karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2014 Kov 26 10:50

man tai toks susidarė įspūdis, kad sarsanija taktiškai nelabai, ką galėjo pasiūlyti, bandė žaisti lygiai taip pat kaip ir visada, nors žalgiris visiškai kitoks nei praeitais metais...o gynyba tikėkimės ir susižais, o svarbiausia šemberas fizines kondicijas įgaus, nes ten jo visos kliurkos ryškiai dėl to...

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Kov 26 11:39

įdomu bus kai žalgiris žais su banga ir kruoja, komandomis kurios lengviausios gali priparkuoti autobusą prie savų vartų

karys

2014 Kov 26 11:47

įdomu bus kai žalgiris žais su banga ir kruoja, komandomis kurios lengviausios gali priparkuoti autobusą prie savų vartų
nu bangą iš vis įdomu pamatyt būtų, ką jie darytų įvartį praleidę:) šiaip kažkaip mažiau problemų su šiomis komandomis tikiuos, nei buvo anksčiau, gana efektyviai puolime žalgiris atrodo, net kai gynyba jau lygtais ir susigrupavus būna...

...

2014 Kov 26 12:03

Kai su sese kartu rungtynes ŽALGIRIO žiūriu, jie visus triuškina varžovus.. 8-)

slasher

2014 Kov 26 12:59

Šemberas, kaip supratau žaliai-baltų žaidimą šiek tiek gadino savo klaidomis . O kaip Pilibaitis? Vis dar tuščia vieta?

karys

2014 Kov 26 13:08

Šemberas, kaip supratau žaliai-baltų žaidimą šiek tiek gadino savo klaidomis . O kaip Pilibaitis? Vis dar tuščia vieta?
jau nuo antrų rungtynių toli gražu ne tuščia vieta, bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, iš vis gana įdomiai žaidė žalgiris keitėsi pozicijomis kas tik netingėjo per visas rungtynes, neskaitant gynėjų aišku...o šemberui kaip ir rašiau tikėkimės trūksta fizuchos...

Matas

2014 Kov 26 13:26

Bet kokiu kvailiu likau, kai praeitą turą į šuns dienas išdėjau Andreou, o vakar jis gana solidžiai sulošė. :D Atsižvelgiant į jo amžių, matyt, teks priprasti prie tokio žaidimo bangavimo.

Kuo toliau, tuo labiau man patinka brazilas. Šiek tiek serga Leliūgos liga (kalbu apie savanaudiškumą), bet visumoje tai ir pasigint netingi, ir kamuolį moka prilaikyt arba iš gilumos pasiimt. Kažkuo Komolovą primena.

slasher

2014 Kov 26 13:29

bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, ..
kad jis sunkiai suvaldomas. Bet kada gali savos iniciatyvos imtis.

karys

2014 Kov 26 13:31

bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, ..
kad jis sunkiai suvaldomas. Bet kada gali savos iniciatyvos imtis.
iniciatyvos imtis ir be jo yra kam, esmė, kad spėtų į gynybą grįšt, nes brazilas praktiškai antru puolėju žaidžia, tai pasaugoti nelabai kam ir belieka...

karys

2014 Kov 26 13:33

Bet kokiu kvailiu likau, kai praeitą turą į šuns dienas išdėjau Andreou, o vakar jis gana solidžiai sulošė. :D Atsižvelgiant į jo amžių, matyt, teks priprasti prie tokio žaidimo bangavimo.

Kuo toliau, tuo labiau man patinka brazilas. Šiek tiek serga Leliūgos liga (kalbu apie savanaudiškumą), bet visumoje tai ir pasigint netingi, ir kamuolį moka prilaikyt arba iš gilumos pasiimt. Kažkuo Komolovą primena.
o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį gavo prieliesti...

Matas

2014 Kov 26 13:34

o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį prilietė...
Dėjau ne kipriotą, o visą puolimą. Labiausiai Veličką, bet man rods ir Andreou paminėjau. Būtent todėl, kad buvo nematomas. ;)

karys

2014 Kov 26 13:36

o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį prilietė...
Dėjau ne kipriotą, o visą puolimą. Labiausiai Veličką, bet man rods ir Andreou paminėjau. Būtent todėl, kad buvo nematomas. ;)
nu čia per 10 minučiu labai matomu pasidaryt sudėtinga gali būt, ypač kai nelabai kas tau pasuoja :) o veličkai tai reikia rungtynių pabaigas, kai jėgos puolime reikia, geriausiu atveju duoti žaist...

karys

2014 Kov 26 13:37

šiai aš tikiuosi, kad prieš europos taures bus vis dėl to paimtas solidesnis puolėjas, manau, su bilinskiu dar realiai kiečiau atrodytume...

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2014 Kov 26 17:50

Bilinski puolėjas su ribomis, įžvelgiau pas jį kai ką, jis gali žaisti gerai, bet geriau negali...

TikTak
Palaikoma komanda: FK Ekranas

2014 Kov 26 19:57

Kol kas si sezona rimciausias issukis Zalgirio laukia si sestadieni. Ziuresim kaip vilnieciai susitvarkys su nervais ir jauduliu.

Grįžti į