Po keitimo išėjo serbas, pažiūrėsim kaip sužais. Iš pirmo įspūdžio kampuotas medkirtys toks biškį
„Žalgiris“: M.Berkovec, D.Slijngard, K.Uzėla, K.Bolha, S.Mikoliūnas, M.Kuklys, M.Vorobjovas, D.Šimkus, H.Videmont, M.Vareika, R.Ennin.
Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė: E.Gertmonas, R.Baravykas, N.Ljubisavljevič, G.Jarusevičius, E.Jankauskas, A.Ankudinovas, M.Mikulėnas.
geras, negalvojau kad Donovanas normaliai lietuviškai šnekaPrajuokino momentas, įvykęs visai šalia manęs - lenkai gana pavojingai nugriovė Videmontą (vos neįsirėžė į kėdes). Slijngardas atsisuko į šoninį ir sako: „Ei, bl*t, kas čia?"
Dabar jau nebeatsimenu kuriame epizode, bet lygtais prieš pirmą įvartį viskas prasidėjo po to, kai labai protingai gynyboje sužaidė Kuklys - lenkai metė iš užribio, o Mantas netikėtai pranėrė iš už nugarų puolėjams ir galva perėmė kamuolį. Tada jau sekė keli tikslūs perdavimai ir viskas baigėsi įvarčiu. O juk prieš keliolika sekundžių dar buvo pavojingas momentas prie Žalgirio vartų ir atrodė, kad gali viskas baigtis liūdnai - Stomil užspaudė gynėjus ir Gertmoną taip, kad jiems teliko pasuoti viens kitam kamuolį, vis labiau traukiantis į savo vartų pusę. Galop Gertmonas atliko nesėkmingą aukštą perdavimą serbui, kas pavirto užribiu netoli kampinio gairelės. Nors po Kuklio kamuolio perėmimo dar buvo keli pasai, pusę įvarčio užskaityčiau būtent Mantui. Žmonių, kurie montuoja tokius apžvalginius video vietoje, akcentuočiau būtent atakos pradinę fazę. Tikiuosi Kuklio patirtis sezone pasireikš dar ne viename epizode. Ir šiaip Mantas nėra labai prastesnis už Perezą, plius gali pavojingai ir rezultatyviai smūgiuoti baudos smūgius. Manto bėda yra greitis, bet ir Perezas nebuvo greitesnis..O ta kontrataka prasidėjo nuo Slijngardo tikslaus tolimo perdavimo
Džiaukis, kad tamstai paskambino Vilma. Ne kiekvieną dieną ji nusileidžia iš aukštybių ir kalba su paprastais mirtingaisiais.Paskambino Vilma, aprėkė mane, kodėl aš, o ne jos mylimasis Makenzis, informaciją rašau čia, tai liepė neberašyti. Klausau ir vykdau, tik dar sakė, kad treneris nepatenkintas Mikoliūnu arba Baravyku, todėl atvažiuoja talentų talentas į tą vietą, na ir dar vienas jaunas lietuvis į saugus.
Ačiū, kad pasidalinai patirtimi, na o daba pasakok apie balkancą į Mikoliūno vietąDžiaukis, kad tamstai paskambino Vilma. Ne kiekvieną dieną ji nusileidžia iš aukštybių ir kalba su paprastais mirtingaisiais.Paskambino Vilma, aprėkė mane, kodėl aš, o ne jos mylimasis Makenzis, informaciją rašau čia, tai liepė neberašyti. Klausau ir vykdau, tik dar sakė, kad treneris nepatenkintas Mikoliūnu arba Baravyku, todėl atvažiuoja talentų talentas į tą vietą, na ir dar vienas jaunas lietuvis į saugus.Turėjai pasijusti išskirtinis.
![]()
Jeigu nebūtų tau paskambinusi arba būtum nesupratęs, ko iš tavęs norima, tai apturėtum pasivažinėjimą į gamtą patogioje automobilio bagažinėje.(O bagažinė, deja, nešildoma.)