nu tai bus Jankauskas, Fridrikas, Naujas ir Skerla kaip ketvirta opcija. pernai juk buvo išvis tik trys. Aišku kaip ketvirtą kokį jauną pasiimti gali.
Žalgiris jau per pastaruosius metus parodė, kad nesistengia eiti ant kiekybės.
Tai aš suprantu, kad Deivis turėjo omenyje, tai jog Skerla tik treneriu bebus. O Fridrikas ar Jankauskas, starte man kol kas nepatikimai atrodo. Aišku, A lygai sueitų.nu tai bus Jankauskas, Fridrikas, Naujas ir Skerla kaip ketvirta opcija. pernai juk buvo išvis tik trys. Aišku kaip ketvirtą kokį jauną pasiimti gali.
nu sprendžiant iš to, kaip treniruojasi tai tikrai ne tik treneriu busTai aš suprantu, kad Deivis turėjo omenyje, tai jog Skerla tik treneriu bebus. O Fridrikas ar Jankauskas, starte man kol kas nepatikimai atrodo. Aišku, A lygai sueitų.nu tai bus Jankauskas, Fridrikas, Naujas ir Skerla kaip ketvirta opcija. pernai juk buvo išvis tik trys. Aišku kaip ketvirtą kokį jauną pasiimti gali.
buvo dar tokia versija dėl komolovo iškelta, kad jam rado geresnę pamainą, o apie jo išvykimą neskelbia dėl to, kad anas dar klubo nesusirado, tipo laukia kaip ir su bilinskiu... nors aš asmeniškai, pritariu tavo versijai...sprenžiant iš to, kad oficialiai nepraneša dėl Kolomolovo ir Peričiaus reikia manyti, kad jiems pasiūlymai yra pateikti ir duota apsispręsti, tarkim, iki kokios sausio 30d. Tai jei geriau neras gal dar grįš. Buvo toks susitarimas tarp Šiaulių ir Rimkės, kai sutarė dėl sąlygų ir leido mėnesį bandyti laimę ieškant kur geriau.. nerado tai liko Šiauliuose ir padarė rekordą
bandžiau atvirai sakant, bet nesėkmingai:) nors šiaip jei pvz parašyta kokiam nors ten vengrų puslapyje tai googling negooglinęs vis vien neišmes...nebandei googlinti dėl jų? gal kur jau bando laimę?
užkniso žmogų turbūt tie patys klausimai visur "žaisi-nežaisi". Gal dar būtų ir išbėgęs vienam, kitam mače.Nu va ir oficialiai Skerla paskelbe, kad nebezais http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... tiuma.html" onclick="window.open(this.href);return false;