RUBRIKA "FC STUMBRAS IŠ ARČIAU": KLAUDIJUS UPSTAS
2014 Birželio 09 d.
http://www.fcstumbras.lt/rubrika-fc-stu ... upstas,n61" onclick="window.open(this.href);return false;
Klaudijus Upstas – trečiasis rubrikos „FC STUMBRAS iš arčiau“ pašnekovas. 20 – metis „Stumbro“ žaidėjas, per savo karjerą jau rungtyniavęs Kauno, Tauragės ir Kazlų Rūdos klubuose, mums trumpai papasakojo apie save bei atsakė į gerbėjų užduotus klausimus.
Apie jaunimo rinktines, kurioms yra atstovavęs: „Teko atstovauti Lietuvos vaikinų U – 17, U – 19 ir U – 21 rinktinėms“.
Apie savo futbolininko idealą: Cristiano Ronaldo.
Apie savo karjeros svajonę: „Konkrečios svajonės ar tikslo neturiu, tiesiog noriu palaipsniui kilti karjeros laiptais.“
Apie palaikomas rinktines bei komandas Lietuvoje ir užsienyje: „Kalbant apie rinktines – palaikau Vokietiją. Iš Lietuvoje žaidžiančių komandų palaikau Marijampolės „Sūduvą“, o tarp užsienio klubų labiausiai patinka Madrido „Real“.“
Apie savo laisvalaikio pomėgius: „Didžiausias laisvalaikio pomėgis – žvejyba“.
Apie domėjimąsi kitomis sporto šakomis: „Domiuosi ledo rituliu“.
Apie tai, kada jo manymu, galėtų pasiekti savo tėčio, buvusio futbolininko A.Upsto, lygį (klausia Vilius M.): „Iš tiesų yra sunku atsakyti į tokį klausimą. Jei kantriai ir atkakliai tobulėsiu, tikiuosi kada nors pasiekti tėčio lygį“.
Apie tai, ar dažnai girdi savo žaidimo palyginimą su tėčio (klausia Vilius M.): „Taip, dažnai esu lyginamas su tuo, kaip praeityje žaisdavo tėtis“.
Apie mažiau garsių užsienio klubų palaikymą (klausia Vilius M.): „Palaikau austrų Salzburgo „Red Bull“.
Apie jausmą, kai jį per varžybas pamiršta (nemato), o jis jau baigia „išdeginti“ dešinio krašto žolę (klausia A.Upstas): „Manau, kad tai reiškia, jog reikia „deginti“ ir kairiojo krašto žolę

“.
Apie karjeros pradžią ir motyvus pasirenkant futbolą (klausia Aurimas A.): „Lankyti futbolo treniruotes pradėjau būdamas septynerių metų, pas pirmąjį trenerį R. Čepkauską. Pagrindinė priežastis, kodėl pasirinkau futbolą ta, jog futbolą žaidė mano tėtis“.
Apie tai, ar šį sezoną pamatysime jį pelnant dublį (klausia Lukas B.): „Taip, pamatysit“.
Apie treniruotėse susprogdintus kamuolius (klausia Tauras G.): „Tai tikrai ne mano darbas

“.