Aš irgi neįsivaizduoju sudėtyje vietos Kalonui. Puolėju jis lošti negali, centro saugu - taip pat. Kairėje yra Wilkas, atakuojantis saugas Zubo schemose dažniausiai nefiguruoja. Reiktų labiau tikro centro saugo, kuris nebijotų kamuolio palaikyt ir ilgą pasą pažeme puolėjui įkišt sugebėtų. Aš čia įsivaizduočiau tokį žaidėją, kuris būtų kažkas tarp Kuklio ir Komolovo, tik aišku, norėtųsi aukštesnio lygmens.Aš galvoju, kad Žalgiriui reikia tikro kuriančio vidurio saugo kaip kuklys, bet būtu gerai geresnis, nes Kuklys tai Alygos žvaigždė, o reikia geresnio. per daug atakuojanti sudėtis būtų su 4 atakuojančiais žaidėjais. Puolėjas, Wilkas, Seržas, Kalonas
visų pirma centro saugu jis gali lošti,visų antra bent jau pirmame rate atakuojantis saugas būtent ir figuravo, nes žaisdavome dviem atraminiais, skirtingai negu praeitame sezone... t.y. jeigu yra žulpa-pilibaitis arba žulpa-šemberas, tai gynybinių pajėgumų pilnai užtenka paleisti dar vieną žmogų į ataką, skirtingai negu praeitais metais kai žulpa buvo atraminis, o du centro saugai komolovas ir kuklys...anyway ne tiek ir daug laukti liko, jeigu grįžta paša arba kuklys, esmine pozicija stiprinimui manau išlieka puolėjo įsigijimas...Aš irgi neįsivaizduoju sudėtyje vietos Kalonui. Puolėju jis lošti negali, centro saugu - taip pat. Kairėje yra Wilkas, atakuojantis saugas Zubo schemose dažniausiai nefiguruoja. Reiktų labiau tikro centro saugo, kuris nebijotų kamuolio palaikyt ir ilgą pasą pažeme puolėjui įkišt sugebėtų. Aš čia įsivaizduočiau tokį žaidėją, kuris būtų kažkas tarp Kuklio ir Komolovo, tik aišku, norėtųsi aukštesnio lygmens.Aš galvoju, kad Žalgiriui reikia tikro kuriančio vidurio saugo kaip kuklys, bet būtu gerai geresnis, nes Kuklys tai Alygos žvaigždė, o reikia geresnio. per daug atakuojanti sudėtis būtų su 4 atakuojančiais žaidėjais. Puolėjas, Wilkas, Seržas, Kalonas

dabartinėje situacijoje aišku liuks būtų, bet kažkaip paslapčia tikiuos, kad įmanoma, kažką ir geriau už bilinskį gauti...Bilinski back?![]()
Romania's Dinamo Bucharest to go into administration
http://www.insideworldfootball.com/worl ... nistration" onclick="window.open(this.href);return false;
Ką reiškia gali? Centro saugu gali pastatyti ir Wilką, bet mes abu žinom, kad krašte jis kelis kart naudingesnis ir geresnis. Turiu omenyje, jog nereikia išradinėti dviračių ir mėginti pirkt žaidėją, kurio amplua visai kitas, o po to statyti galas žino kur. Tokios taktikos retai, kada pasiteisina.visų pirma centro saugu jis gali lošti,visų antra bent jau pirmame rate atakuojantis saugas būtent ir figuravo, nes žaisdavome dviem atraminiais, skirtingai negu praeitame sezone... t.y. jeigu yra žulpa-pilibaitis arba žulpa-šemberas, tai gynybinių pajėgumų pilnai užtenka paleisti dar vieną žmogų į ataką, skirtingai negu praeitais metais kai žulpa buvo atraminis, o du centro saugai komolovas ir kuklys...anyway ne tiek ir daug laukti liko, jeigu grįžta paša arba kuklys, esmine pozicija stiprinimui manau išlieka puolėjo įsigijimas...Aš irgi neįsivaizduoju sudėtyje vietos Kalonui. Puolėju jis lošti negali, centro saugu - taip pat. Kairėje yra Wilkas, atakuojantis saugas Zubo schemose dažniausiai nefiguruoja. Reiktų labiau tikro centro saugo, kuris nebijotų kamuolio palaikyt ir ilgą pasą pažeme puolėjui įkišt sugebėtų. Aš čia įsivaizduočiau tokį žaidėją, kuris būtų kažkas tarp Kuklio ir Komolovo, tik aišku, norėtųsi aukštesnio lygmens.Aš galvoju, kad Žalgiriui reikia tikro kuriančio vidurio saugo kaip kuklys, bet būtu gerai geresnis, nes Kuklys tai Alygos žvaigždė, o reikia geresnio. per daug atakuojanti sudėtis būtų su 4 atakuojančiais žaidėjais. Puolėjas, Wilkas, Seržas, Kalonas
Nieko negali pakišti.išmetus kelis ir susigrąžinus anuos, anoks čia pastiprinimas būtų, manau klubas žaidžia gerai, bet jis nė Velnio nesustiprėjo, reikia ieškoti alternatyvų, nes bus tas pats ir nieko daugiau.Norint laimėti A-lyga užtenka, bet ne daugiau ir tai dar klausimas ką Atlantas ar kitos A-lygos komandos gali pakišti.
„Utenos stadionas - jaukus, sąlygos čia geros, - po treniruotės sakė „Žalgirio“ puolėjas Andrius Velička. - Mūsų pasirengimas rungtynėms - įprastas, bet jaučiasi, kad laukia neeilinės rungtynės, finalai vyksta ne kiekvieną savaitę. Esame nusiteikę gerai, atvažiavome laimėti.“