A. Vaskela pirmenybę teikia futbolui
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n572.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Armino Vaskelos galva užimta ne tik žaidimu. Dvidešimtmečiui mylimą veiklą tenka derinti su studijomis M.Romerio universitete. “Nors mokausi neakivaizdžiai – būna, kad kartais reikia praleisti treniruotę dėl egzaminų ar paskaitų., bet pirmoje vietoje man yra futbolas. Darbas bus kai baigsiu futbolininko karjerą”, - neslepia A. Vaskela. Futbolo pradmenų mokęsis "Žalgirio"mokykloje, žaidęs dublerių komandoje, o dabar ginantis pagrindinės komandos garbę Lietuvos futbolo A lygos čempionate - A. Vaskela savęs kitoje Lietuvos komandoje nebeįsivaizduoja.
Įpusėjo A lygos sezonas. Ar galėtum įvertinti koks jis buvo komandai ir tau?
Asmeniškai sezoną vertinu normaliai. Gaudavau žaisti, esu viskuo patenkintas. Komandai galėjo būti ir geriau, šiek tiek taškų praradome. Esame antroje pozicijoje ir manau, kad ji nėra bloga, aišku, galėjo atotrūkis nuo pirmosios būti mažesnis, bet viskas dar mūsų rankose. Tikslai išlieka patys aukščiausi.
Kas lėmė tavo puikų žaidimą rungtynėse su „Klaipėda“?
Iš tiesų tos rungtynės man buvo geriausios šį sezoną. Dariau ką galėjau ir tą dieną man sekėsi. Žinoma, ir varžovas nebuvo iš stipriausių. Su „Sūduva“ ar „Ekranu“ būtų buvę sunkiau. Tiesiog gavau šansą ir reikėjo naudotis. Aišku, komandos draugai labai padėjo, vienas be komandos nieko nepadarysi.
Žaidi tiek vidurio, tiek krašto saugo pozicijoje. Kurioje pats geriausiai jautiesi?
Gerai jaučiuosi ir ten, ir ten, bet man maloniausia žaisti centre. Bet jei treneris mato mane krašte, tai ir reikia žaisti krašte.