dar 100 k įmerkė.Man nlb aišku kokia čia tų investuotojų motyvacija taip daryti, na vis vien gi išlaidų turėjo, skraidė pirmyn ant gal...
dar 100 k įmerkė.Man nlb aišku kokia čia tų investuotojų motyvacija taip daryti, na vis vien gi išlaidų turėjo, skraidė pirmyn ant gal...
tai jeigu singapuriečiai tų skolų nematė iš karto, tai gal ir lff nematė, bet šiaip netikiu, pas mus iš viso kad klubams tiek kas skolintų, nebent čia janas pats sau priskolino...Sklando gandai,kad Janas užvirino virš 3 mln. skolų. Pamatę singapūriečiai atsisakė pompuot babkes. Jei tiesa, tai man klausimas kaip licencijavimas veikia. Šiandien paskutinės Riterių rungtynės, anuliavus Riterių taškus lyderis Žalgiris.
neatmesčiau.tai jeigu singapuriečiai tų skolų nematė iš karto, tai gal ir lff nematė, bet šiaip netikiu, pas mus iš viso kad klubams tiek kas skolintų, nebent čia janas pats sau priskolino...Sklando gandai,kad Janas užvirino virš 3 mln. skolų. Pamatę singapūriečiai atsisakė pompuot babkes. Jei tiesa, tai man klausimas kaip licencijavimas veikia. Šiandien paskutinės Riterių rungtynės, anuliavus Riterių taškus lyderis Žalgiris.
tai čia būtų klasikinė schema, kurią dar pats Volodia Romanovas suko ir su futbolu, ir su krepšiniutai jeigu singapuriečiai tų skolų nematė iš karto, tai gal ir lff nematė, bet šiaip netikiu, pas mus iš viso kad klubams tiek kas skolintų, nebent čia janas pats sau priskolino...Sklando gandai,kad Janas užvirino virš 3 mln. skolų. Pamatę singapūriečiai atsisakė pompuot babkes. Jei tiesa, tai man klausimas kaip licencijavimas veikia. Šiandien paskutinės Riterių rungtynės, anuliavus Riterių taškus lyderis Žalgiris.
Janas turi kitą nuomonę, ir jau 50 k iš singapūriečių pasigrąžinoTai Abramovičius finansuodamas Chelsea irgi lygtai 1.3 mlrd. "skolų" pridarė, tiktai visi supranta, kad jos nurašomos perdavinėjant klubą.
Aš suprantu, kad už dalių perdavimą tie 50k buvo sutarti, o ne vienasmenišku sprendimu ant viršaus paimti.Janas turi kitą nuomonę, ir jau 50 k iš singapūriečių pasigrąžinoTai Abramovičius finansuodamas Chelsea irgi lygtai 1.3 mlrd. "skolų" pridarė, tiktai visi supranta, kad jos nurašomos perdavinėjant klubą.![]()
O ko tu tikejaisi riteriu klapciuko klausydamas?Paklausiau apie per futbolas lt, kaip ten AB viską aiškino, tai diskutuoja, diskutuoja jau tipo kaip ir viskas sudėliota tik pyst ant galo 2,5 lemo skola Nevoinos sau, lyg čia tokia smulkmena savaime akivaizdi...