nu bangą iš vis įdomu pamatyt būtų, ką jie darytų įvartį praleidę:) šiaip kažkaip mažiau problemų su šiomis komandomis tikiuos, nei buvo anksčiau, gana efektyviai puolime žalgiris atrodo, net kai gynyba jau lygtais ir susigrupavus būna...įdomu bus kai žalgiris žais su banga ir kruoja, komandomis kurios lengviausios gali priparkuoti autobusą prie savų vartų
jau nuo antrų rungtynių toli gražu ne tuščia vieta, bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, iš vis gana įdomiai žaidė žalgiris keitėsi pozicijomis kas tik netingėjo per visas rungtynes, neskaitant gynėjų aišku...o šemberui kaip ir rašiau tikėkimės trūksta fizuchos...Šemberas, kaip supratau žaliai-baltų žaidimą šiek tiek gadino savo klaidomis . O kaip Pilibaitis? Vis dar tuščia vieta?
kad jis sunkiai suvaldomas. Bet kada gali savos iniciatyvos imtis.bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, ..
iniciatyvos imtis ir be jo yra kam, esmė, kad spėtų į gynybą grįšt, nes brazilas praktiškai antru puolėju žaidžia, tai pasaugoti nelabai kam ir belieka...kad jis sunkiai suvaldomas. Bet kada gali savos iniciatyvos imtis.bet kažkaip per daug jis momentais lenda į priekį mano skoniui, palikdamas žulpą vieną ten su varžovais tvarkytis, ..
o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį gavo prieliesti...Bet kokiu kvailiu likau, kai praeitą turą į šuns dienas išdėjau Andreou, o vakar jis gana solidžiai sulošė.Atsižvelgiant į jo amžių, matyt, teks priprasti prie tokio žaidimo bangavimo.
Kuo toliau, tuo labiau man patinka brazilas. Šiek tiek serga Leliūgos liga (kalbu apie savanaudiškumą), bet visumoje tai ir pasigint netingi, ir kamuolį moka prilaikyt arba iš gilumos pasiimt. Kažkuo Komolovą primena.
Dėjau ne kipriotą, o visą puolimą. Labiausiai Veličką, bet man rods ir Andreou paminėjau. Būtent todėl, kad buvo nematomas.o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį prilietė...Bet kokiu kvailiu likau, kai praeitą turą į šuns dienas išdėjau Andreou, o vakar jis gana solidžiai sulošė.Atsižvelgiant į jo amžių, matyt, teks priprasti prie tokio žaidimo bangavimo.
Kuo toliau, tuo labiau man patinka brazilas. Šiek tiek serga Leliūgos liga (kalbu apie savanaudiškumą), bet visumoje tai ir pasigint netingi, ir kamuolį moka prilaikyt arba iš gilumos pasiimt. Kažkuo Komolovą primena.
nu čia per 10 minučiu labai matomu pasidaryt sudėtinga gali būt, ypač kai nelabai kas tau pasuojaDėjau ne kipriotą, o visą puolimą. Labiausiai Veličką, bet man rods ir Andreou paminėjau. Būtent todėl, kad buvo nematomas.o ko tu tą praeitą turą kipritiotą į tas šuns dienas dėjai, kad anas ten 10 minučių tesužaidė ir vargiai kamuolį prilietė...Bet kokiu kvailiu likau, kai praeitą turą į šuns dienas išdėjau Andreou, o vakar jis gana solidžiai sulošė.Atsižvelgiant į jo amžių, matyt, teks priprasti prie tokio žaidimo bangavimo.