Rulis
Palaikoma komanda: Tauras

Re: Ne į temą

2014 Vas 24 19:39

Buvo toks dalykas, kad vos su dujom nenudusau, galvojau, kad šakutės man jau, spėjau su jumis atsisveikint, maldas sukalbėt ir dar balkoną šiaip ne taip atidariau, dabar įsitikinau, kad Dievas yra.Viskas man gerai, aš gyvas ir sveikas.
manau kad sita naujena reikiejio dieti ne i tema o i idomybes ir keistenybies :roll: labai retas atvejas kai dujomis apsinodijas zmogus nueina atsisveikina su formietsiais sukalba poterius o tada eina y balkona plautsiu viedinti :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2014 Kov 05 23:55

Atspėkit kuom estai „ir vėl mus aplenkė“? Ogi:
Сборная Эстонии по футболу обновит собственный рекорд
Опубликовано: 05-03-2014 8:54
http://www.cissoccer.com/news/12703.html" onclick="window.open(this.href);return false;

В среду Эстония встретится на выезде с Гибралтаром и вновь станет первой европейской командой, сыгравшей против всех остальных членов УЕФА на уровне сборных, пишет rus.err.ee. Подопечные Магнуса Перссона встретятся на выезде с Гибралтаром и станут первой европейской командой, сыгравшей против всех остальных 53 членов УЕФА на уровне сборных, передает официальный сайт УЕФА. Пятого июня 2012 года Эстония провела товарищеский матч с французами и стала первой командой, сыгравшей против всех остальных 52 членов УЕФА. Однако в прошлом году в состав европейского футбольного союза вошел Гибралтар, и сборной Эстонии, талисманом которой недавно стал еж, пришлось обновлять свой рекорд.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2014 Kov 05 23:57

сборной Эстонии, талисманом которой недавно стал еж
- Pas juos - ežys kelnėse. O kas mūsų talismanas? Bananas nesakysiu kur..

...

2014 Kov 06 10:40

Buvo toks dalykas, kad vos su dujom nenudusau, galvojau, kad šakutės man jau, spėjau su jumis atsisveikint, maldas sukalbėt ir dar balkoną šiaip ne taip atidariau, dabar įsitikinau, kad Dievas yra.Viskas man gerai, aš gyvas ir sveikas.
manau kad sita naujena reikiejio dieti ne i tema o i idomybes ir keistenybies :roll: labai retas atvejas kai dujomis apsinodijas zmogus nueina atsisveikina su formietsiais sukalba poterius o tada eina y balkona plautsiu viedinti :roll:

Į balkoną ėjo parūkyti. :mrgreen:

...

2014 Kov 06 11:06

сборной Эстонии, талисманом которой недавно стал еж
- Pas juos - ežys kelnėse. O kas mūsų talismanas? Bananas nesakysiu kur..
Bul`ba [bulvė] PYPT`ėj.. :mrgreen:

matvaju

2014 Kov 08 18:33

Paveikslėlis

...

2014 Kov 10 08:22

pačioj desineje uz klupancio nr.5 stovi juodas - matosi tik sypsena ir raudoni kedai :mrgreen:

...

2014 Kov 20 12:11

Kovo viduryje Šiauliuose vyko 2014 m. Lietuvos Žiemos-Pavasario futbolo pirmenybių penkiolikmečių moksleivių finalinės varžybos. Iš 14 ekipų, pradėjusių šias pirmenybes, į finalą pateko tik 3 geriausios – Šiaulių FA „Šiauliai“, Kauno FM „Tauras“ ir Klaipėdos miesto Futbolo mokyklos „Baltai“ komanda, vadovaujama trenerio Rimanto Skersio.

Prieš finalines varžybas FM „Baltai“ pasistiprino buvusiais savo komandos nariais, šiuo metu savo meistriškumą šlifuojančiais Nacionalinėje futbolo akademijoje – Domantu Putriumi, Neilu Urba, Atu Šerkšniu, Luku Pušinsku ir Jonu Bičkumi.

Pirmose rungtynėse šiauliečiai 5:0 įveikė Kauno FM „Tauras“ vienuolikę. Puikiai rungtyniavusi uostamiesčio vienuolikė, kauniečius nubaudė dar skaudžiau – 11:0. Įvarčius pelnė D.Putrius 2, Rokas Filipavičius 2, L.Pušinskas 2, A.Šerkšnys, Artūr Seražidenov, N.Urba, J.Bičkus ir Jevgenij Dodonov po 1. Paskutinėse rungtynėse klaipėdiečius tenkino lygiosios, tačiau mūsų miesto jaunieji futbolininkai nesutiko su tokiu scenarijumi. A.Seražidenovo, R.Filipavičiaus bei A.Šerkšnio pelnytų įvarčių dėka FM „Baltai“ 3:0 įveikė Saulės miesto atstovus ir pasidabino aukso medaliais.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2014 Kov 28 23:09

Kada laikrodžius reiks persukti ?

The Miz

2014 Kov 29 09:27

ssulauk nakties 3 val, o tada persukinek 8-)

...

2014 Bal 01 12:49

Kol paišiau maikę su CEZIS vardu ant "šachmatkės", tai šalia veikėjas buvo.. blin, iš Tauragės. :mrgreen:
Jis ten kažką kalbėjo raudonai-juodi, kad vaikšto į TT rungtynes, palaiko savus, o aš su ŽALGIRIO šaliku sėdžiu.. CEZIO maikę paišau.. :P
ot, gyvenimas keistas.. :mrgreen:

...

medelių žalojimas

2014 Bal 02 11:57

Kauniečiai ŽALGIRIO BC fanai žaloja medelius...

Paveikslėlis

...

Ne į temą

2014 Bal 02 11:58

Kaune ant garažiukų sienų puikuojasi užrašiukas.. Grafičiu to nepavadinčiau..
Vieta: KAUNAS

Paveikslėlis

...

BC ŽALGIRIS

2014 Bal 02 12:00

Autobuso stotelė Kaune.. BC ŽALGIRIS. Futbolo klubai atsilieka pagal kiekybinius ir kokybinius parametrus..

Paveikslėlis

slasher

2014 Bal 02 12:19

Tai čia turbūt Vilniaus Žalgirio fanai atvažiavę pripaišė. Nelabai supaisysi kuris ten tas Žalgiris. Visi Žalgiriai man vienodi :)

Grįžti į