Marius Adamonis

Moderatorius: Respublik

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Geg 14 22:06

Į „Serie A“ žengusio klubo lietuvis: „Miestas šventė tol, kol užsimušė sirgalius“
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1503320

„Tai kol kas geriausi mano gyvenimo metai“ – sako Marius Adamonis, 24-ąjį gimtadienį ketvirtadienį paminėjęs Lietuvos rinktinės vartininkas. Šiemet susižadėjęs, neseniai susilaukęs dukrelės, šią savaitę su komanda jis atšventė ir dar vieną ypatingą progą – lietuvio atstovaujamas „Salernitana“ klubas po daugiau nei dviejų dešimtmečių pertraukos iškovojo bilietą į aukščiausią Italijos futbolo divizioną „Serie A“.

Vartų sargas iš Panevėžio pasakoja, kad 130 tūkst. gyventojų turintis Pietų Italijos miestas Salernas šventė taip, jog trumpam buvo pamiršti visi COVID-19 suvaržymai.

Pirmadienį M.Adamonio klubas svečiuose 3:0 sutriuškino „Pescara“ komandą ir užsitikrino antrąją vietą „Serie B“ pirmenybėse, iškovodamas bilietą į elitinį „Serie A“ divizioną.

Jame „Salernitana“ komanda yra žaidusi vos du sykius – 1946-1947 ir 1997-1998 m. sezonuose. Nuo pastarojo karto Salerno futbolo komanda net spėjo išnykti, kai 2005-aisiais „Salernitana“ bankrutavo, o 2011-aisiais buvo pašalinta iš Italijos futbolo piramidės. Dar tais pačiais metais Salerno meras kreipėsi į Romos „Lazio“ savininką Claudio Lotito su prašymu padėti atkurti komandą, o 2011-2012 m. iš naujo suformuota „Salernitana“ ekipa jau žaidė ketvirtajame pagal rangą „Serie D“ čempionate. Nepraėjo nė dešimtmetis, ir Salernas vėl džiaugiasi turėdamas elitinio Italijos futbolo diviziono komandą, kitą sezoną į maždaug Klaipėdos dydžio miestą atvešiančią tokias pirmo ryškumo futbolo žvaigždes kaip Cristiano Ronaldo ir Zlatanas Ibrahimovičius.

Istorinio „Salernitana“ pasiekimo dalimi tapo ir Marius Adamonis. Ilgalaikę sutartį su „Lazio“ dar 2017 metais pasirašęs lietuvis prieš šį sezoną buvo paskolintas dukterinei Romos komandai bei savaitės pradžioje kartu su komandos draugais šventė „Serie B“ lygos sidabrą.

Tiesa, triumfas užtruko neilgai. „Salernitana“ žaidėjai dar buvo Peskaroje, kai juos pasiekė žinia apie tragišką avariją Salerne, kai švęsti į miesto centrą motoroleriu vykęs jaunas klubo sirgalius trenkėsi į stovintį automobilį ir žuvo. Tai lėmė Salerno šventės pabaigą ir kelių dienų gedulą.

„Paskutines rungtynes žaidėme pirmadienį, o po jų dar pernakvojome Peskaroje, – apie savaitės pradžios įvykius 15min pasakojo M.Adamonis. – Buvo pilnas miestas žmonių, niekas nesilaikė draudimų. Tačiau nutiko toks įvykis, kad užsimušė vienas sirgalius. Tada fanai dviem dienoms suspendavo visus šventimus, tad mes tik su šeimomis pabuvome, toks ir šventimas. Bet mūsų dar laukia ceremonija, per kurią įteiks medalius.“

„Lazio“ priklausantis, bet šiame, šiuo metu šeštąją vietą „Serie A“ pirmenybėse užimančiame Italijos sostinės klube įsitvirtinti nesugebėjęs M.Adamonis į Salerną praėjusią vasarą kėlėsi jau antrą kartą. „Salernitana“ klube jis žaidė ir 2017-2018 m. sezone, kai pajuto, kokius aistringus sirgalius turi ši komanda. Nors dar prieš keletą metų ji buvo išnykusi ir turėjo pradėti savo gyvenimą iš naujo, Salerno aistruoliams tai buvo nė motais – jie reikalavo klubo sugrįžimo į aukščiausiąjį divizioną.

„Jau prieš trejus metus, kai čia buvau, sirgaliai protestavo prieš klubo valdžią, reikalaudami, kad klubas žaistų „Serie A“, – pasakoja M.Adamonis. – Bet dabar visi labai laimingi. Balkonuose kabo klubo vėliavos, labai jaučiasi visų džiaugsmas.“

Dar 2017 metais į Italiją iš Klaipėdos „Atlanto“ persikėlęs panevėžietis per ketverius metus Apeninų pusiasalyje ne tik pramoko itališkai, bet ir pakeitė keturis klubus.

Pradėjęs nuo „Lazio“ jaunimo komandos, vėliau po sezoną jis nuomos pagrindais žaidė „Casertana“ ir „Catanzaro“ klubuose, o praėjusiais metais trumpai atstovavo ir „Sicula Leonzio“ ekipai.

Lygindamas savo patirtis Italijoje, M.Adamonis išskiria, kad „Salernitana“ turi aistringiausius sirgalius, be to, dabartinis jo klubas išsiskiria ir bene geriausiomis sąlygomis žaisti futbolą.

„Sunku palyginti, nes kategorijos skirtingos. „Serie B“ visai kitoks čempionatas (kiti M.Adamonio klubai žaidė „Serie C“ pirmenybėse – aut. past.). Pirmiausia, tai išsiskiria sirgaliai. Katancare irgi turėjome gana didelį aistruolių palaikymą, o „Sicula“ ir „Casertana“ klubai mažesni, su mažiau sirgalių. O Salerne dabar ir treniruočių centras gerėja, gerinama visa infrastruktūra. Tad tarp kitų klubų jis išsiskiria.“

Tiesa, nors pasiekė kol kas didžiausią karjeros pergalę, M.Adamonis pats prie jos prisidėjo kukliai. Per visą „Serie B“ sezoną, kurio metu „Salernitana“ sužaidė 38 rungtynes, lietuvis ant vejos išbėgo tik tris sykius, kai pavadavo pagrindinį komandos vartininką 30-metį slovėną Vidą Belecą. Nors per visas trejas rungtynes M.Adamonis įvarčių nepraleido, „Salernitana“ stratego Fabrizio Castori į savo pusę palenkti nesugebėjo ir nesunkią traumą išsigydęs slovėnas vėl stojo tarp virpstų, nustumdamas lietuvį ant suolo.

Ar žaidybinis alkis, susikaupęs per ilgą sezoną, neužgožė M.Adamoniui komandos sėkmės?

„Aš jau prieš atvažiuodamas žinojau savo rolę, negalėjau pykti, kai neleido į aikštę. Komandos tikslai visada yra pirmoje vietoje. Žinojau, kad būsiu antras vartininkas, – aiškino lietuvis. – Kai kurie žaidėjai pas tą trenerį žaidžia jau daugiau nei du sezonus, jis juos čia pasikvietė, ne išimtis ir pagrindinis vartininkas. Aišku, normalu, kad kai gerai sužaidžiu ir manęs vėliau neleidžia, galiu kažkiek pykti, bet nieko nepadarysi.“

M.Adamonis dar nežino, ar Salerne žais ir kitą sezoną. Jis dar turi metus galiosiančią sutartį su „Lazio“, bet nuomos sutartis su „Salernitana“ baigs galioti jau šių metų birželio 30-ąją.

Tiesa, prieš spręsdami lietuvio vartininko dilemą, „Lazio“ ir „Salernitana“ klubai turi kitą uždavinį. Salerno klubą prieš beveik dešimtmetį atkūręs C.Lotito po jo triumfo „Serie B“ finiše ir džiaugėsi, ir laužė galvą, kadangi Italijos futbolo taisyklės draudžia tam pačiam žmogui valdyti du „Serie A“ klubus – C.Lotito yra ir „Lazio“ savininkas. Tai reiškia, jog italas per artimiausius mėnesius privalės surasti pirkėją Salerno komandai, antraip šiai bus uždrausta žaisti aukščiausiame Italijos divizione.

Tad ir M.Adamonis kol kas atsargiai žvelgia į ateitį ir sveria visus įmanomus variantus, neturėdamas aiškios preferencijos, kur norėtų žaisti kitame sezone.

„Norėčiau likti „Lazio“, – į klausimą, kurioje komandoje norėtų žaisti, juokdamasis atsakė M.Adamonis. – Čia daug faktorių – ir vaidmuo, ir finansiniai klausimai. Dabar sunku pasakyti. „Serie A“ faktorius, žinoma, irgi bus svarbus, norėtųsi išsimėginti.“

Jeigu jam pavyktų gauti vietą „Lazio“, „Salernitana“ ar kažkuriame kitame „Serie A“ klube, kitas sezonas Lietuvos futbolui būtų ypatingas.

Labai realu, kad aukščiausiame Italijos futbolo ešelone matysime ir dar vieną Lietuvos vartininką – 17-ąją vietą stipriausioje šalies lygoje užimančiai ir greičiausiai vietą Italijos futbolo elite išlaikysiančiai „Spezia“ komandai atstovaujantį Titą Krapiką. Nors jis šį sezoną nė sykio neišbėgo į aikštę „Serie A“ rungtynėse, kartu su M.Adamoniu kitą sezoną gali pažymėti pirmąjį atvejį nuo 2009-2010 m. sezone, kai vieno stipriausių Europos divizionų komandoms atstovaus net du lietuviai. Pastarąjį sykį taip buvo prieš 11 metų, kai Tomas Danilevičius gynė „Livorno“, o Marius Stankevičius – Genujos „Sampdoria“ spalvas.

Su komanda laimėjęs bilietą į „Serie A“, M.Adamonis vis pasižvalgo ir į Lietuvos rinktinės pusę. 24-erių vartininkas jau kelis sykius sulaukė Valdo Urbono kvietimų prisijungti prie nacionalinės komandos, bet krikšto rinktinėje dar negavo. M.Adamonis tikėjosi sužaisti bent kėlinį kovą, kai prieš Europos čempionato atrankos rungtynes lietuviai žaidė draugišką mačą su Kosovu, tačiau nacionalinės ekipos treneris Valdas Urbonas tąsyk pasirinko kliautis pagrindiniu komandos vartų sargu Tomu Švedkausku.

„Sunku pasakyti, – į klausimą, kiek, jo manymu, M.Adamoniui trūksta iki pagrindinio rinktinės vartininko vietos, atsakė pats futbolininkas. – Pastarąjį kartą buvo draugiškos rungtynės, tikėjausi, kad duos bent kėlinį sužaisti, bet nustebau, kai nedavė ir Tomas visas rungtynes žaidė. Sunku pasakyti, čia trenerio pasirinkimai. Nemanau, kad labai daug man trūksta – Tomas irgi jaunas (26-erių metų – aut. past.), bet dabar gerai sustovėjo, tad artimiausiu metu sunku jį bus pastumti iš pagrindinio vartininko pozicijos.“

Ar „Salernitana“ lietuviui teko kalbėtis apie savo vaidmenį su pačiu V.Urbonu?

„Teko kalbėtis po paskutinio ciklo. Buvo patenkintas mano atsinešimu treniruotėse. Dabar irgi norėjo kviesti į Baltijos taurę ir draugiškas rungtynes (lietuviai birželį žais prieš Latviją, Estiją ir Ispaniją – aut. past.), bet tokia situacija, kad gimė dukra, tai noriu su šeima praleisti daugiau laiko po sezono“, – atskleidė lietuvis.

Pokalbio pabaigoje M.Adamonis prisiminė ir kovo pabaigą, kai Lietuvos rinktinė namuose žaidė prieš jam artimiausios užsienio šalies Italijos futbolininkus. Lietuvis pripažino, kad prieš išvykstant į rinktinę sulaukė kandžių pašaipų iš komandos draugų italų, tačiau galiausiai šiuos kiek nustebino garbingai pasipriešinusi ir tik 0:2 italams nusileidusi Lietuvos komanda.

„Buvo visokių bajerių rūbinėje, patraukė per dantį. Sakė, kad žaidimas bus į vienus vartus, bet pamatėme, kad ir su italais galime kovoti. Pagirti nepagyrė, bet nustebo, kad laimėjo tik 2:0“, – pasakojo M.Adamonis.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Lie 31 18:20

M.Adamonis: „Nežinau kokia bus mano ateitis“
https://www.sportas.lt/naujiena/437348/ ... no-ateitis

Romos „Lazio“ klubui vis dar priklausantis vartininkas Marius Adamonis naujajam sezonui ruošiasi būtent su Romos klubu. Nors „Lazio“ gretose M.Adamonis yra trečiasis pasirinkimas, lietuvis pabrėžė, kiek daug jis mokosi šios vasaros priešsezoninėje treniruočių stovykloje iš kitų komandos vartininkų.

„Ši treniruočių stovykla yra labai sunki ir su ponu Grigioni darbas visada yra sunkus. Pirmosios draugiškos rungtynės praėjo gerai ir svarbu tai, kad mes išlaikėme taktiką, prie kurios dirbame kiekvieną dieną. Puikiai sekėsi ir man pačiam, dukart blokavau smūgius“, – Italijos radijui sakė M.Adamonis. „Treneris Massimo Nensi yra didelis vardas ir mes su juo labai gerai bendradarbiaujame. Jis dirbo kai kuriuose geriausiuose Europos klubuose, tad labai puiku treniruotis su juo. Tuo metu Adalberto Grigioni pažįstu jau penkerius metus ir nors su juo dirbti galėjau ne visada, bet jis mane labai gerai pažįsta“, – apie darbą su vartininkų treneriais kalbėjo lietuvis.

Praėjusį sezoną M.Adamonis buvo paskolintas „Serie B“ lygos klubui „Salernitana“, bet jo gretose M.Adamonis buvo antrasis pasirinkimas ir buvo paliktas už patyrusio slovėno Vido Beleco nugaros. Visgi, tris kartus lietuvis buvo išleistas į aikštę „Serie B“ lygoje ir per tas rungtynes M.Adamonis visus tris kartus išlaikė sausus vartus. Taip jis prisidėjo prie to, kad „Salernitana“ patektų į „Serie A“ lygą, bet M.Adamonis dar nežino, kur žais ateinantį sezoną ir dėl jo ateities sprendimą priims „Lazio“ klubas, su kuriuo M.Adamonis turi dar metus galiojantį kontraktą.

„Nežinau kokia bus mano ateitis kitais metais. Jūs turite paklausti klubo. Aš labai gerai sutariau su „Salernitana“, tai buvo puiki komanda, turėjau galimybę sužaisti keletą rungtynių ir buvau tam pasirengęs. Tikslas buvo pasiekti „Serie A“ ir mes jį įgyvendinome“, – pridūrė vartininkas.

Galiausiai M.Adamonis aptarė savo augimą ir kaip žaidėjas, ir kaip vyras.

„Kaip vyras jaučiuosi labai subrendęs. Vedžiau ir ruošiuosi tapti tėvu. Jaučiuosi toks pat senas kaip Pepe Reina. Aš daug ko mokausi iš Reinos ir Thomo Strakoškos. Iš jų galiu išmokti visko -judesių, technikos, mąstymo. Aš vis dar turiu pagerinti greitį ir daug dirbti su savo technika“, – užbaigė M.Adamonis.

24-erių M.Adamonis „Lazio“ komandai priklauso nuo 2016 metų vasaros, bet pagrindinėje komandoje taip ir nėra debiutavęs.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Lie 31 18:30

From Gondo to Durmisi, nine players have returned to Lazio from the loan to Salernitana and the club is working to find a solution
https://www.lalaziosiamonoi.it/news/cal ... ana-147353
Those who are destined to be part of Sarri's group should be Marius Adamonis who is a candidate to be the third behind Strakosha and Reina.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Rgp 09 17:38

„Serie B“ lygoje žaidžiantis klubas savo gretose nori matyti M.Adamonį
https://www.sportas.lt/naujiena/438345/ ... -m-adamoni

Romos „Lazio“ klubui priklausantis ir su juo dar metų sutartį turintis vartininkas Marius Adamonis gali atsidurti „Serie B“ lygoje. Italijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad lietuvį savo gretose norėtų matyti „Cosenza” klubas.

Kaip rašo Italijos dienraščiai, „Cosenza” rimtai nusitaikė į M.Adamonį ir jau pradėjo derybas su „Lazio“ klubu.

Praėjusį sezoną „Cosenza“ Italijos „Serie B“ lygoje, kurioje žaidžia nuo 2018 metų, užėmė 17 vietą ir šį sezoną turėjo žaisti „Serie C“ lygoje, bet dėl Veronos „Chievo“ klubo bankroto ir jo išmetimo į „Serie D“ divizioną, „Cosenza“ buvo leista likti „Serie B“ čempionate.

24-erių metų vartininkas šiuo metu su pagrindine „Lazio“ ekipa yra išvykęs į treniruočių stovyklą Vokietijoje. Visgi, pats M.Adamonis buvo sakęs, kad jis nėra tikras dėl savo ateities „Lazio“ klube ir, panašu, kad greitu metu jis paliks šią komandą.

„Lazio“ ekipos vartų M.Adamonis dar nėra gynęs oficialiose rungtynėse, o pastaruosius sezonus lietuvis buvo skolinamas kitiems klubams.

Praėjusį sezoną M.Adamonis praleido „Salernitana“ gretose ir padėjo šiai komandai iš „Serie B“ lygos pakilti į „Serie A“. Visgi, „Salernitana“ gretose M.Adamonis nebuvo pagrindinis vartininkas ir sužaidė tik tris rungtynes antroje pagal pajėgumą Italijos lygoje. Tiesa, per visas tris rungtynes lietuvis nepraleido įvarčio.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Rgp 24 02:49

Adamonis Serie A sezoną pradėjo ant Lazio suolo. Rungtynes laimėjo Empoli 1–3 Lazio. Sekančios su Krapiko Spezia.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Rgp 28 23:47

Lazio - Spezia rungtynėse šiandien Adamonis toliau praleido ant suolo, Krapikas nebuvo registruotas.

Rungtynėse pirmi į priekį įsiveržė Spezia futbolininkai, bet po to Lazio juos tiesiog sudraskė rezultatu 6–1.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2021 Rgs 30 22:20

Ugh, tik šiandien supratau, kad Adamonis, dėl suprantamų priežasčių, nebuvo registruotas Europiniam sezonui šiemet. Žiūrėjau ir Romos derbį savaitgalį, tai labai nepanašu, kad gautų net ir 1 šansą žaisti lygoje šį sezoną kai dar ir Reina taip atrodo...

Smagu dėl jo treniruočių partnerių, bet šiaip situacija žaisti turbūt beviltiškesnė už Arlauskio Watforde.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Sau 07 01:07

M.Adamonis lieka ant „Lazio“ suolo
https://www.sportas.lt/naujiena/447542/ ... azio-suolo

Vartininkas Marius Adamonis šiandien buvo registruotas Romos „Lazio“ klubo rungtynėms, bet liko ant suolo.

Tuo metu jo atstovaujama komanda namuose neįveikė „Empoli“ klubo ir su juo sužaidė lygiosiomis 3:3. Lygiąsias „Lazio“ išplėšė jau per pridėtą rungtynių laiką.

M.Adamonis šiame sezone nuo „Lazio“ suolo taip ir nepakilo, o jo ekipa po šių lygiųjų su 32 taškais yra aštunta.
Kontraktas baigiasi vasarą, tai realiai jau turbūt jį paleistų jeigu rastų kur vykti.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Sau 19 05:22

Adamonis ir Copa Italia rungtynes praleido ant suolo. Klubas laimėjo prieš Udinese 1–0 po prątesimo.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Vas 13 19:35

Lazio dar labiau priartėjo prie ČL mėsmalės.

Tuo metu šeštadienį „Serie A“ lygoje vartininkas Marius Adamonis nuo suolo stebėjo, kaip jo atstovaujamas Romos „Lazio“ klubas namuose 3:0 sutriuškino [s]AC „Milan“[/s] {Bolonijos} ekipą.

https://www.sportas.lt/naujiena/450088/

Italijos „Serie B“ lygoje ant suolo liko lietuvis Titas Krapikas, o vartininko ginamas „Ternana“ klubas sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Pisa“ klubu.

Lenkijoje draugiškas rungtynes žaidė Krokuvos „Garbarnia“ klubas, kuriame visas 90 minučių žaidė lietuvis Donatas Nakrošius, bet jo atstovaujama komanda 0:3 pralaimėjo Katovicų GKS klubui.

Tuo metu kitose draugiškose rungtynėse Titas Milašius žaidė pirmąjį kėlinį, o jo atstovaujamas „Podbeskidzie“ klubas 3:1 nugalėjo Serbijos „Javor“ ekipą.

Belgijoje dėl raudonos kortelės žaisti negalėjo gynėjas Edgaras Utkus, o be lietuvio Briugės „Cercle“ klubas išvykoje 2:3 pralaimėjo „Leuven“ klubui.

Anglijos „League One“ lygoje lietuvis Tomas Kalinauskas buvo paliktas ant AFC „Wimbledon“ klubo suolo, o jo komanda sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Sunderland“ klubu.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Geg 22 00:05

Adamonis taip šį sezoną žaisti nieko ir negavo. Įdomu koks bus populiarumas vasarą ir ar kelsis į užsienio pirmas lygas, ar kas viduj domėsis? Lazio baigė 5.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Bir 10 15:18

M.Adamonis susiejo ateitį su „Lazio“ klubu
https://www.sportas.lt/naujiena/457437/ ... azio-klubu

Romos „Lazio“ klubui priklausantis vartininkas Marius Adamonis ilgam susiejo savo ateitį su Italijos klubu. 25-erių metų vartininkas su „Lazio“ pasirašė naują trejų metų sutartį ir šioje ekipoje žais iki 2025 metų vasaros.

M.Adamonis dar nėra sužaidęs oficialių rungtynių už „Lazio“ klubą Italijos „Serie A“ lygoje, nors šioje komandoje žaidžia nuo 2017 metų. Tiesa, per šį laiką lietuvis buvo skolintas žemesnės Italijos lygos klubams kaip „Salernitana“, „Casertana“, „Catanzaro“ ar „Sicula Leonzio“.

Praėjusiame sezone M.Adamonis buvo nuolat registruojamas „Lazio“ klubo rungtynėms, bet likdavo ant suolo, nes pagrindinio vartininko rolę dalindavosi labiau patyrę Thomas Strakosha ir veteranas Pepe Reina. Tiesa, T.Strakosha šią vasarą paliko „Lazio“ ir persikėlė į Londono „Fulham“, o tai reiškia, kad M.Adamonio šansai debiutuoti „Lazio“ klube turėtų padidėti.

Carnesecchi injury forces Lazio to change transfer plans
https://football-italia.net/carnesecchi ... fer-plans/
With Thomas Strakosha released as a free agent and Pepe Reina also looking elsewhere, the Biancocelesti don’t have a goalkeeper right now.

Makenzis
Pranešimai: 7334
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Marius Adamonis

2022 Bir 13 10:20

25-erių metų vartininkas su „Lazio“ pasirašė naują trejų metų sutartį ir šioje ekipoje žais iki 2025 metų vasaros.

M.Adamonis dar nėra sužaidęs oficialių rungtynių už „Lazio“ klubą Italijos „Serie A“ lygoje, nors šioje komandoje žaidžia nuo 2017 metų.
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/457437/ ... azio-klubu

Taigi, kad nežaidžia, o priklauso Lazio klubui. :roll: Sugeba parašyti..... nėra sužaidęs, bet, žaidžia. :D Šita rašliava pigi purnuškė. :idea:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Marius Adamonis

2022 Bir 23 11:18

Nauji Reggianos vartininkai Turkas ir Adamonis yra pirmieji pasirinkimai
https://gazzettadireggio.gelocal.it/spo ... 1.41529966

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Marius Adamonis

2022 Lie 22 17:08

Ketvirtadienį Romos „Lazio“ klubas vakar žaidė draugiškas rungtynes prieš Slovėnijos „Primorje“ klubą ir jį nugalėjo rezultatu 4:0. Vartininkas Marius Adamonis šiame mače žaidė nuo 60 minutės ir įvarčio nepraleido.

https://www.sportas.lt/naujiena/460037/

Grįžti į