- Na, pagal visokius ten koeficientus kaip tik atvirkščiai. Nors ir labai panašiai.. https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coef ... oefficient" onclick="window.open(this.href);return false;ta pati A-lyga greičiausiai yra truputi pajėgesnė
Bet oficialiai - pajėgesnė armėnųBet peržiūrėjus sudėtis jų visų komandų, absoliučiai nieko įdomaus nerastume, į A-lyga bent kažkas žinomesnio atvyksta, žinomesnių legionierių. Jei turėtume kiek normalesnius stadionus ir jei atvyktų žiūrovas iš užsienio ir rinktųsi ką žiūrėti A-lyga ar Armėnijos aukščiausia lygą, manau vis tik pasirinktu A-lygą. Aišku čia tik mano nuomonė, tie reitingai gali rodyti ką nori, bet man kaip žiūrovui yra įdomesni žaidėjai, įdomesni legionieriai komandose. O Armėnijos lyga tai man toks sausas visiškai neįdomus produktas žiūrisi.
...

Kokia dar Lichtensteino lyga ??Va tame ir yra problema, kad tikro reitingo nelabai sudarysi, galima žiūrėti vien tik taip kaip Europos lygose klubai pasirodo, jei kažkam pakliūna per daug pajėgios komandos, kaip lietuvai tai ir viskas reitingas prarastas, o tiems kaip per putės plauka pavyksta nueiti ten vieną ar kitą etapą tai neskaitau kažkokiu rodikliu. O įmestum kokį Žalgirį į tą Liuksemburgo ar Lichtenšteino lygas, tai manau kas taptu čempionu klausimu nekiltų. Kaip ir minėjau aš peržiūriu komandų sudėtis, kokie žaidėjai žaidžia, tada susidarau bendrą vaizdą. Kas gali būti blogiau už 20 Armenų ?20 gruzinų
buvo, prisimenu, ne taip senai kažkokiu fuksu vaducas prakišęs tą savo tauręKokia dar Lichtensteino lyga ??Va tame ir yra problema, kad tikro reitingo nelabai sudarysi, galima žiūrėti vien tik taip kaip Europos lygose klubai pasirodo, jei kažkam pakliūna per daug pajėgios komandos, kaip lietuvai tai ir viskas reitingas prarastas, o tiems kaip per putės plauka pavyksta nueiti ten vieną ar kitą etapą tai neskaitau kažkokiu rodikliu. O įmestum kokį Žalgirį į tą Liuksemburgo ar Lichtenšteino lygas, tai manau kas taptu čempionu klausimu nekiltų. Kaip ir minėjau aš peržiūriu komandų sudėtis, kokie žaidėjai žaidžia, tada susidarau bendrą vaizdą. Kas gali būti blogiau už 20 Armenų ?20 gruzinų
![]()
Siaip Lichtensteino lygos ir nera, yra tik taures varzybos kurias visada laimi Vaduz, zaidziantis auksciausioje Sveicarijos lygoje.
Gelumbausko rašinėlius skaityti neįmanoma. 5 sakinius perskaičius tikrai silpna darosi.o tai perskaityt slabo?