cia po pirmo kelinio,o antro neteko matyti,bet gryzes buvau nustebintas.Ar cia taip pasikeite zaidimas ar Banga uztarmozinoApie ka tu cia?net Banga tyciojasi is musu
cia po pirmo kelinio,o antro neteko matyti,bet gryzes buvau nustebintas.Ar cia taip pasikeite zaidimas ar Banga uztarmozinoApie ka tu cia?net Banga tyciojasi is musu
Joo, toto jau pastačiau už TAURĄ ir pirmą kartą esu ramus.jautsiu Zalgirio futbolistai pres Taura eis losti drebedami kad nebutu isjunkti is kamolio
Serioga?Gal kas žinote kas buvo pirmasis 2007 metais atkurto "Tauro" legionierius?
jei neklystu Seroga CeloksajavasGal kas žinote kas buvo pirmasis 2007 metais atkurto "Tauro" legionierius?
gerai cia skamba -atkurto TauroGal kas žinote kas buvo pirmasis 2007 metais atkurto "Tauro" legionierius?
Ačiū.jei neklystu Seroga CeloksajavasGal kas žinote kas buvo pirmasis 2007 metais atkurto "Tauro" legionierius?
Na man reikėjo šiokios tokios informacijos, kurios internete nelabai yra..tai va, vyrai puikiai man pagelbėjoLeja, koki čia tardymą TAURO bachūrams surengei???
O Serogos tautybės nereikia, kokios šalies pilietis?Na man reikėjo šiokios tokios informacijos, kurios internete nelabai yra..tai va, vyrai puikiai man pagelbėjo![]()
Rusijos pilietis kiek žinau..cha ir tau prireikė...O Serogos tautybės nereikia, kokios šalies pilietis?Na man reikėjo šiokios tokios informacijos, kurios internete nelabai yra..tai va, vyrai puikiai man pagelbėjo![]()
Kimarintoja.Rusijos pilietis kiek žinau..cha ir tau prireikė...
Vistiek aš laimėsiuKimarintoja.Rusijos pilietis kiek žinau..cha ir tau prireikė...Matosi, kad rimta ciocė, tai ir man reikia.