kokiu dar "šiuo" metu? būtų nereikalingas būtų tiek nežaidęs praeitame sezoneŠiuo metu Kyeremeh yra absoliučiai VŽ nereikalingas žaidėjas, tegul tik atsisveikina su juo greičiau...
... (daugtaškis)Taip, aš, Keyremeh tik pernai užžaidė. Atsirado kažkokia motyvacijaKalinauskas
Kuris iš jūsų čia visus tris sezonus Francį netinkančiu Žalgiriui ir Čeburinui vadino? Kiekvieną priešsezonį/vasarą... Nebepamenu dabar tai nuoširdžiai klausiu.
Asmeniškai net nestebina straipsnio informacija, būtent Oliveira + jisai rodė nuostabų susižaidimą (ir mano manymu tai ir buvo jo patobulėjimas), o Žalgiryje šita pozicija jau pilnai užpildyta ir likti neturėtų.
Joooo, gaila labai labai. Jau ir transfermarkt pakeista.Dinamo Batumi paskelbe facebooke, kad prie ju jungiasi Nemanja.
Cia jis tau pasake ar kazkur viesai?Keista tas, kad pats Nemanja pasakė, kad dar nesusitarė su jais ir nežino kodėl jie paskelbė
Nemanja man sita parase.Cia jis tau pasake ar kazkur viesai?Keista tas, kad pats Nemanja pasakė, kad dar nesusitarė su jais ir nežino kodėl jie paskelbė![]()
![]()
![]()