piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: A lyga bendrai

2011 Bal 04 21:54

Varanavičius pamiršo paminėti, kad FBK Kaunas klube padėtis normali - visi lietuviai ir klubas viešai nedejuoja dėl kažkokių mokesčių.
tai kad Fbk zaidejiu vidutine alga 00.00lt :lol:
gerai cia suvartei :lol:

Makenzis

2011 Bal 05 11:54

Algos gal ir nemoka, bet vandens duoda atsigerti nemokamai ir senus bucus klubas paskolina :)

fanas

2011 Bal 14 21:21

Laimėkite bilietus į „Žalgirio“ varžybas arba „Žalgirio“ marškinėlius!
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n424.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2011 Geg 22 00:24

"Adidas Speedcell" tapo oficialiu LFF A lygos kamuoliu
2011-05-21 11:06
http://www.lff.lt/lt/article/adidas_spe ... s_kamuoliu" onclick="window.open(this.href);return false;

Nuo šiol Lietuvos futbolo federacijos (LFF) A lygos komandos žais su pasaulinį pripažinimą pelniusiais "Adidas" kompanijos kamuoliais. Oficialiu čempionato kamuoliu tapo "Adidas" kompanijos kamuolys "Speedcell". "Adidas" kompanija džiaugiasi pradėjusi bendradarbiavimą su Lietuvos futbolo federacija ir tikisi, jog "Speedcell" kamuoliai leis komandoms dar labiau pajusti populiariausios pasaulio sporto šakos malonumą. Pasaulinio futbolo prekės ženklo lyderio ir LFF sąjunga dar kartą akivaizdžiai parodo abiejų organizacijų įsipareigojimus dėl šio žaidimo populiarinimo didinimo Lietuvoje.

Naujuosius futbolo kamuolius jau išbandė ir pastarųjų metų A lygos čempionai ir LFF taurės laimėtojai Panevėžio "Ekrano" futbolininkai. Šios komandos puolėjai Andrius Velička ir Tadas Markevičius vienbalsiai teigė, jog naujieji "Speedcell" kamuoliai gerokai pranoksta ankstesniuosius ir yra ypač nenuspėjami vartininkams. "Tikrai geras kamuolys. Puikiai limpa prie kojos. Puolėjams šis kamuolys privalumas, nes jį smūgiuojant jis neretai keičia skriejimo trajektoriją", - įspūdžiais apie naująjį "Adidas" kamuolį dalijosi T.Markevičius. "Ypač geri kamuoliai. Man patiko, jog jie lengvesni už tuos su kuriais teko žaisti. Reikia šiek tiek laiko priprasti prie šio kamuolio ir jį įvaldžius jis taps itin pavojingas ginklas prieš bet kurios komandos vartininkus. Džiugu, jog pasirinkti "Adidas" kompanijos kamuoliai, nes jie iš tikrųjų yra geriausi", - sakė Lietuvos rinktinėje 21 rungtynes sužaidęs A.Velička.

Naujaisiais "Adidas Speedcell" kamuoliais buvo patenkinti ir komandų administratoriai - šalies vicečempionės Marijampolės "Sūduvos" direktorius Romualdas Švedkauskas bei "Ekrano" sporto direktorius Deimantas Bička. „Adidas" kamuoliai gerokai pranoksta kitų kompanijų kamuolius. Šie kamuoliai pasižymi ilgaamžiškumu ir gerokai mažiau už kitus dėvisi ant dirbtinės dangos", - džiaugėsi „Sūduvos" direktorius. „Su "Adidas" kompanija bendraujame jau tris metus ir tikrai dar niekada neteko jais nusivilti. Šios kompanijos gaminiai yra pačio aukščiausio lygio, o naujieji "Speedcell" kamuoliai yra tikrai geri ir kas svarbiausia - patikrinti futbole aukščiausiu lygiu", - kalbėjo "Ekrano" sporto direktorius.

"Adidas Speedcell" kamuolys išsiskiria unikaliu dizainu. Ant kamuolio esančios vienuolika linijų atspindi vienuolika žaidėjų ir vaizduoja kiekvienos futbolo komandos vienybę. Žodis "Speedcell" simbolizuoja greitį, galingumą ir komandinę dvasią. Šis kamuolys pagamintas pagal Grip'n'Groove technologiją, kuri užtikrina itin sklandų kamuolio skrydį bei puikų ryšį tarp futbolo batelio ir kamuolio bet kokiomis oro ir klimato sąlygomis. Kamuolys atitinka visus FIFA standartus ir reikalavimus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2011 Geg 22 00:50

Priminkit man kaip ten buvo su prieš pora metų pastoviai kaip oficialiais A lygos kamuoliais reklamuotais Mitre? Žaidė su jais?

trupinys

2011 Geg 22 14:03

Priminkit man kaip ten buvo su prieš pora metų pastoviai kaip oficialiais A lygos kamuoliais reklamuotais Mitre? Žaidė su jais?
Cia nuo komandos-seimininkes priklauso su kokiais zaist kamuoliais. Pries du metus kai buvo isdalinti A lygos komandos tie Mitre kamuoliai ( plytos ten ne kamuoliai) tai tik kelios komandos su jais ir zaide berods... Ekranas, Suduva, Vetra su adidais zaide... kitos su Nike buvo, Select

Na bet siuo atveju jei LFF dovanos komandoms tuos Adidus tai manau kad ir zaistu su jais dauguma komandu, nes cia ADIDAS visgi ne Mitre kamuoliai :D

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2011 Bir 08 09:49

12 komandų A lygos čempionatas tikrai įdomesnis, nei 10 komandų, bet rengti 12 komandų čempionatą Lietuvoje yra per didelė prabanga, ne visų komandų finansinės padėtys yra geros ar bent jau vidutiniškos būklės.Siūlau futbolo federacijai dabar pradėti mastyti kaip kitų 2012 metų A lygos čempionate perskirstyti komandas, ar tikrai verta rengti 12 komandų A lygos čempionatą, daug geresnis variantas yra 14 komandų čempionatas.Tuomet A lyga būtų labiau užtikrinta finansine prasme.

Makenzis

2011 Bir 08 11:15

12 komandų A lygos čempionatas tikrai įdomesnis, nei 10 komandų, bet rengti 12 komandų čempionatą Lietuvoje yra per didelė prabanga, ne visų komandų finansinės padėtys yra geros ar bent jau vidutiniškos būklės.Siūlau futbolo federacijai dabar pradėti mastyti kaip kitų 2012 metų A lygos čempionate perskirstyti komandas, ar tikrai verta rengti 12 komandų A lygos čempionatą, daug geresnis variantas yra 14 komandų čempionatas.Tuomet A lyga būtų labiau užtikrinta finansine prasme.
Dar visai nesenai 14 komandų čempionatai buvo Švedijoje ir Gudijoje, bet jie pasidarė 16. Tu pats pagalvok: jeigu 14 komadų žais, tai kiek ratų turėtų būti? Gal du??? ir žais 26 turus??? Nesąmonė.Ar po jų skaldyti turnyrinę lentelę per pusę... jeigu mūsų komandos vieno lygio, tai to daryti tikrai nereikėtų, nes būtų nesąmonė... Visiška nesąmonė...
Įdomu: kodėl nusprendei, kad 12 komandų per daug, o 14 komandų čempionatas Lietuvai būtų kaip tik???
Kažkokia bobiška logika pas tave...

mafia7

2011 Bir 08 11:43

Makenzi tuo metu buvau išgėręs alaus, šiek tiek privėliau klaidų.Mano mintys susimaišė.

S@muel
Palaikoma komanda: Lietuva

2011 Bir 08 11:49

Makenzi tuo metu buvau išgėręs alaus, šiek tiek privėliau klaidų.Mano mintys susimaišė.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

geras pasiteisinimas, šiaip tavo kiekvienas komentaras panašus, tai darau išvadą, kad geriau negerk žmogau :D

mafia7

2011 Bir 08 11:51

Aš apskritai abstinentas geriu girą, bet kartais ir alaus atsigeriu, bėja Makenzio aš visiškai nebijau.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2011 Bir 08 11:59

rimti membai geria 8 valando ryto alu :D :D

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Bir 08 12:00

rimti membai geria 8 valando ryto alu :D :D
kartais :lol:

Makenzis

2011 Bir 08 12:55

Ir kaip suprantu, šitoje situacijoje aš esu kalčiausias :lol: Tavo metų alaus negerdavau, o sportuodavau, su geležimi dirbdavau ir bėgiodavau krosą, apie alų net nekalbėdavau. O pas tave kita mada: atsigerti alaus ir rašinėti vėjus. Išgėrus atsirada įkvėpimas :?:

Makenzis

2011 Bir 08 13:13

Aš apskritai abstinentas geriu girą, bet kartais ir alaus atsigeriu, bėja Makenzio aš visiškai nebijau.
Aš net giros negeriu :lol:
Nebijai??? Zuikis drąsuolis :lol: Visi, kas mane žino, tai viešai išpažįsta, kad manęs prisibijo, spėju, kad labiausiai bijo mano vilko žvilgsnio. Man nereikia net kalbėti, užtenka pasižiūrėti į mano akis. Iki šiol leipstu iš juoko, kai teisėjas man sušvilpė pražangą, o pamatęs, kad einu link jo, pradėjo visa gerkle rėkti, kad jeigu aš jį nors pirštu paliesiu, tai mane iš aikštės išvarys.... :lol: :lol: :lol: per daug tasai k*** vaikas buvo prisiklausęs pasakojimų ir legendų apie mane... :lol: :lol: :lol:

Grįžti į