Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: VMFD Žalgiris

2011 Geg 16 21:32

as manau kad vmfd zalgiris gali naudoti zalgirio varda
bet lygiai taip pat o gal net labiau (nes issinuomojo) gali ta varda naudoti ir sacharukas
nes zalgiriu yra ne vienas ir ne du ir niekas negali priklausyti.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2011 Geg 16 21:37

Vot šita aš ir turiu galvoje, ką Tobex pasakė

Makenzis

2011 Geg 17 12:08

O aš manau, kad "Žalgiris" mirė- tegyvuoja a. a. "Žalgiris". Legenda mirė ar liko mūsyse, štai kur klausimas :)
To "Žalgirio" niekas jau nesugražins, o šitie žalgiriukai yra ir liks naujadarais.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2011 Geg 17 12:15

Nežinau, gal taip iš šono ar kitų miestų atrodo, bet man, vilniečiui, net klausimo nekyla kuris Žalgiris tikras ir ar jis gyvas. Šiaip aš net ne fanas, tik jaučiantis šiam klubui sentimentus..

Makenzis

2011 Geg 17 12:36

Nežinau, gal taip iš šono ar kitų miestų atrodo, bet man, vilniečiui, net klausimo nekyla kuris Žalgiris tikras ir ar jis gyvas. Šiaip aš net ne fanas, tik jaučiantis šiam klubui sentimentus..
Čia trys šiauliečiai apie Žalgirį kalbėjo :)
Man atrodo, kad legenda mirė, ir, ją su pagarba prisimenu.... man buvo 12 metų, gyvenau per 200 km nuo Vilniaus, bet skirtingai nuo kitų mano amžiaus vaikų sėdėdavau prie teliko prilipęs, per LTV žiūrėdavau futbolo rungtynes, ir, geriausiai prisimenu tas emocijas, Volgogrado "Rotorius" atvažiavo į Vilnių, pirmi įmušė, bet žalgiriečiai prieš juos laimėjo. Va tada sirgau, susirgau ir futbolu gyvas.
VMFD ar "cukriukai" tokių emocijų niekada nesuteiks, nes žinau tą jausmą, kai kraujas verda :)

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Geg 17 12:42

Čia trys šiauliečiai apie Žalgirį kalbėjo :)
Man atrodo, kad legenda mirė, ir, ją su pagarba prisimenu.... man buvo 12 metų, gyvenau per 200 km nuo Vilniaus, bet skirtingai nuo kitų mano amžiaus vaikų sėdėdavau prie teliko prilipęs, per LTV žiūrėdavau futbolo rungtynes, ir, geriausiai prisimenu tas emocijas, Volgogrado "Rotorius" atvažiavo į Vilnių, pirmi įmušė, bet žalgiriečiai prieš juos laimėjo. Va tada sirgau, susirgau ir futbolu gyvas.
VMFD ar "cukriukai" tokių emocijų niekada nesuteiks, nes žinau tą jausmą, kai kraujas verda :)
butu labai nenaturalu kad sukeltu, kiekvieno miesto sirgaliai turi sirgt uz savo miesto komandas, cia tik visokiu iskrypusiu sovietu sajungu deka atsiranda tokios anomalijos, kaip viso lietuvos futbolo ar krepsinio klubine komanda, db puikiai uztenka ir rinktines...

UCCM

2011 Geg 17 13:02

Bet kaip jūs vieną smulkmenėlę pamirštat. Kad teismas (ne LFF) tą adminmistratoriaus sprendimą išnuomoti (ar paskolinti) teisę Reo vadintis Žalgiriu dar prieš visus federacijos sprendimus pripažino neteisėtu. O dabar tas sukčius bando keršyti. Atsieit - sukelsiu dar skandaliuką (nes aišku, kad teisme nepasieks nieko).

CEZIS
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

2011 Geg 17 13:18

Jeigu niekas apie juos nebekalba, tai reikia kelti bangas, drumsti vandenį, "piarintis", ir kalbėti, kad kitais metais loš A lygoje. Skandalai padeda parduoti savo produktą, jaučiu, kad ir futbole tai galioja.

matvaju

2011 Geg 19 16:40

VMFD Žalgirio klubas gali būti priverstas keisti pavadinimą

http://www.youtube.com/watch?v=tav0J2Ei ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Geg 20 01:09

VMFD Žalgirio klubas gali būti priverstas keisti pavadinimą

http://www.youtube.com/watch?v=tav0J2Ei ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
sport 1

CEZIS
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

2011 Geg 20 11:47

Perskaičiau UCCMas`o komentarą, kuris spinduliuoja gėriu ir meile artimui :lol: Teisinėje valstybėje teismai nusprendžia kas teisus ir kas ne. Nieko kito nelieka, tik palaukti kokį sprendimą priims teismas.

bananeris

2011 Geg 20 11:51

Tai, kad tas pats teismas jau priėmė sprendimą - leidimas FK REO klubui naudoti FK Žalgiris simboliką yra neteisėtas...

CEZIS

2011 Geg 20 12:00

Tai, kad tas pats teismas jau priėmė sprendimą - leidimas FK REO klubui naudoti FK Žalgiris simboliką yra neteisėtas...
Jeigu nesupratai, tai čia kalba eina ne apie REO. Čia VMFD "Žalgirį" nori nuskalpuoti, uždrausti naudotis vardu ir dar piniginės kompensacijos prašo už tai- 100000 litų.

bananero
Palaikoma komanda: Žalgiris Vilnius

2011 Geg 20 14:43

Tai apie kokias baudas Žalgiriui galima kalbėt, jeigu patys tie bankroto administratoriai pažeisdami įstatymus veikia ir bando kitus apkaltint?
Paveikslėlis

Makenzis

2011 Geg 21 10:52

Žinau tokius bankroto adminus, mane patį po teismus tampė, vien tik tam, kad duočiau pinigų ir jie tada neturėtų jokių pretenzijų, atsiknistų gražiuoju būdu. :lol: O aš nedaviau pinigų, tai dešimt kartų važinėjau į apygardos teismą. daug laiko ir pinigo kainavo, bet principai man yra šventas dalykas, niekam neleisiu iš savęs tyčiotis. :twisted: Vertėjo palaukti dešimto posėdžio, kai nusivylusiu balseliu pasakė, kad neturi jokių pretenzijų :twisted: Sumauti žiurkėnai iš š****** bando spausti varškę. :twisted: Tegul iš Vadimo pasiima pinigus, jeigu tokie protingi :lol:

Grįžti į