kiprietis matomai bus vienas sunkiausiai logiškai paaiškinamų Nikoličiaus pirkinių. Kaip ir pernykštis japonas. Gal labai pigūs.Brazilas ir kiprietis nuvylė
kiprietis matomai bus vienas sunkiausiai logiškai paaiškinamų Nikoličiaus pirkinių. Kaip ir pernykštis japonas. Gal labai pigūs.Brazilas ir kiprietis nuvylė
Gal tik kovo 8 progai jis čia ir atvežtas buvo. Po šio mačo važiuos, kur šilčiau.kiprietis panų nuomone buvo pats gražiauias žaidėjas aikštėjegal tame pointas?.
kiprietis panų nuomone buvo pats gražiauias žaidėjas aikštėjegal tame pointas?
Pernai ciocės dėl KRUOJOS italiūkščių alpo, net juos maitino ir girdė už savus pinigus, kai perskaitė, kad jie badauja..Nežinau ką treneriai ir Nikoličius mato kiprietyje. Gal iš tikrųjų jis dėl panų priviliojimo paimtaskol kas kipriotas konkretus medis ir minusas. tiesą sakant aš jo žaidime (jei tai galima pavadinti žaidimu) nematau elementarių puolėjo instinktų, jau nekalbant apie techniką. Jis NEINA ANT KAMUOLIO, nekovoja dėl pozicijos. Toks vaizdas kad baidosi kovos. Žaidimo nejaučia, galva irgi žaidžia prastai (o juk nėra mažiukas). nežinau, nežinau...
kad atvirai sakant ir nelabai jam kamuolių kas duodavo, nors kai gavo nieko įspūdingo ir nepadarė, nžn mano nuomone, puolėjas arba blin turi būt target man kuris kamuolį pasiima ir progas išnaudoja arba greitas ir šustras, kuris tas progas pats kuria, šitas tai nei tas, nei tas pakolkas na bet zubas sako, kad turi potencialo, tikėkimės neklysta...kipriotas paimtas tam, kad visi įsitikintų, koks geras puolėjas yra Velička
nu tiesybės dėlei, šemberas savo kliurką irgi padarė, tik tuo šiaulių puolėjas pasinaudot nesugebėjo, o seriogą žaidė tikrai neblogai, mano nuomone, tik kad fizinės jėgos jam trūksta, na vienžo ne kraštuose mūsų problemos taip ar taip...Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.
Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai. Vienintelis kure pavoju pirmam kelinyje, netingejo ir pasigynt, ir isbegt (antras ivartis). Be to, prisiminkit, kad kai praejusi sezona vienam kraste lose Wilkas, o kitam Leliuga, atakos per viena krasta eidavo. Vakar to nei kiek nesimate. Cia siek tiek irgi parodo ir Nyuiadzi meistriskuma.
Bet aisku, kai pas mus atsilikeliu krastas, ir zaideju meistriskumas vis dar vertinamas pagal ju odos spalva, tai gal ir nieko keisto, jog prancuzas "buvo blogiausias zaidejas". Vakar salia tokios publikos sedejau, kuri net keliu metu sunu skatino rasistiskai uzgauliot Keita ir Nyuiadzi.
Beje Siauliu ivartis buvo Zulpos kliurka. Semberui tuo metu med pagalba buvo suteikiama.
kame pilibaitis gerai atrodė, neskaitant kad įvartį įmušė?Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.
Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai.
visiskai pritariu, net juokiames, kad brazilas gerco numeri paeme tai ir lygis toks pats. truputi nemaloniai nuteike pilibaicio kapojimasis per kojas, bus bedos...(siaip tikrai gerai atrode).
be to siulau visiems nepamirsti, kad tai pirmos sezono rungtynes.
ypac antram kelinyje daug ataku puikiai sienele iseidavo, pasai tikslus buvo, pavojingai pramuse, kai wilkas kartojo i skersini. ir po kiekvieno standarto ji sunkiai baudos aiksteleje varzovai gaude, nedaug truko, kad ir pirmas ivartis butu buves jo, o ne zulpos.kame pilibaitis gerai atrodė, neskaitant kad įvartį įmušė?Nezinau. Jei kazkam brazilas buvo ok, o Nyuiadzis - silpniausia Zalgirio grandis, tai nei juoktis nei verkt... Tik paminesiu toki fakta, kad prancuzas vakar is aikstes buvo palydetas labai garsiais plojimais, priesingai nei Andrezinho.
Ir apskritai, man prancuzas buvo geriausias rungtyniu zaidejai.
visiskai pritariu, net juokiames, kad brazilas gerco numeri paeme tai ir lygis toks pats. truputi nemaloniai nuteike pilibaicio kapojimasis per kojas, bus bedos...(siaip tikrai gerai atrode).
be to siulau visiems nepamirsti, kad tai pirmos sezono rungtynes.