Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: VMFD Žalgiris

2014 Sau 07 10:03

Gribas jis ,manau zalgiriui reikejo geresnio zaidejo paieskoti persidavelis jis :D

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2014 Sau 07 10:13

tai vis dėlto grybas ar parsidavėlis? :)

slasher

2014 Sau 07 10:23

tai vis dėlto grybas ar parsidavėlis? :)
FBK'as jis :). Gaila, kad nesusiklostė Fridrikui karjera. Čia paskutinis šansas spėti dar užsikabinti ir pakelti savo vertę.

Senukas

2014 Sau 07 10:26

Klajunas jis,zalgiris perka antrarusius zaidejus ir dar zada pasiekt cempionu ligos pogrupius tegu nejuokina geriau,vos sugeba Kruoja aplost tai europoi vaizdas bus nekoks,jai ne zuokas isvis zalgrio nebutu pinigus kisa i ta zalgiri tik be reikalo,patis stadiono neturi ir dar raso kad i Pakruoji jie :D ms perprastai vaziuoti zaist mat

geriantis

2014 Sau 07 10:44

Klajunas jis,zalgiris perka antrarusius zaidejus ir dar zada pasiekt cempionu ligos pogrupius tegu nejuokina geriau,vos sugeba Kruoja aplost tai europoi vaizdas bus nekoks,jai ne zuokas isvis zalgrio nebutu pinigus kisa i ta zalgiri tik be reikalo,patis stadiono neturi ir dar raso kad i Pakruoji jie :D ms perprastai vaziuoti zaist mat
gal seni kudakuok kur nors delfyje savo nesąmones, o šitą forumą palik futbolo mylėtojams arba tu čia tiesiog trolini
kas dėl Fridriko, tai tiesiog turės įrodyti ar vertas žaisti pagrinde, konkurencija vis tik manau bus šioje pozicijoje
kas dėl Zuoko, tai vis tik pirmasis iš Vilniaus merų pradėjusių remti Žalgirį buvo Vilius Navickas

Anbo

2014 Sau 07 10:44

senukas, gal gali pavardinti kiek klubų TURI stadionus, t.y. stadionas priklauso būtent tam klubui :)

Senukas

2014 Sau 07 10:52

gal seni kudakuok kur nors delfyje savo nesąmones, o šitą forumą palik futbolo mylėtojams arba tu čia tiesiog trolini
kas dėl Fridriko, tai tiesiog turės įrodyti ar vertas žaisti pagrinde, konkurencija vis tik manau bus šioje pozicijoje
kas dėl Zuoko, tai vis tik pirmasis iš Vilniaus merų pradėjusių remti Žalgirį buvo Vilius Navickas
Tu man neaiskik kur rasineti cia forumas ira ir rasau isreiskiu savo nuomuone ;) ir negirk to zalgirio man cia taip neidomus jis man Zuoko kontora surinkta,pries kelis metus net nebutu buve tokio zalgirio butu sunikes jis.Pasiseke laimejo cempionata siemet nepasiseks ateis Tauras traiskis ta zalgiri :D

Senukas

2014 Sau 07 10:54

senukas, gal gali pavardinti kiek klubų TURI stadionus, t.y. stadionas priklauso būtent tam klubui :)
svarbu kad Pakruojis turi kiti nerupi man stadionai :D

Anbo

2014 Sau 07 10:56

senuk, kam tu taip save dergi. šitas forumas yra skirtas futbolui, o ne sh drabstymui

Senukas

2014 Sau 07 10:57

senuk, kam tu taip save dergi. šitas forumas yra skirtas futbolui, o ne sh drabstymui
nesiutik tu geriau manes ;)

Anbo

2014 Sau 07 11:05

tu irgi kitų nesiutink :) suprantu, gal bloga nuotaika ar tiesiog norisi pasidegti. bet tai ne priežastis išsilieti ant kitų žmonių ir trolinti. tam yra kiti portalai

geriantis

2014 Sau 07 11:07

Tu man neaiskik kur rasineti cia forumas ira ir rasau isreiskiu savo nuomuone ;) ir negirk to zalgirio man cia taip neidomus jis man Zuoko kontora surinkta,pries kelis metus net nebutu buve tokio zalgirio butu sunikes jis.Pasiseke laimejo cempionata siemet nepasiseks ateis Tauras traiskis ta zalgiri :D
tai ir reikš savo nuomonę, o ne blevyzgas rašinėk, Zuokas parėmė ir Lrytą, tai anas klubas irgi jau Zuokp kontora?? manai Zuokas išeis kitas meras neberems Žalgirio?? ateis Tauro šlovės dienos, tai tegu traiško tą Žalgirį, svarbu, kad Žalgiris iš viso yra, o sportinė pusė man eina antroje vietoje, visai normaliai jaučiausi kai Žalgiris žaidė I lygoje ir buvo 6 vietoje

karys

2014 Sau 07 12:25

kažkaip peržvelgiant centro gynėjus iš lt čempionato, bene šis vienintelis ir buvo potencialus kandidatas(atmetant Atlanto žaidėjus), patingėjau tada parašyt, būčiau pranašu buvęs :)

...

2014 Sau 07 12:33

"Norime vidurio gynėjų grandyje turėti keturis futbolininkus. <...>", - sakė treneris Marekas Zubas.

Vienas pranašas man tai dar praėjusią savaitę pakuždėjo. :mrgreen: Dar kelias pavardes minėjo.

kai kas sako, kam čia tokios vidutinybės, bet, manau, kad Žalgiris pasimokė iš praeitų metų..
Čia: paskutinių rungtynių su SŪDUVA ir kovų su KRUOJA... kad geriau visas vidutinybes susigrobti sau, o tai prigriebs čelendžeriai...
jeigu ką, tai paskolins TRAKAMS ar dar kažkam...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2014 Sau 07 12:35

Zubas kalba apie 4 centrus. Jankauskas, Skerla, Fridrikas yra, o dėl Peričiaus neaišku. Vadinasi greičiausiai ieškos dar vieno - nelabai tikiu, kad iš jaunimo komandos kažką trauktų. O jei Skerla taps treneriu, tai ir cielų dviejų naujų gali prisireikt..

Grįžti į