nu kad cia apie LFF nieko nera, cia daugiau apie debilus sedincius LFF. Zalgiris susimove, tai nusprende su savim pasiimti ir pora avinuhttp://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n713 ... ndimu.html
Žalgiriio apeliacija, jeigu čia teisybė surašyta, tai lff švelniai sakant debilai.
Manau, labiau tau reikia atsikratyti negatyviu minciu, nei Zalgiriui vieno geriausio gynybos zaidejuNu bet tai koks nesąmonių muziejus gavosi, tuo labiau, žinant, kad Mamadou sveikas buvo ir galėjo žaisti, tas Pietų Amerikietis pastebiu kažkokias nelaimes vis atneša, atsikratyt juo reikia
nu kad cia apie LFF nieko nera, cia daugiau apie debilus sedincius LFF. Zalgiris susimove, tai nusprende su savim pasiimti ir pora avinu
"Žalgiris" pasirodė, kad yra amatiūrinis klubelis.http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n713 ... ndimu.html
Žalgiriio apeliacija, jeigu čia teisybė surašyta, tai lff švelniai sakant debilai.
Kai tave per visus galus iš forumo išbanino tai irgi jei būtum paklaustas ką manai apie forumo būklę, būtum sakęs regresas.Buvęs "Žalgirio" šeimynos narys pasakė, kad: "Jaučiamas regresas." Man tiek užtenka, kad pasidaryčiau teisingas išvadas.
Manęs niekas, niekada iš niekur nebanino. Jeigu tu, ar kažkas kitas naudoja dinaminius IP adresus, tai nereikia ieškoti kaltųjų.Kai tave per visus galus iš forumo išbanino tai irgi jei būtum paklaustas ką manai apie forumo būklę, būtum sakęs regresas.
Buvę šeimos nariai yra subjektyvūs dėl to, kad yra BUVĘ ir iš jų butthurt nesamonių darytis išvadas yra kvaila.
On the other hand, Vilma man atrodo visiškai beleką pasidarius(tikiuos klystu), bet nieko nėra amžino.
Gali griebti VV, būsi prie šeimos-priiminėsi įstatymus, kas žaist gali, kas negali:-)Manęs niekas, niekada iš niekur nebanino. Jeigu tu, ar kažkas kitas naudoja dinaminius IP adresus, tai nereikia ieškoti kaltųjų.Kai tave per visus galus iš forumo išbanino tai irgi jei būtum paklaustas ką manai apie forumo būklę, būtum sakęs regresas.
Buvę šeimos nariai yra subjektyvūs dėl to, kad yra BUVĘ ir iš jų butthurt nesamonių darytis išvadas yra kvaila.
On the other hand, Vilma man atrodo visiškai beleką pasidarius(tikiuos klystu), bet nieko nėra amžino.![]()
Pasistengei, kad tris ar keturis gana aktyvius vartotojus užbanintų ir labai dėl to džiūgauji?Šaunuolis, taip ir toliau.
![]()
Niko pabėgo nuo VV ir "Žalgirio", tai dabar abu "Žalgiriai' kovos dėl išlikimo A lygoje.Kažin, kuris pirmas iš žalgirių kris?
Turėjau mintyje, kad hegemonijos ir šeimos nebėra. O jo dalis liko. Vis dar žaliai/baltas, š`kiasi. Vis dar priklauso klanui. Čia ne tas atvejis, kai pasinaudoja ir išspjauna.Buvę šeimos nariai yra subjektyvūs dėl to, kad yra BUVĘ ir iš jų butthurt nesamonių darytis išvadas yra kvaila.
O techinėje zonoje irgi galėsiu stoviniuoti? Gulinėti?Gali griebti VV, būsi prie šeimos-priiminėsi įstatymus, kas žaist gali, kas negali:-)
- Su Liepaja, tobiš? Ar aš kažką praleidau?Teko stebėti Žalgiris-Jelgava