nemanau kad reikia gėdytis istorijos. kaip tik, ilgesnė tradicija (tegul ir neišskirtinė) futbole yra privalumas lyginant su visišku naujadaru
tai žinoma kad nuo žmonių priklauso. mes čia tik hipotetiškai svaičiojamTai Tauragė irgi už Gargždus dukart didesnė, o kur 2013 metais sėdėjo? Jau nekalbam apie KaunąMan tasai UTENIS nepatinka. FC UTENA jau gražu būtų. Naują, švarų lapą atverstų ir pradėtų be tos ilgos pilkos istorijos...![]()
Už Gargždus dvigubai didesnis miestas. Ir nėra aplinkui jokių konkurentų tik kašė... rodos, tik imk ir daryk.![]()
Hmmm, smalsu, ar čia tik pletkas... bet kai jau yra stadionas, reikia pradėt judėt...Norisi daugiau veiksmo...
Ne vien nuo miesto dydžio priklauso, ar futbolo klubas ten veiks sėkmingai, ar ne.
Gali imti ir pritrūkti kritinės masės - pvz., tiek veiklių žmonių kaip Gargžduose arba tokio vieno kaip Vacys Klaipėdoj
Tu kaip visada apie dydžius...Ne vien nuo dydžio priklauso, ar futbolo klubas ten veiks sėkmingai, ar ne.
Gali imti ir pritrūkti kritinės masės - pvz., tiek veiklių žmonių kaip Gargžduose arba tokio vieno kaip Vacys Klaipėdoj
GARGŽDAI ištarti sunku, o dar išskanduoti sunkiau. Šalia tigrų buvau, tai jie balsingi, rėksmingi, ne bėda...na o man tas klubo pavadinimo darybos variantas kada paimamas miesto pavadinimas ir pridedama FC ar FK atrodo pernelyg mechaniškas ir be fantazijos. norisi kažko originalesnio. na kaip skambėtų "kas laimės, kas laimės? FC Gargždai!"
nemanau kad reikia gėdytis istorijos. kaip tik, ilgesnė tradicija (tegul ir neišskirtinė) futbole yra privalumas lyginant su visišku naujadaru
O aš prietaringas. Lievas pavadinimas, tai garantuotai bus lieva komanda.aš tai nelabai tikiu visokiom karmom, man čia kažkokie prietarai
o variantų tikrai galima sugalvoti įdomesnių, nebūtinai ežeras ar upė
Taip ir įsivaizduoju VšĮ "Utenos futbolo ir žirginio sporto klubas"...Utenos FK "Ristūnai"
Pas juos gi net herbe berods pasaga.