as manau kad vmfd zalgiris gali naudoti zalgirio varda
bet lygiai taip pat o gal net labiau (nes issinuomojo) gali ta varda naudoti ir sacharukas
nes zalgiriu yra ne vienas ir ne du ir niekas negali priklausyti.
Čia trys šiauliečiai apie Žalgirį kalbėjoNežinau, gal taip iš šono ar kitų miestų atrodo, bet man, vilniečiui, net klausimo nekyla kuris Žalgiris tikras ir ar jis gyvas. Šiaip aš net ne fanas, tik jaučiantis šiam klubui sentimentus..
butu labai nenaturalu kad sukeltu, kiekvieno miesto sirgaliai turi sirgt uz savo miesto komandas, cia tik visokiu iskrypusiu sovietu sajungu deka atsiranda tokios anomalijos, kaip viso lietuvos futbolo ar krepsinio klubine komanda, db puikiai uztenka ir rinktines...Čia trys šiauliečiai apie Žalgirį kalbėjoNežinau, gal taip iš šono ar kitų miestų atrodo, bet man, vilniečiui, net klausimo nekyla kuris Žalgiris tikras ir ar jis gyvas. Šiaip aš net ne fanas, tik jaučiantis šiam klubui sentimentus..![]()
Man atrodo, kad legenda mirė, ir, ją su pagarba prisimenu.... man buvo 12 metų, gyvenau per 200 km nuo Vilniaus, bet skirtingai nuo kitų mano amžiaus vaikų sėdėdavau prie teliko prilipęs, per LTV žiūrėdavau futbolo rungtynes, ir, geriausiai prisimenu tas emocijas, Volgogrado "Rotorius" atvažiavo į Vilnių, pirmi įmušė, bet žalgiriečiai prieš juos laimėjo. Va tada sirgau, susirgau ir futbolu gyvas.
VMFD ar "cukriukai" tokių emocijų niekada nesuteiks, nes žinau tą jausmą, kai kraujas verda
sport 1VMFD Žalgirio klubas gali būti priverstas keisti pavadinimą
http://www.youtube.com/watch?v=tav0J2Ei ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeigu nesupratai, tai čia kalba eina ne apie REO. Čia VMFD "Žalgirį" nori nuskalpuoti, uždrausti naudotis vardu ir dar piniginės kompensacijos prašo už tai- 100000 litų.Tai, kad tas pats teismas jau priėmė sprendimą - leidimas FK REO klubui naudoti FK Žalgiris simboliką yra neteisėtas...