na as irgi negarantuotas del paskutinio punkto, bet bent wiki raso taiptai tada arba murauskas nusisnekejo, arba mes nieko nezinom
Bet ir Tauro adminas ta pati sake kaip ir Murauskas. Juk negaletu buti, kad cia siaip sutapimas..tai tada arba murauskas nusisnekejo, arba mes nieko nezinom
tai ka tu cia paasikinai ir taip aisku (tik del tu dveiju savaiciu as netrikras) bet kodel yra skirtumas tarp uzsienieciu ir neuzsienieciu ka cia tauro vadai sako tas man neaisku... p.s. siaip nesamoen kad transferu langas baigias net neprasidejus sezonui, kiek zinau beveik niekur taip nera...Paaiškinsiu aš jums !
Kiek man atmintis leidžia prisiminti tai laisvus žaidėjus(Be kontraktų)užsidarius transferų langams dar dvi savaites leidžiama registruoti klubuose, taigi visi žaidėjai dabar dalyvaujantys peržiūrose yra laisvi agentai, taipogi per tas dvi savaites yra leidžiamas perėjimas vadinamasis free transfer arba changes, tai būna kai žaidėjo kontraktui klube lieka vos kelios dienos ir jis į kitą klubą pereina be jokio užmokesčio įsigyjančiajam klubui.Vo tep
Ne tik Tauro, bet ir Suduvos (Murausakas).tai ka tu cia paasikinai ir taip aisku (tik del tu dveiju savaiciu as netrikras) bet kodel yra skirtumas tarp uzsienieciu ir neuzsienieciu ka cia tauro vadai sako tas man neaisku... p.s. siaip nesamoen kad transferu langas baigias net neprasidejus sezonui, kiek zinau beveik niekur taip nera...Paaiškinsiu aš jums !
Kiek man atmintis leidžia prisiminti tai laisvus žaidėjus(Be kontraktų)užsidarius transferų langams dar dvi savaites leidžiama registruoti klubuose, taigi visi žaidėjai dabar dalyvaujantys peržiūrose yra laisvi agentai, taipogi per tas dvi savaites yra leidžiamas perėjimas vadinamasis free transfer arba changes, tai būna kai žaidėjo kontraktui klube lieka vos kelios dienos ir jis į kitą klubą pereina be jokio užmokesčio įsigyjančiajam klubui.Vo tep
na ta prasme lff tarkim bendraiNe tik Tauro, bet ir Suduvos (Murausakas).tai ka tu cia paasikinai ir taip aisku (tik del tu dveiju savaiciu as netrikras) bet kodel yra skirtumas tarp uzsienieciu ir neuzsienieciu ka cia tauro vadai sako tas man neaisku... p.s. siaip nesamoen kad transferu langas baigias net neprasidejus sezonui, kiek zinau beveik niekur taip nera...Paaiškinsiu aš jums !
Na aisku gaila,kad nebeturi,taciau pazystant buvusio generalinio vadovus,bei kiek jie atsidave sportui,tai iseitu,kad jie issisoko auksciau savo finansiniu galimybiu.Noretusi,kad atsirastu solidus generalinis remejas,kuris komandai butu didele paspirtis eile metu,o ne vienadieniai.Taciau norai yra viena,o realybe yra kas kita.Visa laika minejau,kad butu smagu,jog Tauro vyrai gertu tikru vyru Tauro gira''Tauras'' nebeturi generalinio remejo