Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 05 12:21

Andrius Skerla lieka prie FC „Hegelmann“ vairo iki 2025 metų sezono pabaigos
https://fchegelmann.com/andrius-skerla- ... -pabaigos/

Mėlynai balti džiaugiasi galėdami pranešti, jog vyriausias treneris Andrius Skerla lieka klube iki 2025 metų sezono pabaigos.

„Kalbėjome jau nuo vasaros apie sutarties pratęsimą, bet man iš pradžių buvo svarbu pasiekti keliamus tikslus. Tada galėjau matyti, kur mes einame, ką galime turėti kitą sezoną, kiek galėsime tobulėti kaip klubas“, – sakė A. Skerla, pridūręs, kad iš kitų klubų susidomėjimo nesulaukė.

Trejų metų sutartis – retas reiškinys Lietuvos futbole, tačiau „Hegelmann“ komandos treneris to nesureikšmina.

„Tai nebuvo pagrindinis dalykas apsisprendžiant, – patikino 45-erių A.Skerla. – Man svarbiausia – klubo ambicijos, vizija, matymas. Kalbant su klubo vadovais išgirdau, kad jie nori tobulėti, bet viskas turi būti daroma palaipsniui. Mane tai tenkina. Nėra taip, kad klubas investuoja didžiausius pinigus ir iškart iš tavęs reikalauja tapti čempionu. Žingsnis po žingsnio stengsimės tobulėti ir įgyvendinti tikslus.“

Praėjusiame sezone „Hegelmann“ klubas ilgai buvo tarp trijų geriausių Lietuvoje, bet galiausiai po paskutinių rungtynių pasislinko į ketvirtą poziciją.

„Apetitas auga bevalgant. Užėmėme ketvirtą vietą – tai mažas žingsnelis į priekį. Taip pat iškovojome teisę dalyvauti Konferencijų lygos atrankoje, o tai yra istorinis įvykis klubui. Dabar laukia sunkiausias darbas – komandos komplektacija. Manau, galime tai gerai padaryti ir vėl kilti aukščiau. Visi tikisi ir nori, kad klubas augtų. Tikslas – vėl kovoti dėl vietos Europoje, bet norėtųsi būti 1-2 laipteliais aukščiau“, – pasakojo A.Skerla.

„Šiuo metu man tinkamiausia yra dirbti klube, jame galiu tobulėti. Esu jaunas treneris, dar tik keletą metų dirbu vyriausiuoju treneriu“, – pridūrė vilnietis.

Kauno rajono „Hegelmann“ klubas į A lygą žengė tik 2021-siais, tačiau iškart startavo galingai – penktoje vietoje. Kartu tai buvo ir A.Skerlos startas vyr. trenerio pareigose. 2022-aisiais mėlynai balti pakilo dar laipteliu aukštyn užimdami ketvirtą vietą ir iškovodami teisę dalyvauti UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 09 13:19

Kapitonas lieka ištikimas mėlynai baltiems – pratęsta sutartis dar dvejiems sezonams
https://fchegelmann.com/kapitonas-lieka ... -sezonams/

Ketvirtoje vietoje A lygoje finišavęs ir teisę Konferencijų lygos atrankoje iškovojęs „Hegelmann“ klubas su Viliumi Armanavičiumi pasirašė dviejų metų sutartį.

Praeityje „Stumbro“, „Jonavos“ ir „Atlanto“ marškinėlius vilkėjęs 27-erių saugas neseniai finišavusiame sezone pasižymėjo 13 įvarčių. Rezultatyviausių futbolininkų sąraše jis pasidalino antrąją vietą su „Šiaulių“ ukrainiečiu Oleksijumi Ščebetunu.

„Sezonas buvo geras, bet galėjo baigtis žymiai geriau, – teigė mėlynai baltų kapitonas. – Nesunku apsispręsti buvo, treneris liko, tikslai dar neįgyvendinti, norisi Europoje kartu pažaisti.“

O ar buvo pasiūlymų iš kitų Lietuvos ar užsienio klubų?

„Greitai susitarėme, greitai viskas įvyko, nebuvo kada tų pasiūlymų sulaukti. Man viskas tinka, klubas norėjo, kad likčiau, aš norėjau taip pat. Tad likau (šypsosi)“, – kalbėjo „Hegelmann“ komandos lyderis.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 09 13:19

logiška, netikėjau gandais

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 12 09:25

Klaudijus Upstas pratęsė sutartį su mėlynai baltais
https://fchegelmann.com/klaudijus-upsta ... i-baltais/

Kauno rajono „Hegelmann” klubas formuoja sudėtį kitų metų sezonui ir pasiekė susitarimą su dar vienu lietuviu. Komandoje iki 2024 metų sezono pabaigos lieka krašto gynėjo ir saugo pozicijose galintis rungtyniauti Klaudijus Upstas.

„Apsisprendimą ir toliau rungtyniauti Kauno rajono ekipoje nulėmė daug sudedamųjų dalių. Turėjau pasiūlymų ir iš kitų komandų dar nepasibaigus sezonui, tačiau neturėjau didelio noro keisti komandą. Esu daugiau nei patenkintas sąlygomis čia”, – kalbėjo K. Upstas.

Į mėlynai baltų komandą Klaudijus atvyko 2020 metų sezone, kuomet ekipa dar varžėsi Pirmoje lygoje ir kitąmet „Hegelmann” klube pradės jau ketvirtą sezoną, kuriame galės sužaisti savo šimtąsias rungtynes.

„Kai prie komandos prisijungiau Pirmoje lygoje, tikrai nebuvo minčių, jog jai seksis taip gerai, bet kai iškovojome teisę rungtyniauti aukščiausioje lygoje ir mačiau kokį darbą atlieką treneriai ir administracija, supratau, jog kartu galime nuveikti tikrai daug”, – pasakojo futbolininkas.

Praėjusiame sezone K. Upstas pelnė 1 įvartį ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus bei buvo lygoje pastebimas pagal aukštus perdavimus, aukštus perdavimus į baudos aikštelę ir priešininkų apsiarymus.

„Labai tikiuosi nuveiksim, jog naujame sezone nuveiksime daugiau, nes po šiemetinio sezono jautėsi, jog buvo galima pasiekti daugiau”, – sake K. Upstas.

2022-ųjų pabaigoje kaunietis pirmą kartą buvo pakviestas į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę ir debiutavo Baltijos taurės rungtynėse prieš Islandiją.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 14 15:32

Mėlynai balti atsisveikino su Salifu Cissé
https://fchegelmann.com/melynai-balti-a ... ifu-cisse/

Naujo sezono sudėtį pradėjęs komplektuoti Kauno rajono FC „Hegelmann” klubas atsisveikino su puolėju iš Prancūzijos Salifu Cissé.

30-metis žaidėjas mėlynai baltų gretose iš viso A lygos rungtynėse į aikštę žengė 27 kartus. „Optibet A lygoje” prancūzas pelnė 2 įvarčius, dar du pridėjo Lietuvos futbolo federacijos taurės varžybose.

Taip pat S. Cissé šalies čempionate du kartus tiksliai asistavo savo komandos draugams, kartą tai jis padarė taurės turnyre.

FC „Hegelmann” dėkoja žaidėjui už atsidavimą ir profesionalumą bei linki kuo didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeroje.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 16 10:39

„Hegelmann“ klube žibėjęs brazilas pakeliui į Turkiją 2022.12.16 07:42


Kauno rajono „Hegelmann“ vienas komandos lyderių Alexas Souza tikriausiai Lietuvoje nežais. Tinklalaidė „Padkastas“ informuoja ir cituoja Turkijos spaudos informaciją – 21-erių brazilas keliasi būtent į Turkiją. Pasak šaltinių, A.Souza pasirašys sutartį su antroje Turkijos lygoje žaidžiančiu „Boluspor“ klubu. Jis šiuo metu rikiuojasi 7 vietoje su 26 taškais, bet tik 3 taškais atsilieka nuo antroje ir trečioje vietoje esančių „Pendikspor“ ir „Rizespor“ ekipų. Brazilas šiais metais Lietuvoje sužibėjo. A.Souza per 33 rungtynes ​​įmušė 8 įvarčius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus bei ne kartą buvo renkamas kaip geriausias jaunasis lygos mėnesio žaidėjas. Kol kas oficialių žinių nėra, bet futbolininko sutartis su Kauno rajono klubu yra pasibaigusi ir turkai turėtų sumokėti treniravimo kompensaciją.
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/468674/ ... -i-turkija

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 16 18:10

Alexas instagrame atsisveikino su Hegelmann

Trigeris
Pranešimai: 160
Užsiregistravo: 2022 Vas 18 20:46
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 17 10:09

Reikėjo bandyti visais įmanomais būdais Yukį išlaikyti. Sunku bus rasti panašaus gerumo žaidėją į jo vietą+ ir šiokius tokius konkurentus sustiprins ans.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 17 20:53

Smalsu, kiek jie darys rokiruočių... pagrindas lyg ir yra, bet puolimas kol kas neįtikina. Atakuojančio plano grajokų reiks ieškotis, o tai gan sudėtinga. :roll:

Trigeris
Pranešimai: 160
Užsiregistravo: 2022 Vas 18 20:46
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 17 21:57

Bus tikrai sunku Hegelmannams rasti Souzos ir Yukio pakaitalus. Jie buvo vieni iš pagrindinių komandos varikliukų, tokius žaidėjus išlaikyti sudėtingiausia.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 17 21:59

Y. Karashima pasirinko kitą karjeros stotelę
https://fchegelmann.com/y-karashima-pas ... s-stotele/

Vienu iš mėlynai baltų lyderių pastaruosius du sezonus buvęs Yukiyoshi Karashima atsisveikina su Kauno rajono klubu ir karjerą tęs kitame klube.

FC „Hegelmann“ dėkoja futbolininkui už svarų indėlį į pasiektus titulus ir linki sėkmės naujoje karjeros stotelėje.

25 metų japonas mėlynai baltiems atstovavo nuo 2021 m. sezono pradžios – užpernai vidurio saugas A lygos čempionate pasižymėjo 9 tiksliai smūgiais, šiemet pelnė 6 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Y. Karashima pelnė paskutinį ir bene svarbiausią klubo įvartį 2022 m. „Optibet A lygoje“. Iš viso Kauno rajono ekipoje japonas sužaidė 74 rungtynes.

„Norėčiau padėkoti kiekvienam klubo darbuotojui asmeniškai, kurie padėjo ir palaikė mane. „Hegelmann” buvo mano pirmasis profesionalus klubas ir aš esu be galo laimingas, kad būtent šiame klube galėjau ją pradėti. Šiame klube jaučiausi kaip didžiulėje šeimoje.

Esu labai dėkingas ir visuomet prisiminsiu laiką praleistą kartu su mėlynai baltais. Nesakau viso gero – sakau iki pasimatymo!“, – kalbėjo japonas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 17 22:00

Alex de Souza keliai su mėlynai baltais išsiskyrė
https://fchegelmann.com/alex-de-souza-k ... issiskyre/

Legionierius iš Brazilijos Alex de Souza „Hegelmann“ klubui nebeatstovaus – žaidėjo ir klubo keliai išsiskyrė.

Mėlynai balti dėkoja A. de Souzai už indėlį į komandos rezultatus 2021 ir 2022 metais ir linki sėkmės tolimesniuose karjeros etapuose.

„Dėkoju klubo vadovybei už suteiktą galimybes įrodyti ko esu vertas, visiems treneriams, aistruoliams, komandoms draugams, su kuriais pavyko iškovoti tikrai nemažai pergalių ir visiems susijusiems su „Hegelmann“, – atsisveikindamas sakė brazilas.

Iš viso per du sezonus Kaune A. de Souza sužaidė 51 rungtynes, iš jų 6 LFF taurės varžybose. Krašto saugo ir puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti futbolininkas pernai pasižymėjo vienu tiksliu smūgiu ir vienu rezultatyviu perdavimu, o šiemet pelnė 9 įvarčius ir atliko 8 tikslius perdavimus.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 19 13:53

Bus tikrai sunku Hegelmannams rasti Souzos ir Yukio pakaitalus. Jie buvo vieni iš pagrindinių komandos varikliukų, tokius žaidėjus išlaikyti sudėtingiausia.
manau susigražins Levaną iš Sūduvos ir kūrybos kažkiek kompensuos jis.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 21 15:49

„Hegelmann” gretose nelieka Tzlilo Nehemyos
https://fchegelmann.com/hegelmann-greto ... -nehemyos/

Ketvirtą vietą praėjusiame sezone užėmęs ir kelialapį į UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybas iškovojęs Kauno rajono klubas atsisveikino su gynėju iš Izraelio Tzlilu Nehemya.

Priminsime, jog futbolininkas iš Izraelio mėlynai baltų gretose rungtyniavo nuo 2022 metų sezono pradžios.

Gynėjas praėjusiame sezone sužaidė 23 rungtynes A lygos ir LFF taurės varžybose, per kurias pasižymėjo 3 tiksliais smūgiais bei atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Klubas dėkoja žaidėjui už pasiaukojimą ir darbą aikštėje bei linki geriausios kloties jo tolimesnėje jo karjeroje.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Hegelmann

2022 Gru 22 10:53

Išsiskyrė mėlynai baltų ir Igno Kružiko keliai
https://fchegelmann.com/issiskyre-melyn ... ko-keliai/

Trisdešimt vienerias rungtynes „Optibet A lygoje” ir penkerias rungtynes LFF taurės varžybose sužaidęs, tris įvarčius įmušęs ir du rezultatyvius perdavimus atlikęs Ignas Kružikas palieka Kauno rajono FC „Hegelmann”.

Įvarčiais puolėjas pasižymėjo pirmose praėjusio sezono rungtynėse prieš „Kauno Žalgirį” ir su „Jonava”. LFF taurės varžybose I. Kružikas pasižymėjo mače prieš „Baltijos futbolo akademijos” komandą. Vidutiniškai per rungtynes jis sužaisdavo po 42 minutes.

Mėlynai balti dėkoja žaidėjui už indėlį į komandos pasiektus rezultatus ir linki jam didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeroje.
nekeista

Grįžti į