karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2012 Kov 06 12:04

tai všį jokių procentų nėra ir niekad kiek prisimenu nieko jis ten neužėmė, bet čia turėta galvoje, kad per savo kontaktus Izraelį prastumia savo žaidėjus į bangą ir atvirkščiai, nes būtų logiška vis dėlto dafiga laiko ten praleidęs, aišku gal jie ir patys ten kokį kontaktą užmezgę niekad negali žinot...
VšĮ yra dalys. Ir žmonės paprastai turi skirtingą dalių kiekį. Galima be vargo paskaičiuoti ir kokią procentinę dalį valdymo vienas ar kitas dalininkas turi. Kitaip sakant, veik tas pats kaip kokiam AB ar UAB su akcijom. Tik pavadinimas mandresnis.
R.Žutautas apie pusantrų metų buvo "Bangos" valdybos pirmininkas. Arba kaip pas mumi ant Lietuvos mėgstama girtis - "klubo prezidentas".
a jo busiu suklydęs.

gdrs

2012 Kov 07 16:50

Ačiū, Rimvydai!

Prieš švenčiant naujo sezono pradžią, norime padėkoti žmogui, kuris kelis pastaruosius metus vesdavo komandą į aikštę - komandos kapitonui Rimvydui Grudžiui.

Rimvydas pradeda naują gyvenimo etapą, kuriame tikriausiai tiek futbolo, tiek "Bangos" bus mažiau. Linkime jam ir jo šeimai sėkmės!

http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... iurimvydai" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2012 Kov 08 15:14

Banga - 2012
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -banga2012" onclick="window.open(this.href);return false;

Šį tarpsezonį "Banga" išgyveno bene didžiausias permainas per keletą pastarųjų sezonų. Keitėsi ne tik nemaža dalis žaidėjų, bet ir vyriausiasis treneris.

Treneriai. Vyriausiojo trenerio pareigos patikėtos dvejus metus treneriu dirbusiam Vaidui Žutautui. Jo pagalbininku tapo po pertraukos į trenerių korpusą grįžęs Stasys Vyšniauskas. Ir toliau savo darbą tęs treneris Tomas Papievis bei kineziterapeutas Paulius Jacikas.

Sudėtis. Klube liko sutartis turėję arba jas pratęsę Mindaugas Bitinas, Gytis Gailius, Mantas Gudauskas, Aleksandras Ivanauskas, Mikas Kura, Andrius Marcinkevičius, Vitalij Myrnyj, Anatolij Ostap, Deividas Padaigis, Aurelijus Staponka ir Serge Tatiefang. Po pertraukos į klubą surgrįžo gargždiškiai Andrius Jokšas ir Andrius Butkus. Trys naujokai praėjusiais metais atstovavo kaimyninei "Klaipėdai" - Rimantas Bogužas, Rokas Borusas ir Armando Tarlazis Vieira dos Santos, vienas - Evaldas Grigaitis - Marijampolės "Sūduvai". Dar trys futbolininkai į Gargždus atvyko iš užsienio klubų - Roman Masiuk ("Poltava", Ukraina), Nika Mgeladze (Zugdidi "Baia", Gruzija) ir Moshe Suleimanov (Herclijos "Hapoel Herzliya", Izraelis). Komandos kapitonu išrinktas Andrius Jokšas.

Dubleriai. Artimiausią klubo rezervą treniruos Vaidas Liutikas. Į klubo paraišką įtraukti šie 1990-1993 metais gimę futbolininkai: Simas Alsys, Imantas Balinskas, Giorgi Giorgadze, Dovydas Labžentis, Giorgi Nikabadze, Gediminas Petkevičius, Matas Pocevičius, Aivydas Ruškys, Žygimantas Stirbys. Taip pat "Bangai-2" atstovaus 1994-1995 metais gimę klubo auklėtiniai, kuriems atskira registracija nėra būtina.

Išsiskyrimai. Dėl įvairių priežasčių "Banga" išsiskyrė su keletu pernai daug rungtyniavusių žaidėjų. Komandos kapitonas Rimvydas Grudys nutraukė futbolininko karjerą. Kitus Lietuvos klubus pasirinko A.Lipskis, I.Zelmikas, M.Kazlauskas, K.Urbaitis, M.Choruži, P.Pocius, G.Kulbis, I.Bagdonas. "Bangoje" neberungtyniaus ir nuo 2006 metų dublerių, o vėliau ir pagrindinės komandos vartus gynęs I.Spiridonov.

bronius

2012 Kov 09 20:55

D.Šatkus: tikimės, kad būsime rimtas varžovas visiems

Šeštadienį 17 valandą teisėjo švilpukas oficialiai paskelbs naujo „Bangos“ sezono pradžią. Apie tai, kokiomis nuotaikomis klubas pasitinka sezoną, kalbėjomės su VšĮ „Gargždų futbolas“ valdybos pirmininku Dainiumi Šatkumi.

Kokiomis nuotaikomis „Banga“ pasitinka sezoną?
Optimistinėmis. Po rezultatų prasme istorinio praėjusio sezono, kai pasiekėme Taurės finalą, kartelę esame pakėlę labai aukštai. Deja, biudžetą teko sumažinti trečdaliu. Ketvirtadienį patvirtinome 800 tūkstančių litų biudžetą. Turėjome įtilpti į šiuos rėmus, kad bent jau žaidėjai nejaustų diskomforto ir galvotų tik apie futbolą. Tokia yra šiandieninė finansinė realybė ir pagal biudžetą pirmaujantys nebūsime. Be to, dalį lėšų tenka nukreipti į infrastruktūros tobulinimo projektus, kuriuos baigus turėsime labai geras treniruočių ir varžybų sąlygas tiek profesionaliai komandai, tiek klubo vaikams.

Kokie tikslai keliami komandai?
Rezultatų, aišku, ir gerbėjai, ir rėmėjai, ir visi Gargždai norės kuo aukščiausių. Tikslus keliame tradicinius – pasirodyti ne prasčiau nei praėjusiais metais. Šiemet tai bus labai sunku padaryti. Kaip bebūtų, komandos branduolį išlaikėme. Vyriausiojo trenerio pozicijoje debiutuoja Vaidas Žutautas, kuris jau subrendo kaip treneris ir kažkada turi būti pirmas kartas už komandos vairo. Palaikysime jį, kaip tik galėsime. Komandoje geras mikroklimatas, kolektyvas nusiteikęs kovoti, turime neblogą jaunų ir vyresnių žaidėjų derinį.

Ar tik biudžeto pokyčiai lėmė, kad buvo atsisveikinta su nemaža dalimi praėjusių metų komandos?
Žinoma, ekonominiai pokyčiai svarbiausias faktorius. Norėtume turėti didžiausią biudžetą ir siekti pačių aukščiausių tikslų, tačiau yra kaip yra. Su turimu biudžetu negalime konkuruoti dėl aukščiausios klasės žaidėjų su kitomis, kur kas didesnius biudžetus turinčiomis, komandomis. Kitas faktorius – trenerių kaita. Numatytuose biudžeto rėmuose treneriai galėjo rinktis, ką nori matyti komandoje. Daug laisvės nebuvo, bet treneris patenkintas sukomplektuota komanda. Subrendo mūsų vietiniai žaidėjai, kurie prieš šešis metus, kai atkūrėme „Bangą“, buvo šešiolikmečiai. Dabar jie jau turi sukaupę trijų metų A lygos patirtį ir gali būti tvirtais pagrindinės sudėties žaidėjais. Tad negalime sakyti, kad šiemet susilpnėjome. Galbūt tik užtruks, kol atsiras žaidybinis tarpusavio supratimas. Turėkime kantrybės ir būkime atlaidūs smulkmenoms. Tikimės, kad būsime rimtas varžovas visiems.

Neseniai šiek tiek pasikeitė VšĮ „Gargždų futbolas“ dalininkų sudėtis - atėjo naujas, palyginus su kitais, gana stambus dalininkas. Kaip tai turėtų įtakoti klubo vystymąsi?
Per šešerių metų darbo ir klubo plėtros laikotarpį susidūrėme su tam tikrai trūkumais valdymo ir atsakomybės sistemoje. Šiemet gimė naujas darinys – labdaros ir paramos fondas „Gargždų rėmėjas“, kuris suvienijo mūsų ilgalaikius rėmėjus ir dalininkus. Toks pokytis turėtų garantuoti ir didesnį stabilumą klubui. Labdaros ir paramos fondas prisiima atsakomybę už du trečdalius biudžeto. Be to, lėšų srautus reikia subalansuoti. Šiame fonde šias užduotis bus paprasčiau įgyvendinti. Klubas yra atviras, su labai aiškiomis taisyklėmis ir visi pageidaujantys tiek verslo, tiek futbolo žmonės gali dalyvauti mūsų klubo veikloje.

Tai tikriausiai bus pirmas sezonas, kai kiek svaresnį žodį turėjo patys klubai. Ko tikitės iš šių metų A lygos?
Visi klubai patys inicijuoja ir nuoširdžiai siekia pokyčių varžybų organizavime ir lygos valdyme, siekia aiškumo, skaidrumo ir bendrų susitarimų. Siekiamybė – futbolo populiarinimas ir aiškių tarpklubinio bendravimo taisyklių įvedimas. Tai labai geros tendencijos. Be to, ir pati lygos sudėtis stiprėja. A lygoje žaisime ketvirtą sezoną iš eilės ir kiekvienais metais matome, kad komandų lygis kyla. Tikimės, kad šiais metais kova bus įtemptesnė ir mažiau prognozuojama.

Dėkui.

Kalbėjosi Remigijus Riekašius

vartininkas
Palaikoma komanda: Lietuva

2012 Kov 12 15:15

V.Žutautas: "Banga" įvykdė 90 proc. plano''... Pats treneris butu dadejes 10proc.,ir butu 100proc.( 85min. prie rezultato 1:1 reikejo pradeti keitimus daryti,o ne90min.)

šiaip

2012 Kov 12 15:23

V.Žutautas: "Banga" įvykdė 90 proc. plano''... Pats treneris butu dadejes 10proc.,ir butu 100proc.( 85min. prie rezultato 1:1 reikejo pradeti keitimus daryti,o ne90min.)
Jei "Banga" tų keitimų būtų turėjusi, tai matyt būtų ir dariusi :)

Makenzis

2012 Kov 12 18:29

Trumpas suolas, tai daug neprigalvosi.

gdrs

2012 Kov 14 12:53

Serge Tatiefang: esu dėkingas už tai, kaip mane priėmė Gargžduose

http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -tatiefang" onclick="window.open(this.href);return false;

Tęsiame pažintis su „Bangoje“ rungtyniaujančiais futbolininkais. Šįkart pateikiame antrą sezoną klube rungtyniaujančio Serge Tatiefang nuomonę apie futbolą, „Bangą“ ir Gargždus.

Serge Tatiefang gimė 1987 m. Akom mieste (Kamerūnas). Kaip ir dauguma jo bendraamžių kamuolį pradėjo spardyti kieme, o sulaukęs dešimties metų buvo pakviestas lankyti organizuotas futbolo treniruotes futbolo akademijoje. Prabuvęs joje 6 metus, laimės ieškoti patraukė į tolimą Rusiją.

Ko tave išmokė futbolas?
Futbolas man – tai visas gyvenimas. Futbolo dėka teko apkeliauti nemažai pasaulio šalių, pažinti skirtingas kultūras. Per svetimose šalyse praleistą laiką išmokau gerbti žmones bei branginti draugystę.

Kaip apibūdintum save kaip futbolininką?
Iš prigimties gynybinės funkcijos man labiau prie širdies. Mano stiprioji pusė – tai kamuolio atėmimas ir pirmas perdavimas.

Kokiomis aplinkybėmis palikai gimtąjį Kamerūną?
2003 metais su Kamerūno U-17 rinktine patekome į pasaulio čempionato finalinį etapą. Grupės varžybose nepatyrėme nei vieno pralaimėjimo, bet į kitą varžybų etapą nepatekome. Šį čempionatą stebėjo nemažas būris skautų iš visos Europos, tad daugelis mūsų rinktinės žaidėjų po kurio laiko persikėlė į Europą. Man pasiūlė atvykti į tolimą Chabarovską (Rusija). Pirmą kartą atitrūkus nuo gimtinės teko rimtas išbandymas - klimato bei kultūros skirtumai, vietinių gyventojų požiūris į kitos rasės žmogų neleido greitai adaptuotis ir įrodyti savo potencialą. Po trijų mėnesių praleistų klubo antroje komandoje vadovybė nusprendė mane išnuomoti FK „Daugava“ komandai, bet po pusmečio vėl grįžau į „SKA-Energiją“.

Gana sėkmingai rungtyniavai Meksikoje. Kodėl palikai šią šalį?
Meksika - tai mano antrieji namai. Rungtyniaudamas aukščiausios lygos „Estudiantes Tecos“ pasiekiau didžiausių savo karjeros aukštumų. Viskas klostėsi pernelyg gerai, kad net pradėjau svajoti apie aukščiausio lygio komandas. Ryžausi pabandyti įžengti į Europą dar kartą. Su agentu turėjome ambicingų planų, kaip prasimušti į aukščiausio lygio klubus, bet bankrutavus vienam Rusijos aukščiausios lygos klubui, kuriame turėjau žaisti, teko gerokai „apkarpyti“ savo svajones.

Kurią šalį laikai savo namais - Kamerūną ar Meksiką?
Nors visa mano šeimyna šiuo metu gyvena Meksikoje, mano širdis priklauso Kamerūnui.

Kaip patekai į „Bangą“?
2011 metais Gargždų klubas aktyviai ruošėsi artėjančiam sezonui. Mane su dar vienu gynėju iš Latvijos atvežė agentas. Per kelias draugiškas rungtynes parodžiau, ką sugebu, įgijau trenerio pasitikėjimą, o vėliau pasirašėme sutartį.

Tavo sutartis galiojo iki 2011 metų pabaigos. Kokių pasiūlymų turėjai 2012 metams?
Pasibaigus 2011 metų čempionatui skubėjau į Meksiką gydytis traumos. Neslėpiau, kad tikėjausi ten ir pasilikti, bet užtruko traumos gydymas. Be to, nespėjau laiku įgauti tinkamos fizinės formos, o galiausiai užsidarė transferų langas. Turėjau keletą pasiūlymų iš Europos, bet pasirinkau „Bangą“, nes tiksliai žinau, kad grįžtu į gerai pažįstamą aplinką, kur nereikės iš naujo „lipdyti“ santykių. Be to, Gargžduose manęs laukė širdies draugė, draugiškas komandos kolektyvas bei nuostabūs fanai. Nesu iš tų žmonių, kurie vaikosi didelių pinigų ir kasmet keičia komandas kaip kojines. Ta proga noriu padėkoti visiems miesto gyventojams už tai, kaip jie mane priėmė, kaip su manimi elgėsi, už tai jiems esu labai dėkingas. Nuoširdžių santykių už jokius pinigus nenusipirksi, jie lieka visam gyvenimui.

Kaip vertini „Bangoje“ praleistą sezoną?
Esu patenkintas praleistu „Bangoje“ sezonu, tik gaila, kad neįvykdėme klubo vadovybės iškeltų tikslų. Seniai besu turėjęs tokius šiltus santykius su trenerių štabu, klubo vadovybe bei vietos gyventojais. Vienintelis dalykas, kuris mane erzino – tai bjaurus oras.

Kaip vertini dabartinę „Bangos“ sportinę formą?
Patikėkite manimi, nei vienai pasaulio komandai per pirmąsias 3-4 čempionato rungtynes nepavyksta parodyti savo žaidimo, per tą laiką komanda „ieško“ tinkamo žaidimo stiliaus. Pagirtina tai, jog kiekvienas komandos narys stengiasi laimėti kiekvieną dvikovą, o komanda siekia pergalių. Iš šios jaunos komandos galima tikėtis neblogų rezultatų, bet ne iškart.

Ačiū.

Kalbėjosi Pavel Kozlov.

bronius

2012 Kov 23 15:20

A.Dos Santos: svarbiausias gyvenimo įvartis manęs dar laukia
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 02-armando" onclick="window.open(this.href);return false;

Tęsiame pažintį su šį sezoną "Bangoje" rungtyniaujančiais futbolininkais. Šįkart kalbinome klubo naujoką - Armando Tarlazis Vieira Dos Santos. 28 metų brazilas Armando Tarlazis Vieira Dos Santos į "Bangą" atvyko šių metų pradžioje. Visgi šis futbolininkas nėra naujokas Lietuvos futbole. Nuo 2007 metų jam teko atstovauti "Šiauliams", "LKKA ir Teledemai" ir "Klaipėdai".

Tavo pilnas vardas yra Armando Tarlazis Vieira Dos Santos, bet komandos draugai į tave kreipiasi Mandinho. Ką reiškia tavo pravardė?
Nuo vaikystės artimieji taip mane praminė. Brazilijoje šitaip vadinamas mažasis Armando. Lietuviškai tai skambėtų kaip Armandukas.

Brazilija – futbolo šalis. Turbūt kiekvienas šalies berniukas svajoja tapti futbolininku. Kaip prasidėjo tavo futbolininko karjera?
Mano pirmieji kaip futbolininko žingsniai žengti R.Rivellino įsteigtoje futbolo akademijoje bei A.D.Guarulhos futbolo klube, kurio gretose kelis sezonus žaidžiau valstijos pirmenybėse. 2002 metais pasirašiau pirmąjį profesionalų kontraktą su vienu garsiausių Brazilijos klubų „Palmeiras“.

Ar turėjai futbolo numylėtinį?
Šešerių metų svajojau būti geriausiu iš visų. Kai buvau paauglys, dažniausiai pamėgdžiodavau D.Maradoną. Vėliau mano favoritais tapo R.Baggio ir Ronaldo. Mano pirmasis treneris R.Rivellino – Brazilijos futbolo legenda, 1970 metų pasaulio futbolo čempionas. Vaikystėje nesuvokiau, kokia tai asmenybė ir neįvertinau jo svarbumo. Šiandien didžiuodamasis galiu pasakyti, kad mane treniravo R.Rivellino.

Ar teko kartu žaisti su garsiausiais Brazilijos futbolininkais?
Kartu su Vagner Love kelis sezonus žaidėme „Palmeiros“ B ekipoje. Jau tais laikais šis puolėjas per sezoną įmušdavo po 40 įvarčių.

Brazilijos futbolo rinkoje labai didelė konkurencija, tad daugelis šalies futbolininkų keliasi į Europą. Kaip tavo keliai pasuko į senąjį žemyną?
Dar nesulaukus pilnametystės vienas pažįstamas atkakliai mane įkalbinėjo vykti į Europą, bet tuo metu savo ateitį siejau tik su Brazilija. Norėjau pabaigti mokyklą, įgyti išsilavinimą. Būdamas 21 išvykau į Daniją. Atstovavau šios šalies aukščiausioje lygoje žaidusiam „Brondby“ ir pirmoje lygoje rungtyniavusiam „Hvidovre“. 2007 metais persikėliau į Lietuvą.

Rungtyniavai tiek Brazilijos, tiek Europos šalių čempionatuose. Ar galėtum juos palyginti?
Brazilijoje iki gegužės mėnesio visi klubai rungtyniauja valstijų čempionatuose, o vėliau dalyvauja nacionalinėse pirmenybėse. Valstijų čempionatai –tradiciniai ir itin populiarūs, bet labiau paplitę šalies pietuose. San Paulo valstijos čempionate varžosi ir 5 stipriausi šios valstijos klubai: „Sao Paulo“, „Corinthians“, „Palmeiras“, „Santos“ ir „Portuguesa“. Šios valstijos pirmenybės susideda iš keturių lygų. Nuo gegužės mėnesio prasideda nacionalinės pirmenybės, kuriose dalyvauja 20 komandų. Brazilijos čempionatas pasižymi labai didele konkurencija: tik „Sao Paulo“ klubui tris kartus iš eilės (2006-2008 metais) pavyko laimėti šalies pirmenybes.

Kuris San Paulo miesto klubas turi daugiausiai gerbėjų?
Nuo senų laikų „Corinthians“ klubas aistringai palaikomas paprastų San Paulo darbininkų, tad manyčiau, kad būtent šis klubas gali pasigirti didžiausiu sirgalių būriu. „Palmeiras“ ir „Portuguesa“ klubai buvo įkurti atitinkamai išeivių iš Italijos ir Portugalijos, todėl jie yra palaikomi šių tautybių gyventojų. „Santos“ – klubas iš San Paulo priemiesčių, tad savo auditoriją surenka iš greta San Paulo esančių miestelių. „Sao Paolo“ – pasiturinčių, taip vadinamų „elito“ žmonių klubas.

Gali palyginti atmosferą Brazilijos ir Lietuvos stadionuose?
Brazilijos gyventojai labai aistringai palaiko savo mėgstamiausias komandas, jie jaučia didžiulę meilę šiai sporto šakai. Kiekvienas tėvas svajoja, kad jo sūnus taptų profesionaliu žaidėju. Labai dažnai vaikai jaučia spaudimą iš tėvų dėl profesijos pasirinkimo. Meilė futbolui yra šiek tiek perdėta. Negaliu nepastebėti Gargždų miesto gyventojų meilės futbolui: stadionuose susirenka tūkstantis sirgalių, komandą išvykos rungtynėse palaiko būrys ištikimiausių fanų. Ar gi tai nenuostabu? Po paskutinių rungtynių prieš Dainavą sirgaliai pasitiko mus Gargžduose ir padėkojo už kovą. Abejoju, ar Brazilijoje po tokių rungtynių sulaukčiau tokio įvertinimo? Brazilijoje po nesėkmingai sužaistų rungtynių be apsaugos net negali pasirodyti gatvėje, nes rizikuoji būti sumuštas ar apkeiktas.

Brazilai garsėja atakuojančiu, akiai patraukliu futbolu bei įvarčiais. Ar vedi savo įmuštų įvarčių statistiką?
Neskaičiuoju savo įmuštų įvarčių ne dėl to, kad esu begalę jų įmušęs, o dėl to, kad jų nesureikšminu.

Koks tavo pats įsimintiniausias įvartis?
Mano svarbiausias gyvenimo įvartis manęs dar laukia. Tikiuosi jį įmušti vilkėdamas oranžinę-mėlyną aprangą.

Lietuvoje praleidai nemažai laiko. Ar sieji savo ateitį su šia šalimi?
Aš mėgaujuosi kiekviena gyvenimo diena. Nesistengiu žvelgti toli į ateitį, nes labai dažnai būna kaip garsiam posakyje: „žmogus planuoja, o Dievas juokiasi“. Šiuo metu mano ateitis - tai pasiruošimas artėjančiomis rungtynėms.

„Banga“ sužaidė dvejas A lygos rungtynes. Ar komanda yra susižaidusi? Ko iš jos galima laukti?
Su „Žalgiriu“ sužaidėme tikrai geras rungtynes, nepaisėme varžovo autoriteto, aklai neatsimušinėjome. Žaidėme futbolą ir mėgavomės savo žaidimu. Po tų rungtynių visi laukė mūsų pergalės prieš „Dainavą“. Bet futbole kiekvienos rungtynės – tai atskira istorija. Negali iš anksto sau į kišenę „įsidėti“ trijų taškų. Žingsnelis po žingsnelio galime pasiekti neblogų rezultatų, nereikia reikalauti greito rezultato. Tikiu mūsų treneriu ir jo suburta komanda.

Gal ryžtumeisi prognozuoti kokią vietą užims „Banga“ 2012 čempionate?
Nesiryžčiau prognozuoti, nes nemačiau visų komandų pajėgumo. Futbole per sekundę situacija gali kardinaliai pasikeisti, o per aštuonis mėnesius net apsiversti aukštyn kojomis. Šiuo metu galvoju tik apie artėjančias rungtynes prieš REO.

Ačiū.

Kalbėjosi Pavel Kozlov.

...

2012 Kov 23 17:37

Ir vėl Mandinho))) sorry- Armando... :lol: Jau kelis interviu yra davęs, vis dar jis ant bangos. :lol: vis dar įdomus...

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2012 Kov 23 18:50

Interviu tai tikrai su juom labai įdomūs yra.Fainas jis žmogus.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2012 Kov 26 22:36

Serge Tatiefang (also known as El Tati ) Tati

...

2012 Bal 04 17:13

BANGOS kai kurie lyderiai išėjo į REO ir kitas komandas, o BANGA pasistriprino FC KLAIPĖDOS vyrais. Ir rezultatas matyti. :lol:
Dabar BANGA tęsia geriausias pastarojo meto Pamario klubų tradicijas. :lol:

šiaip

2012 Bal 04 17:48

BANGOS kai kurie lyderiai išėjo į REO ir kitas komandas, o BANGA pasistriprino FC KLAIPĖDOS vyrais. Ir rezultatas matyti. :lol:
A tai kodėl REO dar žemiau nei Banga? :)

...

2012 Bal 04 18:00

A tai kodėl REO dar žemiau nei Banga? :)
Taigi, vadovaukis logika.
Atėjo I-os lygos čempionas REO į A lygą. Pasistiprino keliais vidutiniokais turinčiais A lygos patirties, o visa kita sudėtis iš I-os lygos. :lol: Mėgėjai ir jų burtai nerimti. Niekam tikę kamuolio burtininkai. :lol: Tik kažkodėl REO klubo galvų ambicijos didelės. :lol:
O juk BANGA jau buvo kelis metus A lygoje, turi savas tradicijas, savus žmones, fanus, yra net BANGA-3, o ką turi REO???
Na, REO susirado kelis fanus...
Apie biudžetą ir kitus dalykus per mažai informacijos turiu, kad galėčiau vartytis skaičiukais ir viską vertinti lyg auditorius. :lol:

Kokia Jūsų nuomonė, gerb. kolega? :lol: Ar man čia būtina dar kažką įrodinėti? :lol:

Grįžti į