slasher

Re: VMFD Žalgiris

2014 Kov 10 07:11

Brazilas ir kiprietis nuvylė ;)
kiprietis matomai bus vienas sunkiausiai logiškai paaiškinamų Nikoličiaus pirkinių. Kaip ir pernykštis japonas. Gal labai pigūs.

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2014 Kov 10 08:00

kiprietis panų nuomone buvo pats gražiauias žaidėjas aikštėje :D gal tame pointas?

įspūdžiai iš rungtynių dvejopi. viena vertus atmosfera ir pats žaidimas kaip pirmoms rungtynėms tikrai neblogas, žiūrovams turėto patikti. tie patys Šiauliai visai maloniai nustebino

iš kitos pusės - Žalgirio žaidimas kol kas neįtikina. gynyba nepatikima net prieš Šiaulius - žaidžiant su rimtesniais priešininkais gali būti bėdų. gynėjai periodiškai daro kliurkas, nesugaudo greitesnių priešininkų. kyla klausimas, ar Šemberas ir Radavičius fiziškai yra pajėgūs žaisti gynėjų linijoje. man susidarė įspūdis, kad jiems trūksta greičio ir kai susiduria su greitesniu, vikresniu priešininku jie fiziškai nespėja

Brazilas OK. Aišku ne Kuklys ar Komolovas, bet žaisti moka. kovoja dėl pozicijos ir kamuolio, skaito žaidimą, juda, pakontroliuoja kamuolį, atiduoda pasus. Manau bus naudingas

Prancūzas... Jį priešininkai be vargo nustumia, ir tai kartojasi nuolat nuo pat jo atvykimo į Žalgirį. Plius jis bando mandolinti, nors tam neturi gebėjimų - gynėjo dažniausiai neapsivaro. Man jis yra viena iš silpnų vietų Žalgirio žaidime

Nežinau ką treneriai ir Nikoličius mato kiprietyje. Gal iš tikrųjų jis dėl panų priviliojimo paimtas :D kol kas kipriotas konkretus medis ir minusas. tiesą sakant aš jo žaidime (jei tai galima pavadinti žaidimu) nematau elementarių puolėjo instinktų, jau nekalbant apie techniką. Jis NEINA ANT KAMUOLIO, nekovoja dėl pozicijos. Toks vaizdas kad baidosi kovos. Žaidimo nejaučia, galva irgi žaidžia prastai (o juk nėra mažiukas). nežinau, nežinau...
Paskutinį kartą redagavo 1 Anbo. Iš viso redaguota 2014 kartus.

slasher

2014 Kov 10 08:04

Tokiu geru oru per atidarymą, pažiūrėti Šembero (tokio lygio žaidėjo seanai neturėjome, o gal ir visai neturėjome A lygoje) tik 2000 vilniečių atėjo. Skaičius šįkartą gal nelabai ir išpūstas. Pakankamai juodavo tribūnos. Smagu, kad klubo spalvų vėliavos pirmam plane per transliaciją matėsi iškabintos B6 grupės o ne P4

slasher

2014 Kov 10 08:07

kiprietis panų nuomone buvo pats gražiauias žaidėjas aikštėje :D gal tame pointas?.
Gal tik kovo 8 progai jis čia ir atvežtas buvo. Po šio mačo važiuos, kur šilčiau.

Anbo

2014 Kov 10 08:21

aš kaip tik sakyčiau kad žiūrovų susirinko daugokai. ir ta akcija dėl nemokamo moteryčių įleidimo tikrai davė rezultatų - moterų ir merginų matėsi gana daug. aš pats atėjau su drauge ir jos drauge, ir panoms rungtynės visai patiko. mano galva Žalgiris galėtų daryti tokį fintą visą sezoną - žiūrovų ir taip nesusirenka pilnas stadionas, taigi klubas nuo to nieko neprarastų, o žiūrint į lankomumą ir tolimesnę perspektyvą būtų tik pliusas

karys

2014 Kov 10 08:28

nežinau manęs nei pilibaitis, nors įvartį ir įmušė, nei tuo labiau brazilus neįtikina, neateina pasiimti kamuolių nuo gynėjų, tempo rungtynių nekontroliuojatai gerai kad šemberas playmeikeriu iš gynybos sugeba pabūt, kažkaip, geriau jis vietoje vieno iš anksčiau minėtų sauguose ir žaistų.. O šiaip toks pavasariškas futbolas su dafiga kliurkų, laimėjo tai ir gerai, bent man šiauliai visai patiko, manau, sukovos su visais...dar blin nervuoja, kad tik vienus tuos vartelius atidarę, ten ant apsauginių taupo, ar kame problemos...

...

2014 Kov 10 08:49

kiprietis panų nuomone buvo pats gražiauias žaidėjas aikštėje :D gal tame pointas?
Nežinau ką treneriai ir Nikoličius mato kiprietyje. Gal iš tikrųjų jis dėl panų priviliojimo paimtas :D kol kas kipriotas konkretus medis ir minusas. tiesą sakant aš jo žaidime (jei tai galima pavadinti žaidimu) nematau elementarių puolėjo instinktų, jau nekalbant apie techniką. Jis NEINA ANT KAMUOLIO, nekovoja dėl pozicijos. Toks vaizdas kad baidosi kovos. Žaidimo nejaučia, galva irgi žaidžia prastai (o juk nėra mažiukas). nežinau, nežinau...
Pernai ciocės dėl KRUOJOS italiūkščių alpo, net juos maitino ir girdė už savus pinigus, kai perskaitė, kad jie badauja..

O šiais metais turės į ką akis ganyti.. Prieš DAINAVĄ ir kitus klubus gaus pasižaisti, o Europoje gal niekas neleis žaisti, juk ne ne grožio reikia. :mrgreen:

Vilniuje cuiocės nuolat staugia, kad nėra normalių bernų, tik mamyčiukai ir PYPT, tai egzotikos užvešė. Duos pauostyti senmergėms.. :mrgreen:

šiaip

2014 Kov 10 09:14

kipriotas paimtas tam, kad visi įsitikintų, koks geras puolėjas yra Velička :)

karys

2014 Kov 10 09:19

kipriotas paimtas tam, kad visi įsitikintų, koks geras puolėjas yra Velička :)
kad atvirai sakant ir nelabai jam kamuolių kas duodavo, nors kai gavo nieko įspūdingo ir nepadarė, nžn mano nuomone, puolėjas arba blin turi būt target man kuris kamuolį pasiima ir progas išnaudoja arba greitas ir šustras, kuris tas progas pats kuria, šitas tai nei tas, nei tas pakolkas na bet zubas sako, kad turi potencialo, tikėkimės neklysta...

Matas

2014 Kov 10 09:34

Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.

Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai. Vienintelis kure pavoju pirmam kelinyje, netingejo ir pasigynt, ir isbegt (antras ivartis). Be to, prisiminkit, kad kai praejusi sezona vienam kraste lose Wilkas, o kitam Leliuga, atakos per viena krasta eidavo. Vakar to nei kiek nesimate. Cia siek tiek irgi parodo ir Nyuiadzi meistriskuma.

Bet aisku, kai pas mus atsilikeliu krastas, ir zaideju meistriskumas vis dar vertinamas pagal ju odos spalva, tai gal ir nieko keisto, jog prancuzas "buvo blogiausias zaidejas". Vakar salia tokios publikos sedejau, kuri net keliu metu sunu skatino rasistiskai uzgauliot Keita ir Nyuiadzi.

Beje Siauliu ivartis buvo Zulpos kliurka. Semberui tuo metu med pagalba buvo suteikiama.

karys

2014 Kov 10 09:52

Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.

Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai. Vienintelis kure pavoju pirmam kelinyje, netingejo ir pasigynt, ir isbegt (antras ivartis). Be to, prisiminkit, kad kai praejusi sezona vienam kraste lose Wilkas, o kitam Leliuga, atakos per viena krasta eidavo. Vakar to nei kiek nesimate. Cia siek tiek irgi parodo ir Nyuiadzi meistriskuma.

Bet aisku, kai pas mus atsilikeliu krastas, ir zaideju meistriskumas vis dar vertinamas pagal ju odos spalva, tai gal ir nieko keisto, jog prancuzas "buvo blogiausias zaidejas". Vakar salia tokios publikos sedejau, kuri net keliu metu sunu skatino rasistiskai uzgauliot Keita ir Nyuiadzi.

Beje Siauliu ivartis buvo Zulpos kliurka. Semberui tuo metu med pagalba buvo suteikiama.
nu tiesybės dėlei, šemberas savo kliurką irgi padarė, tik tuo šiaulių puolėjas pasinaudot nesugebėjo, o seriogą žaidė tikrai neblogai, mano nuomone, tik kad fizinės jėgos jam trūksta, na vienžo ne kraštuose mūsų problemos taip ar taip...

viva

2014 Kov 10 09:55

[quote="Matas"]Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.

Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai.

visiskai pritariu, net juokiames, kad brazilas gerco numeri paeme tai ir lygis toks pats. truputi nemaloniai nuteike pilibaicio kapojimasis per kojas, bus bedos...(siaip tikrai gerai atrode).

be to siulau visiems nepamirsti, kad tai pirmos sezono rungtynes.

karys

2014 Kov 10 09:56

visiskai pritariu, net juokiames, kad brazilas gerco numeri paeme tai ir lygis toks pats. truputi nemaloniai nuteike pilibaicio kapojimasis per kojas, bus bedos...(siaip tikrai gerai atrode).

kame pilibaitis gerai atrodė, neskaitant kad įvartį įmušė?

viva

2014 Kov 10 09:58

kame pilibaitis gerai atrodė, neskaitant kad įvartį įmušė?
ypac antram kelinyje daug ataku puikiai sienele iseidavo, pasai tikslus buvo, pavojingai pramuse, kai wilkas kartojo i skersini. ir po kiekvieno standarto ji sunkiai baudos aiksteleje varzovai gaude, nedaug truko, kad ir pirmas ivartis butu buves jo, o ne zulpos.

karys

2014 Kov 10 10:03

vat prie standartų tai aš sutinku, o sienelių jokių ten aš jo be elmentarių pasų centre namačiau ir šiaip antrame kėlinyje šiauliai ryškiai pasėdo, ten net ir kipritoas sugebėjo porą kart neblogai pasu sužaist, bet va primame kai realiai reikėjo tai tipinis vaizdas buvo toks šemberas pasuoja georgui, georgas atgal šemberui, tuo momentu žulpa malasi apie centrą, brazilas vienoje linijoje su puolėjais, o pilibaitis išvis bėga veidu į priešininkų vartus, ko pasekoje tenka aukštą kamuolį mušti į priekį, gerai akd šemberas betn labai neblogai moka tą daryti...vienžo kas buvo mūsų stipriausia vieta, mano nuomone, praeitasi metais - centro saugų kamuolio kontrolė, to nei su žiburiu dabar nerasi, benet lenkas sugalvos šemberą į saugus statyt...vėlgi labai gerai praktiškai nieks neatrodė, tai tikėkimės čia šiaip dėl sezono pradžios....

Grįžti į