Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Tauras

2011 Kov 08 13:04

tai tada arba murauskas nusisnekejo, arba mes nieko nezinom

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Kov 08 13:07

na as irgi negarantuotas del paskutinio punkto, bet bent wiki raso taip :) siaip gal murauskas ir nenusinekejo, bet a lygoj vienintelej tokios taisykles, irgi variantas galimas :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_window" onclick="window.open(this.href);return false;

International transfers out of an association are always possible to those associations that have an open window. The transfer window of the association that the player is leaving does not have to be open. (cia del pavyzdzio su arsenalu)
Paskutinį kartą redagavo 2 karys. Iš viso redaguota 2011 kartus.

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2011 Kov 08 13:09

Na zodziu siandiena,ryt, poryt turetu pasipilti naujienos apie naujus zaidejus komandose,nes dar tikrai manau,kad daugelis komandu nebaige komplektaciju.Zodziu lauksime naujienu,Taure tai noretusi dar pamatyti koki patyrusi gyneja,nes si grandis tikrai nedziugina,bet kazin....

gdrs

2011 Kov 08 13:17

Bet ir Tauro adminas ta pati sake kaip ir Murauskas. Juk negaletu buti, kad cia siaip sutapimas.. :) O ta informacija tas admin sake gavo is klubo darbuotojo, kuris tiesiogiai su tais rekalais dirba.

šiaip

2011 Kov 08 13:26

Transferų langus nusistato kiekviena federacija, tačiau apie juos reikia prieš metus pranešti FIFA. Jeigu LFF prieš metus pranešė datą 02 28, tai šiandien tokia ir galioja. Užsidarius transferų langui pasirašyti sutartis ir užregistruoti galima tik tuos, kurie iki lango užsidarymo buvo laisvi. Tačiau ir tuo atveju reikalingas tarptautinis transferis (t.y. paleidžiamasis raštas iš to klubo, kuriame prieš tai žaidė).
Viešai skelbtame šių metų LFF varžybų nuostatų projekte (kurį tikriausiai tik ryt Vykdomasis komitetas patvirtins :)) parašyta, kad pirmas registravimo periodas tęsiasi iki kovo 12 dienos (imtinai), o antras atsidaro birželio 29 dieną.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2011 Kov 08 13:46

Paaiškinsiu aš jums !

Kiek man atmintis leidžia prisiminti tai laisvus žaidėjus(Be kontraktų)užsidarius transferų langams dar dvi savaites leidžiama registruoti klubuose, taigi visi žaidėjai dabar dalyvaujantys peržiūrose yra laisvi agentai, taipogi per tas dvi savaites yra leidžiamas perėjimas vadinamasis free transfer arba changes, tai būna kai žaidėjo kontraktui klube lieka vos kelios dienos ir jis į kitą klubą pereina be jokio užmokesčio įsigyjančiajam klubui.Vo tep

karys

2011 Kov 08 14:02

Paaiškinsiu aš jums !

Kiek man atmintis leidžia prisiminti tai laisvus žaidėjus(Be kontraktų)užsidarius transferų langams dar dvi savaites leidžiama registruoti klubuose, taigi visi žaidėjai dabar dalyvaujantys peržiūrose yra laisvi agentai, taipogi per tas dvi savaites yra leidžiamas perėjimas vadinamasis free transfer arba changes, tai būna kai žaidėjo kontraktui klube lieka vos kelios dienos ir jis į kitą klubą pereina be jokio užmokesčio įsigyjančiajam klubui.Vo tep
tai ka tu cia paasikinai ir taip aisku (tik del tu dveiju savaiciu as netrikras) bet kodel yra skirtumas tarp uzsienieciu ir neuzsienieciu ka cia tauro vadai sako tas man neaisku... p.s. siaip nesamoen kad transferu langas baigias net neprasidejus sezonui, kiek zinau beveik niekur taip nera...

sss

2011 Kov 08 14:25

Paaiškinsiu aš jums !

tai ka tu cia paasikinai ir taip aisku (tik del tu dveiju savaiciu as netrikras) bet kodel yra skirtumas tarp uzsienieciu ir neuzsienieciu ka cia tauro vadai sako tas man neaisku... p.s. siaip nesamoen kad transferu langas baigias net neprasidejus sezonui, kiek zinau beveik niekur taip nera...
Ne tik Tauro, bet ir Suduvos (Murausakas).

karys

2011 Kov 08 14:31

Paaiškinsiu aš jums !

Ne tik Tauro, bet ir Suduvos (Murausakas).
na ta prasme lff tarkim bendrai :)

matvaju

2011 Kov 08 14:57

''Tauras'' nebeturi generalinio remejo :cry:

piratas

2011 Kov 08 16:35

''Tauras'' nebeturi generalinio remejo :cry:
Na aisku gaila,kad nebeturi,taciau pazystant buvusio generalinio vadovus,bei kiek jie atsidave sportui,tai iseitu,kad jie issisoko auksciau savo finansiniu galimybiu.Noretusi,kad atsirastu solidus generalinis remejas,kuris komandai butu didele paspirtis eile metu,o ne vienadieniai.Taciau norai yra viena,o realybe yra kas kita.Visa laika minejau,kad butu smagu,jog Tauro vyrai gertu tikru vyru Tauro gira :D Taciau Tauro alaus darykla matyt nenori tokios reklamos :( Na tikekimes komanda suras nauja generalini remeja,o buvusiems galima padekoti,kad bent pernai padejo komandai,bei tiketis,kad visiskai nenusisuks nuo komandos,o parems ja kiek isgales,taps eiliniu komandos gerbeju

matvaju

2011 Kov 09 12:38

"Tauras" pasirašė kontraktą su Davydu Arlauskiu
http://v2.fktauras.lt/index.php?option= ... -arlauskiu" onclick="window.open(this.href);return false;

Prie FK "Tauras" prisijungė iš Telšių kilęs 24 metų futbolininkas Davydas Arlauskis. Praeitą sezoną jis žaidė VMFD "Žalgiris" komandoje. Dešiniojo gynėjo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas prieš keletą metų gynė Lietuvos jaunimo rinktinės garbę. Anksčiau jis taip pat yra žaidęs Gargždų „Bangos“, Šiaulių „Šiaulių“, Kauno „Rodiklio“, Kauno FBK „Kauno“, Urziceni „Unirea“ (Rumunija) komandose.

piratas

2011 Kov 09 12:44

Jo,norejau sita ikelti :D na manau,kad dar ne paskutine naujiena,turetu buti ju ir daugiau

piratas

2011 Kov 09 16:18

"Taurą" papildė puolėjas Mindaugas Grigalevičius

Šiandien FK "Tauras" pasirašė kontraktą su pernai mūsų komandoje žaidusiu 29 metų puolėju Mindaugu Grigalevičiumi. Šis sportininkas 2000 metais žaidė Vilniaus "Polonija" ("Žalgiris-2") ir Vilniaus "Žalgiris", 2001 metais Vilniaus "Geležinis Vilkas", 2002 ir 2003 metais Vilniaus "Žalgiris", 2004 metais VB "Vagur" (Farerų salos), 2005 ir 2006 metais FK "Šilutė", 2007 ir 2008 metais FBK "Kaunas", 2009 metais Vilniaus "Vėtra" komandose, o prieš atvykdamas į Tauragę 2010 metų sezono pradžioje žaidė Mika "Yerevan" (Armėnija) komandoje. 2003-2008 metais jis atstovavo Lietuvos Nacionalinei futbolo rinktinei.

Na kagi,manau dar nepaskutines dziugios naujienos :D

matvaju

2011 Kov 09 16:25

Puiku!

Grįžti į