...

Re: Telšių miesto stadionas

2012 Lap 30 11:17

Pažiūrėjus į Telšių herbą, kur kažkoks kunigas prikėlinėja karste gulintį numirėlį ir Masčio logo, kuris vienas iš tragiškesnių ant Lietuvos, architektui iš nevilties nieko nebeliko, kaip tik raudonai viską nuspalvinti :)
Vyskupėliui pavyko prikelti tą mužiką. :mrgreen: Galima gi įprasminti šį prisikėlimą. :mrgreen:

Tai iš nevilties reikėjo juodai viską nuspalvinti. Juoda neviltis, tai ir viskas juoda turėtų būti. Juk gothic stiliukas vis dar madingas. :mrgreen:

Domas13
Pranešimai: 13
Užsiregistravo: 2012 Gru 04 22:20
Palaikoma komanda: Mastis

Re: Telšių miesto stadionas

2013 Vas 07 16:50

Turbut teks pamirsti bent kuriam laikui stadijona kadangi statybu firma kuri renovavo si stadionaa bankruotavo tuo paciu nusinesdama visus savivaldybes pinigus :D jau isemamos kedes,stiklai stadijone :D
bet kiek teko girdet ieskoma remeju,bet aisku ju nerandama :D

...

Re: Telšių miesto stadionas

2013 Vas 14 11:16

jau isemamos kedes,stiklai stadijone
Ir kas ten juos išiminėja??? :roll:

Zemaitis
Pranešimai: 69
Užsiregistravo: 2012 Geg 03 12:30
Palaikoma komanda: Mastis

Re: Telšių miesto stadionas

2013 Bir 09 22:43

na del tu kedžiu buvo rašyta..ir ten kalčiausia buvo statybos įmonė kuri nesumokėjo tų kėdžių tiekėjams...nors savivaldybė buvo tuos pinigus sumokėjus statybos darbus atliekančiai įmonei..

na o dabar naujienos kas liečia stadioną..regis reikaliukai po truputi pradės judėt..

http://www.tzinios.lt/index.php?option= ... s&Itemid=6" onclick="window.open(this.href);return false;


...

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 26 12:46

Telšiuose LFF vadovai įvertino futbolo infrastruktūros projektų eigą
http://www.lff.lt/lt/article/telsiuose_ ... jektu_eiga" onclick="window.open(this.href);return false;

Rugpjūčio 25 d. Telšiuose apsilankę Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras ir generalinis direktorius Edvinas Eimontas įvertino mieste vykdomų futbolo infrastruktūros projektų - centrinio stadiono rekonstrukcijos ir dirbtinės dangos aikštės įrengimo - eigą.

Vizito metu svečiai susitiko su Telšių rajono savivaldybės atstovais, meru Vytautu Kleiva, jo pavaduotoju Petru Kuizinu, administracijos direktoriumi Sauliu Urbonu ir jo pavaduotojais Kęstučiu Anglicku bei Kęstučiu Gusarovu. Susitikime taip pat dalyvavo Telšių apskrities futbolo federacijos (TAFF) prezidentas Leonas Dunauskas, vaikų ir jaunimo bei masinio futbolo komiteto pirmininkas Vacys Butkus ir VšĮ „Telšių futbolo ateitis" direktorius Martynas Armalis.

Susitikimo metu meras pasidžiaugė abipusiu bendradarbiavimu, kad tiek centrinio miesto stadiono rekonstrukcijos, tiek dirbtinės dangos aikštės įrengimo darbai vyksta sklandžiai ir bus abipusiai padarytas naudingas darbas. Meras taip pat paminėjo, kad iš Telšių sporto ir rekreacijos centro į naują įstaigą VšĮ „Telšių futbolo ateitis" išeina visi futbolo treneriai kartu su vaikų grupėmis, ir, kad futbolas Telšiuose išeis į kitus vandenis. Taip pat paminėjo, kad dirbtinės dangos aikštė bus įrengta jau šį rudenį, o centrinis stadionas - 2015 m. vasarą.

LFF prezidentas pasidžiaugė, kad darbai juda į priekį ir pažadėjo, kad jei bus užbaigti visi darbai, 2015 metų taurės finalas galėtų vykti Telšiuose.

LFF generalinis direktorius savivaldybės atstovus patikino, kad dirbtinė danga tikrai bus. Nors 10-ies standartinių matmenų dirbtinių dangų projektas jau yra pasibaigęs, o kitas etapas bus tik nuo 2016 metų, danga jau gaminama avansu dėka LFF prezidento Julio Kvedaro. LFF taip pat suteiks įrangą jos prižiūrėjimui ir darbuotojo apmokymus.

Po šių diskusijų svečiai kartu su savivaldybės atstovais apsilankė centriniame stadione ir dirbtinės dangos aikštėje, kur apžiūrėjo kaip vyksta statybos darbai. LFF prezidentas apsilankymo metu pasidžiaugė, kad turės dar vieną stadioną, kur galės vykti įvairios varžybos ir netgi futbolo stovyklos.

Pagal TAFF.lt informaciją

...

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 26 12:48

2015 metų taurės finalas galėtų vykti Telšiuose.


LFF taures, speciau... :roll:

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 26 16:11

Pirmą kartą, kadangi Telšiai nebuvo dar rengę LFF Taurės finalų.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 26 18:48

Pirmą kartą, kadangi Telšiai nebuvo dar rengę LFF Taurės finalų.
Nežinai - nerašyk. 2003 metų finalas vyko Telšiuose.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 26 23:06

2003 m. vyko Utenoje, o Telšiuose niekada nebuvo rengtas LFF taurės finalas.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 27 09:03

2003 m. vyko Utenoje, o Telšiuose niekada nebuvo rengtas LFF taurės finalas.
2003 metai vyko du taurės finalai. 2002-2003 metų taurės turnyro finalas 2003 gegužės 17 dieną vyko Telšiuose, o 2003 metų taurės finalas - 2003 spalio 18 dieną Utenoje.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Rgp 27 15:18

Ačiū už atsakymą. :)
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Lap 19 12:20

Paskutinę darbo dieną – milijonas iš ministro rankų

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=66398774" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Lap 19 12:41

Paskutinę darbo dieną – milijonas iš ministro rankų
Šarūnas Černiauskas, 2014 m. lapkričio 19 d. 05:30

Prieš pasitraukdamas iš posto, „tvarkietis“ vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas pasirašė savo paskutinį įsakymą. Šis dokumentas, lyg tyčia, veda į labai įdomią istoriją Telšiuose, kur keletą metų iš Vidaus reikalų ministerijos (VRM) skirstomų pinigų mito ministro partiečio verslas. O dabar mis su „Tvarkos ir teisingumo“ partija nuo seno siejamos grupės įmonė.

Įsakymą D. A. Barakauskas pasirašė spalio 30-ąją, paskutinę savo darbo dieną. Juo ministras daugiau nei milijonu litų padidino finansavimą, skiriamą savo partijos lyderio Rolando Pakso gimtųjų Telšių stadiono rekonstrukcijos projektui. Projektą keletą metų vykdė „tvarkiečio“ Donato Kaubrio verslas, bet nesėkmingai. O iš jo stadiono atgimimo reikalus perima įmonė, tiesiogiai susijusi su kompanija „Vėtrūna“, seniai siejama su R. Pakso aplinka.

Milijoninis užsakymas – ir bankrotas

Telšių stadiono rekonstrukcijos istorija prasidėjo dar Andriaus Kubiliaus Vyriausybės laikais. 2010 m. projektui skirtas solidus finansavimas – daugiau nei 10,5 mln. litų. Tiek lėšų stadionui atseikėjo tuometis vidaus reikalų ministras, liberalcentristas Raimundas Palaitis.

Toliau – rangos darbų konkursas, skelbtas Telšių savivaldybės. Konkurse dalyvavo iš viso keturios įmonės, tarp jų – ir su R. Paksu seniai siejama „Vėtrūna“. Bet laimėjo ne ji.

Konkurso nugalėtoja tapo bendrovė „Dovirma“, pasiūliusi mažiausią kainą – apie 15,94 mln. Lt. Artimiausią konkurentę „Dovirma“ aplenkė apie 1,3 mln. Lt. Su nugalėtoja 2010 m. rugsėjį pasirašyta sutartis. Tiesa, mažiausia kaina greitai tapo didesnė.

Centrinio viešųjų pirkimų portalo (CVPP) duomenimis, netrukus pasipylė papildomų darbų pirkimai, pastebimai padidinę stadiono rekonstrukcijos vertę. 2012 m. rugpjūtį pasirašyta papildomų darbų pirkimo sutartis už beveik 150 tūkst. Lt. Tų pačių metų spalio 25 d., per apklausos procedūrą, iš „Dovirmos“ pirkti ir papildomi darbai stadiono rekonstrukcijos antrajam etapui – jau už 365 tūkst. Lt. Spalio 29 d. – papildomų darbų pirkimas jau pirmajam etapui. Dar beveik 273 tūkst. Lt.

Ir netikėta žinia – vėlesnėse pirkimų ataskaitose Telšių savivaldybė informuoja apie nesėkmę. „Tiekėjas UAB „Dovirma“ bankrutavo, todėl sutartis buvo įvykdyta ne visiškai“, - toks sakinys figūruoja trijose CVPP skelbiamose ataskaitose.

Registrų centro DELFI pateiktais duomenimis, „tvarkietis“ Donatas Kaubrys „Dovirmos“ akcininku buvo iki 2012 m. spalio 18 d. Po to įmonės akcijas iš politiko perėmė jo sūnus Irmantas Kaubrys.

Vietoj 16 milijonų – 21

CVPP skelbiamose ataskaitose apie sudarytų pirkimų pabaigas nurodoma, kad „Dovirma“ gavo ne visus pinigus, kuriuos galėjo gauti įvykdžiusi stadiono rekonstrukciją. Pagrindinės sutarties vertė siekė beveik 16 mln. Lt, bet galutinėje savivaldybės ataskaitoje nurodoma faktinė šios sutarties vertė gerokai mažesnė – beveik 11,92 mln. Lt. Pagal tris papildomų darbų pirkimo sutartis „Dovirmai“ teko dar apie 658 tūkst. Lt.

Tačiau darbai baigti nebuvo, o savivaldybei stadionas kainuos kur kas daugiau, nei prieš ketverius metus siūlė „Dovirma“ ar bet kuri kita konkurso dalyvė.

„Bankrutavo rangovas. Šiais metais buvo skelbtas naujas konkursas, yra naujas rangovas, ir kitais metais planuoja jį pabaigti“, - DELFI teigė Telšių savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Kęstutis Anglickas.

Stadiono pabaigtuvės savivaldybei kainuos kiek daugiau nei 9 mln. Lt – tiek verta su naujaisiais rangovais prieš keletą mėnesių sudaryta sutartis. Taigi bendra stadiono kaina turėtų siekti gerokai per 21 mln. Lt. Beje, pirmajame konkurse, kurį laimėjo „Dovirma“, didžiausia pasiūlyta kaina buvo tos pačios „Vėtrūnos“: ji stadioną sutvarkyti siūlė už 20,68 mln. Lt.

K. Anglickas teigia, kad būtent dėl išaugusios projekto kainos prireikė ir papildomų pinigų iš VRM. „Projektinė vertė stadiono, kai buvo parengtas techninis projektas, buvo daugiau nei 20 mln. Lt. O rangovas („Dovirma“ – DELFI) buvo atėjęs su labai maža kaina. Matyt, gal tas ir turėjo įtakos tolesnei eigai. O dabar, kadangi atėjo kitas rangovas, jau ta kaina yra išaugusi. Ir taip – mes prašome pinigų“, - teigė administracijos direktoriaus pavaduotojas.

Naujas konkursas – seni veidai

Bankrutavus „Dovirmai“, Telšių valdžia puolė ieškoti, kas galėtų pabaigti stadiono rekonstrukciją. Kaip ir reikalauja procedūros, paskelbtas atviras konkursas, į savivaldybės užsakymą pretendavo du dalyviai. Vieną jungtinį pasiūlymą teikė bendrovės „Versina“ ir „Rūdupis“, kitą – „Statmax“ ir „Virdaleka“.

Tiesa, konkursas nepavyko. Abu pasiūlymus savivaldybė atmetė dėl „per didelės, perkančiajai organizacijai nepriimtinos kainos“. „Versina“ su „Rūdupiu“ darbus pabaigti siūlė už 9 299 769 Lt, „Statmax“ su „Virdaleka“ – už 9 436 659 litus ir dar 24 centus. Per brangu.

Savivaldybė nusprendė pereiti prie apklausos procedūros, į kurią pakvietė abi pasiūlymus teikusias ūkio subjektų grupes. Abi kompanijos šiek tiek apkarpė savo kainas, bet „Statmax“ su „Virdaleka“ kažkodėl buvo pašalintos iš pirkimo procedūros – ankstesniame pirkime dėl per didelės kainos neįtikęs pasiūlymas šįsyk atmestas, nes „neatitiko apklausos sąlygose nustatytų reikalavimų“.

„Statmax“ ir „Virdaleka“ apklausos procedūroje darbus atlikti pasiūlė už 9 030 700 Lt. Net jeigu savivaldybė nebūtų šio dueto pašalinusi iš pirkimo, jis būtų pralaimėjęs. Mat „Versina“ su „Rūdupiu“ pasiūlė per plauką mažesnę kainą – 9 028 769 Lt. Skirtumas tarp pasiūlymų 9 mln. Lt vertės konkurse nesiekė nė dviejų tūkstančių litų.

CVPP skelbiama, kad sutartis su „Versina“ ir „Rūdupiu“ sudaryta šių metų birželio 4 d. Taigi tądien, kai D. A. Barakauskas pasirašinėjo įsakymą dėl papildomo milijono skyrimo Telšių stadionui, šio projekto vykdytojai buvo seniai žinomi.

Ministerija: D. A. Barakauskas pasirašė tik po vertinimo

Su D. A. Barakausku DELFI nepavyko susisiekti. Vis dėlto VRM išsamiai paaiškino papildomo milijono skyrimo Telšių stadionui aplinkybes. Ministerija patikina, kad Telšių savivaldybės prašymą skirti papildomą milijoną pirmiausiai įvertino Centrinė projektų valdymo agentūra, ir tik po jos teigiamo vertinimo buvo padėtas ministro parašas.

VRM taip pat centų tikslumu nurodo, kiek, palyginti su pirminiu R. Palaičio sprendimu, padidėjo finansavimas Telšių stadiono rekonstrukcijai. „Esamo finansavimo lėšų skirtumas nuo pradinio – 1 043 076,78 Lt“, - teigiama DELFI pateiktame VRM Regioninės politikos departamento komentare.

VRM taip pat nurodo, kad stadiono rekonstrukcijos baigiamieji darbai finansuojami atsisakius kito projekto.

„Įgyvendinant projektą „Telšių miesto centrinio stadiono rekonstravimas ir išplėtimas, I etapas“, (...) bankrutavo rangovas, vykdęs projekto rangos darbus. Telšių rajono savivaldybės administracijai įvykdžius viešuosius pirkimus likusiems nepadarytiems rangos darbams paaiškėjo, kad žemiausią kainą pasiūliusio rangovo darbų vertė viršijo projektui numatytą finansavimą, todėl, siekdama, kad projektas būtų sėkmingai ir laiku baigtas įgyvendinti, Telšių regiono plėtros taryba 2014 m. birželio 20 d. (...) nutarė atsisakyti įgyvendinti planuotą projektą „Apleistų ir užterštų Telšių miesto teritorijų prie Masčio ežero regeneravimo ir tvarkymo darbų atlikimo III etapas (II eilė)“ (t.y. perkelti projektą į rezervinių projektų sąrašą) ir sutaupytas lėšas perkelti projektui „Telšių miesto centrinio stadiono rekonstravimas ir išplėtimas, I etapas“, - aiškina VRM.

Žmogus, pažįstantis „visus prezidentus“, ir pavardė iš „juodojo sąrašo“

„Versinos“ direktorius – „Vėtrūnos“ valdybos pirmininkas Vytautas Banys. Įmonės akcininkės šiuo metu yra dvi – Ieva Banienė ir Odeta Banytė.

V. Banys neseniai figūravo spalvingoje istorijoje, kai dėl Vilniaus šiukšlių rūšiavimo gamyklos projekto susikibo jo iš dalies valdoma kompanija „Energesman“ bei koncernas „Icor“. Tada kelti įtarimai, esą per ryšius su „tvarkiečiais“, konkrečiai – su tuomečiu aplinkos viceministru Almantu Petkumi, gali būti daromas poveikis sprendimams.

Triukšmo būta daug, bet jis nesukliudė „Energesman“ tapti konkurso laimėtoja. V. Banys tuo metu neslėpė pažįstantis R. Paksą, bet šios pažinties nesureikšmino – verslininkas pareiškė pažįstantis visus Lietuvos prezidentus. Beje, „Versina“ įvardinta kaip atliekų rūšiavimo gamyklos projekto partnerė. O Specialiųjų tyrimų tarnybos „juodajame sąraše“ buvęs „tvarkietis“ viceministras A. Petkus anksčiau darbavosi bendrovėje „Vėtrūnėlė“, juridinio asmens kodas – 180346182. Dabar ši įmonė žinoma kaip „Versina“.

Sekasi ir „Regitroje“, ir su renovacija

Beje, „Versinai“ pastaruoju metu sekasi ne tik Telšiuose. Štai šių metų birželį su „Versina“ ir „Rūdupiu“ daugiau nei 1,09 mln. Lt vertą sutartį pasirašė valstybės įmonė „Regitra“, esanti po VRM sparnu ir skandalingai iki tol neegzistavusiose aukštose pareigose įdarbinusi vieną iš „tvarkiečių“ korupcijos skandalo herojų ir „juodojo sąrašo“ personažą, buvusį vidaus reikalų viceministrą Algimantą Juocevičių.

Už daugiau nei milijoną litų „Versinai“ su „Rūdupiu“ patikėti „Registros“ pastato kapitalinio remonto darbai. Įdomi detalė: CVPP duomenimis, į „Regitros“ užsakymą konkurse pretendavo iš viso penki dalyviai, bet keturi iš jų buvo pašalinti, paliekant tik vieną variantą. Kitų keturių dalyvių pašalinimo motyvas – konkurso reikalavimų neatitikimas.

Na, „Versina“ su „Rūdupiu“ pagal kainą lenkė ir pigiausią iš pašalintų pasiūlymų – bendrovė „Eiresta“ darbus siūlė atlikti už maždaug 1,17 mln. Lt. Tačiau spalio 30-ąją, D. A. Barakausko atsistatydinimo dieną, su „Versina“ ir „Rūdupiu“ pasirašyta papildomų darbų pirkimo sutartis už 95,78 tūkst. Lt. Taip konkurso nugalėtojų faktinė kaina pakilo iki 1,19 mln. litų.

Be to, „Versina“ kimba į renovaciją. Daugiabučių modernizavimo klausimus Vilniuje kuruojanti viešoji įstaiga „Atnaujinkime miestą“ su bendrove šiemet gegužę pasirašė beveik 2,2 mln. Lt vertės sutartį, pagal kurią įmonei patikėti daugiabučio Justiniškiu g. 76 atnaujinimo darbai. Dar beveik 2,1 mln. Lt „Versinai“ atiteks už šalia esančio daugiabučio Justiniškių g. 74 renovaciją. Abiem atvejais „Versina“ buvo vienintelė konkurso dalyvė.

Tarp kitko, „Versiną“ galima drąsiai vadinti verslo augimo pavyzdžiu. „Sodros“ duomenimis, dar 2012 m. gruodį įmonė turėjo vos keturis darbuotojus. Dabar joje darbuojasi jau daugiau nei 200 žmonių.

V. Banys: visur laimime su mažiausia kaina

„Versinos“ vadovas V. Banys DELFI teigė, kad Telšių stadione jau darbuojasi jo pavaldiniai.

„Mes dirbame. Pasikeitė rangovas ir dabar dirbame mes, laimėję konkursą“, - teigė jis.

Kad projekto kaina, palyginti su pradiniu planu, išaugo daugiau nei milijonu litų – verslininkas tikino nesidomėjęs.

„Mes neskaičiavome ir nelyginome, - sakė V. Banys. - Dalyvavome viešajame pirkime ir mes laimėjome su mažiausia kaina.“

Paklaustas, ar žino, jog D. A. Barakauskas jo įmonės atliekamam projektui milijoną atseikėjo paskutinę savo darbo dieną, „Versinos“ vadovas patikino tuo nesidomėjęs. „Pirmąkart girdžiu“, - teigė V. Banys.

Paprašytas pakomentuoti „Regitros“ konkursą, kuriame pašalinti keturi iš penkių dalyvių, verslininkas nepanoro leistis į tolesnes kalbas.

„Dalyvavome konkurse ir laimėjome su mažiausia kaina. (…) Nežinau, keli dalyviai buvo. Aš nepamenu. Ir ar pašalinti, ar nepašalinti – taigi ne man klausimas“, - sakė V. Banys.

Pasiteiravus, ar darbai gali dar brangti, pašnekovas tolesnius klausimus pareikalavo pateikti raštu.

Tai ir buvo padaryta. V. Banys greitai ir išsamiai atsakė į visus pateiktus klausimus.

Aiškindamas, dėl ko galutinė Telšių stadiono rekonstrukcijos projekto vertė milijonu litų viršija pirminį planą, verslininkas teigė, esą tam priežasčių daug: pradedant pasikeitusiomis sąlygomis ir baigiant „Dovirmos“ bankroto padariniais.

„Ankstesnio ir dabartinio konkurso techninės specifikacijos yra visiškai skirtingos, taip pat visiškai kitokia situacija nebaigtų statybų objekte, kuris buvo nekonservuotas, ilgą laiką valdytas bankrutuojančios įmonės. Be to, per daugiau nei 4 metus situacija tiek darbo rinkoje, tiek ir statybinių medžiagų rinkoje yra labai pasikeitusi, todėl sudėtinga objektyviai palyginti objekto rekonstrukcijos sąlygas ir galutinius biudžetus“, - aiškino V. Banys.

Anot jo, „Versina“ ar kitos grupės įmonės „niekada nėra dirbusios BUAB „Dovirma“ projektuose“.

Verslininkas pakartotinai patikino nesidomėjęs D. A. Barakausko ar VRM sprendimais dėl projekto finansavimo.

„Įmonė dalyvavo Telšių r. savivaldybės skelbtame konkurse, savivaldybė pasirašė sutartį ir finansuoja stadiono rekonstrukciją, pagal mūsų įmonės turimų dokumentų duomenis, jokia ministerija šio projekto įgyvendinimo nekoordinuoja“, - teigė V. Banys.

Paprašytas įvertinti, ar „Regitros“ pastato rekonstrukcija gali dar brangti, jis teigė negalįs nurodyti tikslaus atsakymo, bet besiviliantis, kad dabartinio biudžeto pakaks.

„Ar reikės atlikti papildomų darbų, priklauso nuo parengto projekto tikslumo, tačiau tikimės, kad daugiau neteks susidurti su projekte nenumatytomis aplinkybėmis, situacijomis“, - teigė V. Banys.

Į jam ir jo verslams priskiriamus ryšius su „Tvarkos ir teisingumo“ partija „Versinos“ vadovas teigia nekreipiantis dėmesio.

„Įmonių grupė, priklausomai nuo galimybių, anksčiau, kai tai buvo leidžiama daryti (iki draudimo verslo įmonėms remti partijas ar politikus - DELFI), remdavo įvairias politines partijas. Mūsų įmonės kolektyvą taip pat stebina žiniasklaidoje pasirodantys priekaištai dėl kažkokių tariamų ryšių su partija „Tvarka ir teisingumas“, bet mes per ilgą laiką jau prie jų pripratome ir nebekreipiame į tai dėmesio“, - teigiama V. Banio raštu pateiktame komentare.

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... z3JVfBk9Su" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Telšių miesto stadionas

2014 Lap 19 12:44

Paskutinę darbo dieną – milijonas iš ministro rankų (282)

aktyvūs tie delfiaus komentatoriai.. darbštuoliai lietuvaičiai, kai klavišus spaudyti..

Grįžti į