Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 02 13:41

kai Oscaras atėjo tai aš tuomet galvojau, kad visos teisės į jį Riteriams galėjo ir nepriklausyt.
Moffi gal paprastesnis variantas, nes jau buvo Lietuvoje žinomas.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 06 08:19

Barauskui covidas, gali realiai ir pakoreguoti Riterius šansus, ypač jeigu ne vienetinis atvejis...

Kalinauskas
Pranešimai: 3256
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 06 09:42

Barauskui covidas, gali realiai ir pakoreguoti Riterius šansus, ypač jeigu ne vienetinis atvejis...
Bet Paulauskui nenustatė, kuris iš tų pačių Riterių. Iš kitos pusės, jų artimiausias mačas 17-ą dieną. Blogiausiu atveju gal kiek nukels ir atsikarantinuos visi

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 06 11:38

Prancūzijoje matau kad visa krepšinio komanda susirgo. bus geras testas ar prasirgus įgaunamas imunitetas :)

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 06 16:52

„Riterių“ treniruočių procesas laikinai stabdomas, komanda – saviizoliacijoje
http://fkriteriai.lt/2020/10/riteriu-tr ... liacijoje/

Pirmadienio vakare paaiškėjus, kad „Riterių“ gynėjas Dominykas Barauskas yra COVID-19 viruso nešiotojas, klubas laikinai sustabdė treniruočių procesą, o pati komanda izoliuota.

„Neįsivaizduoju, kur galėjau pasigauti tą virusą. Juo labiau, kad visąlaik jaučiausi gerai. Niekas nepasikeitė ir dabar. Apmaudu, kad dėl šios priežasties iškrentu iš rinktinės. Kita vertus, tikiuosi, kad esu toks vienas ir komandos draugų užkrėsti nespėjau“, – sakė D. Barauskas.

Trečiadienį ryte žaidėjams, treneriams ir su D. Barausku kontaktavusiems personalo darbuotojams bei rungtynėse padėjusiems Talentų futbolo akademijos (TFA) auklėtiniams bus atliekami koronaviruso testai, po jų rezultatų gavimo bus priimami tolimesni sprendimai. Tikimasi, kad rezultatus laboratorija galės pateikti trečiadienio vakarą.

„Procesai dėl rinktinių yra derinami su Lietuvos futbolo federacija, o bendri klausimai – su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru. Laikomės ir, kol galutinai neišsispręs šis klausimas, laikysimės visų privalomų reikalavimų, nes kito kelio nėra“, – sakė „Riterių“ futbolo klubo direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Šiandien popiet taip pat skubiai šaukiamas nuotolinis A lygos Valdybos posėdis, kuriame bus aptarta klubų bei LFF pozicija dėl kitų komandų, čempionato dalyvių, testavimo bei reikalingų sveikatos saugumo priemonių užtikrinimo.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 06 17:14

Rinktinėje koronaviruso diagnozę išgirdęs gynėjas pripažino: buvo šokas
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... buvo-sokas

Pirmadienio rytą dar pakiliomis nuotaikomis gyvenęs futbolininkas Dominykas Barauskas džiaugėsi artėjančia išvyka į Estiją ir galimybe atstovauti Lietuvos rinktinei UEFA Tautų lygoje. Vilniaus „Riterių“ gynėjas kartu su komanda klausėsi paskutinių trenerio Valdo Urbono nurodymų vakarinėje treniruotėje, tačiau po jos sugrįžęs į viešbutį sulaukė netikėtų žinių – jam nustatyta koronaviruso infekcija.

„Paskambino rinktinės administratorius ir paprašė, kad nusileisčiau. Tada pranešė, kad turiu teigiamą testo rezultatą. Aišku, buvo šokas. Tikrai nesitikėjau, nes jaučiausi labai gerai. Treniruotėje dalyvavau ir viskas buvo gerai. Aišku, šiek tiek liūdna, bet nieko nepadarysi“, – LRT televizijai kalbėjo saviizoliacijoje esantis žaidėjas.

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė antradienį išvyko į Estiją, kur visiems futbolininkams bus atlikti pakartotiniai testai. Tiesa, jeigu ir būtų užsikrėtusiųjų būtent per minėtą pirmadienio treniruotę, testas to dar neparodytų.

D. Barauskas tikisi, kad rinktinės draugų neapkrėtė, nes treniruotė vyko lauke, o po jos futbolininkai ilgai artimai nekontaktavo: „Po to mes rūbinėje būname labai trumpai, persirengiame ir visi būna su kaukėmis.“

Antradienį pakartotinis testas bus atliktas ir pačiam D. Barauskui. Jis tikisi, kad jis gali būti neigiamas ir leis jam kuo greičiau sugrįžti į aikštę. Vilniaus „Riterių“ dar laukia dvejos Lietuvos futbolo A lygos rungtynės ir LFF taurės pusfinalis.

Tiesa, teigiamas „Riterių“ futbolininko testas įnešė sumaišties ir į Lietuvos čempionatą. Spalio 2 dieną D. Barauskas mušė įvartį į Gargždų „Bangos“ vartus. Vilniaus klubas šventė įtikinamą pergalę 4:0. Dėl kontakto su D. Barausku turės išsitirti visi „Riterių“ ir „Bangos“ futbolininkai. Gargždų klubo jau šeštadienį laukia rungtynės su Marijampolės „Sūduva“.

Koronaviruso testai jau atlikti Lietuvos iki 21 metų rinktinės nariams, kurie ketvirtadienį žais rungtynes su Graikija. Kol laukiama rezultatų, nuo rinktinės buvo atskirti trys „Riterių“ žaidėjai – Lukas Paukštė, Matas Ramanauskas ir Deividas Malžinskas.

D. Barauskas iš medikų išgirdo, kad virusą to nežinodamas galėjo nešioti apie savaitę: „Pagrindinė informacija, kad jeigu rodo teigiamą rezultatą, tai jau turėtų būti septynios dienos kaip užsikrėtęs. Tai greičiausiai savaitė jau.“

Pastarąjį kartą D. Barauskui ir visai „Riterių“ komandai koronaviruso testai buvo atlikti rugsėjo 15 dieną prieš Europos lygos rungtynes. Tuomet visi rezultatai buvo neigiami.

D. Barauskas teigė, kad pasaulinės pandemijos akivaizdoje buvo apribojęs savo socialinį gyvenimą ir neįsivaizduoja, kaip galėjo užsikrėsti: „Visą laiką buvo tik treniruotės. Toks sportininko režimas – po treniruotės namo. Tai tikrai nežinau ir negalėčiau pasakyti, iš kur tai galėtų būti. Visada yra galvoje mintis, kad pasaulyje dabar yra tokia situacija. Visur nešiojiesi kaukę ir esi pripratęs tai daryti. Visur elgiesi atsargiau, nes žinai, kad kažkada tave tikrins. Nenori paskui praleisti rungtynių ar izoliuotis. Tai tikrai vengdavome visų viešų vietų.“

Kitaip nei prestižinėse Europos futbolo lygose, Lietuvoje futbolininkai nėra prevenciškai tikrinami prieš šalies čempionato rungtynes. D. Barauskas mano, kad dažnesni testai leistų ramiau jaustis žaidėjams: „Manau, kad tai būtų žinoma geriau. Vien dėl to, kad žaidėjai ramiau jaustųsi žinodami. Nors ir dabar nemanau, kad kažkas tikisi, jog serga. Dėl ramybės būsenos gal tai būtų geras variantas.“

Futbolininkas nerimauja, kad galėjo apkrėsti savo artimuosius. Kol kas visi izoliavosi ir laukia testų rezultatų bei jaučiasi gerai: „Žinoma, jautiesi nemaloniai dėl to, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.“

Kalinauskas
Pranešimai: 3256
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 07 11:06

Paulausko, trijų iš jaunimo rinktinės ir pakartotinis Barausko testas neigiamas

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 09 21:21

D. Barausko kraujo tyrimo rezultatai parodė, kad futbolininkas COVID-19 neserga ir nesirgo
http://fkriteriai.lt/2020/10/d-barausko ... r-nesirgo/

Pirmadienio vakarą apie teigiamą COVID-19 testo rezultatą išgirdęs Dominykas Barauskas gali ramiau atsipūsti – ketvirtadienį jam atliktas kraujo tyrimas parodė, kad futbolininkas nei yra, nei buvo užsikrėtęs koronavirusu.

„Neslėpsiu, labai liūdna, kad veltui teko palikti nacionalinės rinktinės stovyklą. Apmaudu ir dėl to, kad visiems klubo žaidėjams bei administracijai teko saviizoliuotis bei stabdyti treniruočių procesą. Tikiuosi, kad tai didelio poveikio mūsų sportinei formai nepadarys ir nepakenks pasiruošimui artėjančioms svarbioms rungtynėms“, – vylėsi D. Barauskas.

Po pirmojo testo pirmadienį „Riterių“ gynėjas buvo atskirtas nuo nacionalinės rinktinės. Likę jo komandos draugai tiek rinktinėje, tiek klube buvo priversti darytis papildomus testus, kurie visi buvo neigiami. Maža to, neigiamas buvo ir antradienį atliktas paties D. Barausko pakartotinio testo rezultatas.

Nepaisant pastarųjų testų rezultatų, remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) įsakymu bei Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) nurodymais, „Riterių“ klubo žaidėjai ir personalas privalėjo išlikti saviizoliacijoje. Klubas ir Lietuvos futbolo federacija (LFF) laukia laboratorijos mokslinio išaiškinimo, o po jo gavimo – atitinkamų NVSC leidimų, siekiant grįžti į normalų gyvenimo ritmą.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 19 00:25

„Riteriai“ atnaujino treniruočių procesą
http://fkriteriai.lt/2020/10/riteriai-a ... u-procesa/

Po dvylikos dienų pertraukos sostinės „Riteriai“ šį šeštadienį Trakuose atnaujino treniruočių procesą.

Pirmoje treniruotėje nepasirodė tik anksčiau traumas patyrę Aleksandras Levšinas, Dominykas Kodz ir Justinas Marazas. Visi kiti, įskaitant Dominyką Barauską, klausėsi Tommi Pikkaraineno nurodymų.

„Džiaugiuosi, kad pagaliau vėl kartu galime treniruotis ir ruoštis artimiausioms svarbioms rungtynėms. Kiek leido sąlygos, visi individualiai stengėsi palaikyti formą, tačiau kokia ji… geriau galėtų atsakyti treneriai“, – po treniruotės kalbėjo D. Barauskas.

Gynėjo nei šioje treniruotėje, nei LFF taurės pusfinalio rungtynėse prieš „Panevėžį“ galėjo nebūti, jei ne penktadienį Sveikatos apsaugos ministro išleistas įsakymo pakeitimas, pagal kurį įsigaliojo nauja COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) diagnostikos ir gydymo tvarka.

Nuo šiol besimptomiams asmenims, kuriems molekuliniu PGR metodu nustatyta COVID-19 liga, izoliacija gali būti nutraukiama po 10 dienų nuo tos dienos, kai pirmą kartą PGR metodu nosiaryklės mėginyje buvo aptiktas SARS-CoV-2 virusas. Be kita ko įsakyme numatyta, kad pacientams nebereikia atlikti ir pakartotinių PGR testų, pakanka tik šeimos gydytojo patvirtinimo pagal pateikiamą metodiką, kad pacientas pasveiko.

Būtent šiuos formalumus sutvarkius D. Barauskas vakar vakare Nacionalinės visuomenės sveikatos centro (NVSC) sistemoje buvo įtrauktas į pasveikusių sąrašą, kas reiškė, jog saviizoliacija nuo šeštadienio jam, kaip ir likusiems komandos nariams, nebereikalinga.

Pirmoje treniruotėje po ilgos pertraukos treneris T. Pikkarainenas savo auklėtinių stengėsi pernelyg nenuvarginti. Jos metu nemažai dėmesio buvo skiriama tiek fiziniam žaidėjų sustiprinimui, tiek taktiniam būsimos dvikovos pasiruošimui.

Priminsime, kad LFF taurės pusfinalio rungtynės dėl „Riterių“ saviizoliacijos buvo nukeltos į antradienį. Iki to laiko sostinės komanda dar surengs dvi treniruotes.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 21 08:19

Riteriai dideliu rezultatu (4:0) prasileido nuo Panevėžio LFF taurėje. Bus galimybė atsirevanšuoti spalio 28 d. Vilniuje - šįkart spręsis kas dar turės šansų užsikabinti už 4 vietos :) Bus svarbus ir įdomus mačas.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 21 09:10

Riteriai dideliu rezultatu (4:0) prasileido nuo Panevėžio LFF taurėje. Bus galimybė atsirevanšuoti spalio 28 d. Vilniuje - šįkart spręsis kas dar turės šansų užsikabinti už 4 vietos :) Bus svarbus ir įdomus mačas.
labai nuo taurės priklausys svarbuma

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 22 16:25

GYTIS PAULAUSKAS: APIE DEBIUTĄ NACIONALINĖJE RINKTINĖJE IR METŲ PROVERŽĮ
https://youtu.be/s7T11IKkLUc


Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 22 16:29

D. Malžinskas: Apie kariuomenę, „Riterių“ kvietimą ir debiutą jaunimo rinktinėje
https://lff.lt/news/11485/d-malzinskas- ... inktineje/

Rungtynes su škotais Deividas dar prisimins ilgai. Nors rinktinė apmaudžiai pralaimėjo, Deividui tai buvo pirmosios rungtynės vilkint Lietuvos U-21 marškinėlius. Vis dėlto, futbolininkas į ateitį žiūri pozityviai ir tiki, kad pergalės ateis.

Apie vaikystės svajones

Pirmąją savo futbolo treniruotę Deividas aplankė būdamas septynerių ir tai akimirksniu tapo jo aistra. „Aš nebuvau tas stereotipinis vaikas, kuris norėjo būti policininku, ugniagesiu ar kosmonautu. Į pirmąją futbolo treniruotę mane atvedė tėtis, tuomet ir supratau, kad noriu būti profesionaliu futbolininku“, – vaikystę prisiminė jaunimo rinktinės gynėjas.

Gyvenimas kariuomenėje

Visai neseniai atlikęs tarnybą kariuomenėje Deividas teigė, jog didžiuojasi šiuo gyvenimo etapu bei įgyta patirtimi. „Didžiuojuosi šiuo gyvenimo etapu, jis man davė daug naudingos patirties. O futbolą derinti su kariuomenė sekėsi dėl puikių vadų. Kuomet žaidžiau Vilniaus „Vyčio“ ekipoje, treneris Algimantas Liubinskas paskambino vadui ir prašydavo išleisti į rungtynes. Tuomet žaidžiau tik su kariuomenėje įgytu fiziniu pasiruošimu, be jokių treniruočių su kamuoliu“, – su šypsena šią patirtį atsiminęs pasakojo Deividas Malžinskas

Karjera „Riterių“ ekipoje

Jaunasis futbolininkas teigia nesitikėjęs sulaukti pasiūlymo iš aukščiausioje Lietuvos lygoje rungtyniaujančios Vilniaus „Riterių“ ekipos. Žaidėjas atviravo, jog po sėkmingo sezono pirmoje lygioje, kuomet jo atstovaujama komanda užėmė trečiąją vietą, jis kiek atsipalaidavo ir sportui skyrė mažiau dėmesio.„Paskambino tuometinis „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis ir pakvietė atvykti į „Riterių“ komandą. Į kolektyvą įsilieti pavyko labai lengvai ir taip tapau „Riterių“ nariu.“, – pasakojo D. Malžinskas.

Būsimi varžovai – įveikiami

Jaunimo rinktinės gynėjas kalbėjo, jog būsimi lietuvių varžovai – aukštos klasės. Vis dėlto, tiki, kad juos įveikti įmanoma.

„Iš tikrųjų nesu žaidęs nei su čekais, nei su graikais, pirmą kartą buvau pakviestas į jaunimo rinktinės stovykla ruošiantis rungtynėms su škotais. Iš draugų pasakojimų supratau, kad Čekijos komanda yra labai rimta, Graikija taip pat yra labai stipri komanda, tačiau abejose rungtynėse sieksime tik pergalės“, – pasitikėjimo savimi nestokojo futbolininkas.

Puikią atmosfera komandoje išskyręs futbolininkas pažymėjo, kad didžiausia jaunimo rinktinės stiprybė yra komanda. „Komandoje neišsiskiria asmenybės, esame stiprūs kaip komanda, turime būti kaip vienas kumštis. Būtent ta komandinė dvasia ir gera nuotaika rūbinėje yra mūsų stiprybė, jeigu išeisime kautis vieni už kitus, tikiu, kad galime daug nuveikti“, – kalbėjo jaunimo rinktinės gynėjas.


Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 23 14:25

COVID-19 „apgautas“ Barauskas – apie poveikį komandai ir šansą, kurį reikia griebti
https://www.tv3.lt/naujiena/sportas/106 ... ia-griebti

Futbolas, kaip ir kitos sporto šakos, dabar vyksta kitaip. Bet svarbiausia, kad vyksta. Turbūt vienas geriausių to veikiančio, bet daug spragų dėl COVID-19 turinčio sporto pasaulio pavyzdžių yra Lietuvos vyrų futbolo rinktinės ir „Riterių“ klubo gynėjas Dominykas Barauskas.

Vieną talentingiausių savos kartos žaidėjų, 23 metų vilnietį, virusas prieš dvi savaites tiesiog „apgavo“ – jis sulaukė teigiamo testo rezultato, buvo priverstas palikti rinktinės pasiruošimo stovyklą, bet lygiai po paros testas jau parodė neigiamą rezultatą.

Teigiamas ir neigiamas skamba kaip nedaug lemianti klaidelė, tačiau realybėje tai reiškia kur kas daugiau. D. Barauskas ne tik praleido rungtynes prieš Estiją, bet ir beveik dviem savaitėms „izoliavo“ visą likusią „Riterių“ komandą. Aišku, pats futbolininkas čia niekuo dėtas ir turbūt tai šioje situacijoje ir yra įdomiausia, tačiau faktas lieka vienas - „Riteriai“ dėl koronaviruso testo klaidos beveik dvi savaites negalėjo treniruotis. Nė vienas žaidėjas. O ir D. Barausko kraujo tyrimai vėliau parodė, kad jis nei serga, nei išvis yra sirgęs šiuo virusu.

Nutrauktas „Riterių“ treniruočių procesas ir abejotinos tiesos COVID-19 testai įnešė į Lietuvos futbolą sumaišties ir tam tikrų permainų. Turbūt, panašių situacijų pasikartos dar ne kartą, tačiau su tuo tiek futbolininkams, tiek sirgaliams teks susitaikyti.

Bet D. Barauskas toli gražu nėra tiesiog futbolininkas, kurio pavardę visuomenė išgirdo dėl kilusio chaoso. Nuo pat vaikystės sunkiai treniruotėse dirbęs vilnietis laiptelis po laiptelio užkopė į profesionalų futbolą, kuriame jam sekasi jei ne puikiai, tai labai neblogai. Nors 2015 metais prasidėjusi D. Barausko karjera dar tik įgauna pagreitį, jo trofėjų lentynoje – jau dvi LFF taurės. Federacijos taurę jis 2017 metais iškovojo su Kauno „Stumbru“, o 2018 metais – su Vilniaus „Žalgiriu“.

Antradienio vakarą D. Barauskas pasitiks trečią savo „Hegelmann LFF taurės“ pusfinalį karjeroje. „Riteriai“ išvykoje susikaus su „Panevėžiu“.

Dominykai, kaip manai, kiek pscihologiškai ir fiziškai priverstinė saviizoliacija paveikė „Riterių“ žaidėjus?
Manau, kad pati saviizoliacija įvedė šiek tiek nežinomybės. Nežinojome, kaip ir kam ruoštis. Dabar jau viskas gerai, žaidėjai yra pasiruošę. Visi žino, kad šie metai yra tokie – pandemija toli gražu ne tik mūsų klubui sujaukė planus. Reikia suprasti ir priimti situaciją tokią, kokia ji yra. Mes taip ir stengiamės daryti. Psichologiškai tai neturėjo labai pakenkti, o nutrauktas treniruočių procesas, tai žinoma, kad mūsų priešininkai dabar yra geresnėje situacijoje.

Turi omenyje, kad dvi savaitės be futbolo profesionalams iš tiesų atsiliepia stipriai?
Praleisti vieną, dvi dienas jau yra negerai. Sportininko kūnui visada reikia tam tikro krūvio. Mokslininkai įrodė, kad tris ar daugiau dienų nesportavusio profesionalo raumenys jau reaguoja kitaip. Vis dėlto, tikiu, kad kiekvienas komandos narys kaip galėjo, taip ruošėsi individualiai. Aišku, varžovai galėjo turėti pilnavertes treniruotes, tai situacijos nelabai palyginamos.

Trumpai papasakok, kaip atrodė tos dvi dienos su teigiamu ir neigiamu testu. Kaip tai nutiko?
Pirmadienį ryte pasidarėme testus, vakare pasakė, kad teigiamas, turėjau palikti komandos stovyklą. Kitą dieną ryte vėl darėme testą ir jis buvo neigiamas. Už poros dienos darėme kraujo tyrimą, kuris parodė, kad nei sirgau, nei sergu. Tai, kaip sakant, tokia situacija.

Negi nebandėte priešintis ir paaiškinti, kad įsivėlė klaida?
Tą savaitę buvo aiškinamasi, kodėl taip įvyko. Klubas, logiška, kad norėjo tęsti treniruotes. Jeigu aš sveikas, tai kodėl visi turi būti uždaryti? Tačiau tokie yra įstatymai – NVSC mato, kad buvo teigiamas, todėl visi turėjome būti namuose. Teigiamas reiškia teigiamas ir nelabai ką gali padaryti.

Grįžkime prie futbolo. LFF taurę esi laimėjęs du kartus. Kas yra svarbiausia tokio tipo varžybose?
Taurės turnyras yra savotiškas dalykas, viską lemia viena dvikova. Tai reiškia, kad nesvarbu su kuo žaisi, varžovas bus pasiruošęs visu 100 procentų. Klaidos kaina yra didelė, o kai tai yra vienerios rungtynės, tai futbolas yra toks, kuriame bet kas gali atsitikti. Reikia būti pilnai pasiruošus ir susikoncentravus kovai.

Ką LFF taurės pusfinalis iš esmės reiškia jūsų komandai?
Šis turnyras yra labai gera proga patekti į Europos taurių atrankinius turnyrus. Žinant tai, kad A lygoje mums nelabai sekėsi, tai čia yra puiki proga išgelbėti sezoną, iškovoti pirmą klubo trofėjų ir patekti į atrankas. Turime pasinaudoti šiuo šansu, o tam reikia, visų pirma, labai susikaupti.

Per savo karjerą pakeitei beveik visas pozicijas, nežaidei tik puolėju. Dabar tu – vidurio gynėjas, tačiau atrodo, kad vidurio gynėjai įprastai būna kiek piktesni, agresyvesni...
Nepasakyčiau, kad centro gynėjai yra agresyviausi. Bet kad jiems reikia daugiausiai ir garsiausiai komunikuoti, tai tiesa. Mes, vidurio gynėjai ir vartininkai, geriausiai matome visą aikštę ir žaidėjų judėjimą, todėl turime kalbėti daug ir aiškiai. Visi treneriai man kartoja tą patį – turi daugiau kalbėti, patarti komandos draugams. Iš pradžių buvo šiek tiek sunkiau, nes mėgdavau ramiai žaisti savo žaidimą ir per daug nerėkti, bet dabar yra kitaip – nelieka nieko kito, kaip komunikuoti ir padėti savo komandai. Tikiuosi, kad ateityje išmoksiu dar geriau vadovauti komandai iš galo.

Ką gali pasakyti apie varžovų komandą ir kaip manai, kokie jūsų šansai žengti į finalą?
Komanda stipriai pasikeitė, daug legionierių. Tai įdomi komanda, techniški žaidėjai, panašu, kad į sezono pabaigą įgavo gerą formą. Tikrai nebus lengva, mūsų šansai, manau lygūs – 50:50. Abi komandos dabar žaidžia žymiai geriau, nei tai atsispindi turnyro lentelėje. Bus įdomios lygių varžovų rungtynės.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2020 Spa 30 13:42

Jaudinanti istorija: „Riterių“ gynėjas mergaitės širdyje įžiebė meilę futbolui

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1400464

Grįžti į