...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 21 10:39

Rungtynių statistika

Rugpjūčio mėn. 20 d. (antradienis)

100) Banga (Gargždai) - Sūduva (Marijampolė) 0:3 (0:2)
Gargždų miesto stadionas, 800 žiūrovų
Teisėjas - S.Atmanavičius (Klaipėda)
Įvarčiai:
23 ir 80 min. T.Radzinevičius, 38 min. K.Chvedukas (Sūduva)
Įspėti: 6 min. A.Staponka, 40 min. K.Urbaitis (Banga), 52 min. A.Brokas (Sūduva).

98) Ekranas (Panevėžys) - Atlantas (Klaipėda) 1:0 (0:0)
Panevėžio "Aukštaitijos" stadionas, 850 žiūrovų
Teisėjas - J.Paškovskis (Vilnius)
Įvartis:
50 min. M.Vučetic (Ekranas)
Įspėti: 34 min. E.Varnas, 40 min. E.Baranauskas, 73 min. M.Vučetic, 88 min. G.Tomkevičius, 90+4 min. L.Narbutas (Ekranas); 61 min. M.Papšys, 82 min. A.Jokšas (Atlantas)
41 min. E.Razulis (Atlantas) nerealizavo 11 m. baudinio

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 21 10:46

“Sūduva” neturėjo vargo Gargžduose
http://penalty.lt/suduva-neturejo-vargo-gargzduose/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės “Sūduva” toliau pergalingai žygiuoja A lygoje. Marijampoliečiai antradienį Gargžduose 3:0 nugalėjo “Bangą” ir iškovojo jau penktąją pergalę iš eilės.


Šiose rungtynėse į akis krito prasta “Bangos” komandos gynyba ir nesuderinti gynėjų veiksmai. Vartininkui Rimantui Bogužui teko daug darbo, bet kelis kartus ir jis buvo bejėgis. 23 min. Vilmantas Bagdanavičius išmetė kamuolį iš užribio, baudos aikštelėje Tomas Radzinevičius pakovojo su varžovu ir apsisukdamas sėkmingai smūgiavo į vartus. 38 min. T.Radzinevičius pats atliko rezultatyvų perdavimą. Jis iš aikštės gilumos vieną prieš vartininką išvedė Karolį Chveduką ir pastarasis šaltakraujiškai nukreipė kamuolį į vartus.

Po pertraukos “Bangos” klaidos tęsėsi toliau. 69 min. šeimininkų kapitonas Aleksandras Ivanauskas prarado kamuolį netoli savo vartų ir už paskutinės vilties pražangą prieš K.Chveduką buvo pašalintas iš aikštės.

80 min. “Sūduva” padėjo tašką. Šį kartą jau K.Chvedukas atsidėkojo T.Radzinevičiui. Suklaidinęs vartininką, K.Chvedukas atmetė kamuolį T.Radzinevičiui, o šiam beliko pataikyti į tuščius vartus – 0:3.

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 21 10:49

Momentai iš rungtynių "Banga" - "Sūduva" (26 nuotraukų)

FB _ https://www.facebook.com/media/set/?set ... 037&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 21 10:51

Serbo įvartis lėmė “Ekranui” pergalę prieš “Atlantą”
http://penalty.lt/serbo-ivartis-leme-ek ... s-atlanta/" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio “Ekranas” antradienį vakare namie iškovojo sunkią ir svarbią pergalę, kai namie 1:0 palaužė Klaipėdos “Atlantą”.

Rungtynes aktyviau pradėjo klaipėdiečiai. Jie kontroliavo situaciją, tačiau pavojingų progų nesukūrė. Abi komandos pirmame kėlinyje žaidė atsargiai ir pirmiausiai rūpinosi savų vartų saugumu. Vienas svarbiausių rungtynių epizodų įvyko pirmo kėlinio pabaigoje. 39 min. ekranietis Edgaras Baranauskas baudos aikštelėje paleido Evaldą Razulį ir rankomis pargriovė jį ant žemės. 11 m baudinį ryžosi realizuoti pats E.Razulis. Bet puolėjo smūgį atrėmė puikiai sužaidęs “Ekrano” vartininkas Tadas Kauneckas.

Sėkmingo epizodo įkvėpti panevėžiečiai aktyviau pradėjo antrą kėlinį ir greitai pelnė įvartį. 50 min. kamuolys buvo įmestas “į plotą” Marko Vučetičiui ir serbas nestipriu smūgiu maždaug iš 17 metrų pergudravo Mantą Galdiką – 1:0.

Praleidę įvartį, “Atlanto” futbolininkai bandė spausti varžovus, bet jų atakoms trūko aštrumo. Šeimininkai atsakydavo kontrišpuoliais, o antroje kėlinio pusėje atsitraukė atgal. Dvikovai einant į pabaigą, aikštėje netrūko aistrų, teisėjui Jurijui Paškovskiu sunkiai sekėsi suvaldyti futbolininkų emocijas. Vis tik “Ekranas” atsilaikė ir nugalėjo 1:0.

Ši pergalė “Ekranui” ypač svarbi, nes ji leido vėl atitrūkti nuo Marijampolės “Sūduvos”, o taip pat tęsti kovą su “Atlantu” dėl sidabro.

“Ekranas”: T.Kauneckas, V.Slavickas, E.Girdvainis, G.Tomkevičius, R.Pilotas, E.Baranauskas, D.Petrauskas, M.Vučetičius, A.Ribokas (72′ L.Narbutas), V.Kavaliauskas (46′ D.Djeničius), E.Varnas (81′ A.Vertelis).

“Atlantas”: M.Galdikas, G.Žukauskas, K.Gnedojus, M.Beneta, A.Jokšas, M.Kazlauskas (78′ L.Artimavičius), D.Navikas (70′ A.Urbšys), T.Eliošius, D.Kazlauskas (70′ E.Veliulis), M.Papšys, E.Razulis.

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 08:27

Zenono Šilinsko nuotr. — DAINAVA - ŠIAULIAI (13 nuotraukų)

fb - https://www.facebook.com/media/set/?set ... 626&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 08:30

DAINAVA 0 : 1 F.C. ŠIAULIAI

Pergalė! "Šiauliai" Alytuje parklupdė "Dainavą" rezultatu 1:0!

Pergalingo įvarčio autorius Tomas Birškys. Pirmyn Šiauliai!

Paveikslėlis

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 08:32

„Dainava” po susitikimo su „Šiauliais“ liko alkana
http://fkdainava.lt/lt/naujiena/150-dai ... lkana.html" onclick="window.open(this.href);return false;

0:1 – tokiu rezultatu baigėsi Alytaus „Dainavos“ ir jos viršutinių kaimynų A lygos turnyro lentelėje, „Šiaulių“, rungtynės dzūkų bastione. „Mūsų namai – mūsų tvirtovė“, - plakatą stadione iškabino „Dainavos“ sirgaliai „Dzūkų tankai“. Šią tvirtovę nuo „Šiaulių“ gynė vartininkas Donatas Mikučionis, į pagrindinę sudėtį patekęs po ketverių susitikimų, kai jį pakeitė vienintelis alytiškių legionierius, vartininkas iš Latvijos Vitalijs Artjomenko. Dėl traumos, patirtos Klaipėdoje su „Atlantu“, prieš „Šiaulius“ nežaidė naujausias „Dainavos“ narys Linas Savastas.

Pirmas kėlinys prabėjo apylygėje kovoje, kurioje jeigu kas nors įsiminė, tai, matyt, Alytaus sirgalių fejerija. Antras kėlinys prasidėjo „Dainavos“ iniciatyva, tačiau „Šiauliai ją perėmė. 57 min. alytiškius, neapdairiai sužaidusius gynyboje išgelbėjo skersinis. Svečiams tai buvo viena realiausių progų. 62 min., po „Šiaulių“ baudos smūgio, alytiškių vartus išgelbėjo D. Mikučionis, o 63 min.– vėl skersinis. „Dainavos“ vartų spaudimas baigėsi 65 min., kai po dar vienos šeimininkų gynėjų klaidos iš arti pasižymėjo Tomas Birškys, aikštėn išėjęs prieš kelias minutes iki savo įvarčio ir pakeitęs Domagoj Verają. 81 min., po Tito Vitukyno perdavimo, būdamas vienas prieš vartininką, virš vartų šovė Darius Cibulskas.

Pridėtos trys minutės alytiškių nuo pralaimėjimo neišgelbėjo, o „Dainava” ir po susitikimo su „Šiauliais“ liko alkana ir sumažino savo galimybes šiose pirmenybėse aplenkti Saulės miesto atstovus. Artimiausiame ture Tauragėje alytiškių laukia apatinis turnyro lentelės kaimynas „Tauras“.

„Dainava” prieš „Šiaulius“ buvo – D. Mikučionis, Deividas Padaigis, Arnas Mikaitis, Kęstutis Balčiūnas, Mindaugas Strauka, T. Vitukynas, Nerijus Kavaliauskas, D. Cibulskas, kapitonas Nerijus Bartkevičius, Daniel Gunevič ir Lukas Sendžikas (pakeitė Povilas Gavėnas).

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 08:33

„Šiauliai“ šventė pergalę Alytuje

„Šiauliai“ iškovojo antrąją pergalę iš eilės „SMScredit.lt A lygoje“. Saulės miesto komanda išvykoje nuliūdino Alytaus „Dainavos“ sirgalius įveikdami varžovus minimaliu rezultatu 1:0 (0:0). Po pergalės šiauliečiai turnyro lentelėje dar labiau atritrūko nuo Dzūkijos klubo bei pasivijo šeštoje vietoje esančią Gargždų „Bangą“.

http://www.alyga.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Nors pirmajame kėlinyje vyravo atviras, atakuojantis futbolas, tačiau ekipoms pavojingų momentų sukurti nesisekė. Atakoms trūko tikslumo ir paskutinio perdavimo. Todėl gana dažnai futbolininkai bandė laimę smūgiais iš toli, kurie tikslo nepasiekė. Tik prieš pat pertrauką aikštės šeimininkai turėjo puikią galimybę išsiveržti į priekį, kai perdavimu iš aikštės gilumos vienas prieš vartus buvo išvestas Kęstutis Balčiūnas, tačiau puolėjas paskubėjo ir pabandė pirmu lietimu maždaug iš 12 metrų pasiųsti kamuolį į tinklą, bet pažeme smūgiuotas kamuolys į vartų stačiakampį nepataikė.

Antroje dvikovos dalyje ėmė ryškėti „Šiaulių“ pranašumas, kurių gretose išsiskyrė Arminas Vaskela. Būtent po jo reido kairiuoju kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę Domagojaus Verajos smūgis sudrebino vartų skersinį 57-ąją minutę. Po penkių minučių jau pats A.Vaskela baudos smūgiu į artimą vartų kampą patikrino Donato Mikučiono budrumą. „Dainavos“ vartininkas šuoliu nukreipė kamuolį į kampinį. Tuo gaisras prie aikštės šeimininkų vartų nesibaigė ir nesugebėjusius tinkamai išsirikiuoti gynyboje alytiškius dar kartą išgelbėjo vartų skersinis po tolimo R.Gedmino smūgio.

Įvartis brendo ir po dar vienos grubios gynėjų klaidos 65-ąją minutę „Šiauliai“ išsiveržė į priekį. Po sumaišties vartininko aikštelėje net du alytiškiai nesugebėjo išsmūgiuoti kamuolio iš pavojingos zonos. Pirmasis prie jo atsidūrė vos prieš tris minutes aikštėje pasirodęs Tomas Birškys ir šaltakraujiškai smūgiu į tolimą vartų kampą iš kelių metrų D.Mikučioniui nepaliko jokių šansų.

77-ąją minutę gerą šiauliečių nuotaiką apkartino R.Gedmino trauma. Saugas iš aikštės buvo išgabentas neštuvais ir dar nesibaigus dvikovai skubiai išgabentas į ligoninę.

„Dainavos“ pastangos iškovoti bent tašką buvo nesėkmingos. 82-ąją minutę Darius Cibulskas neišnaudojo puikios progos išlyginti rezultatą. Po Tito Vitukyno reido dešiniuoju kraštu labai stiprus be priežiūros paliko saugo smūgis buvo netikslus. Per likusį laiką surengti lemiamo „Šiaulių“ vartų šturmo alytiškiams nepavyko.

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 14:30

25-ojo turo Nerijus Kesmino pastebėjimai apie serbų indėlį, pergalių serijas, 11 m. baudinio atrėmimo planą ir kt.
LINK: http://alyga.smscredit.lt/naujiena/25-o ... a-jega/444" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Rgp 22 17:36

Rugpjūčio mėn. 21 d. (trečiadienis)

97) Dainava (Alytus) - Šiauliai (Šiauliai) 0:1 (0:0)
Alytaus miesto stadionas, 850 žiūrovų
Teisėjas - V.Vasiliauskas (Telšiai)

Įvartis: 65 min. T.Birškys (Šiauliai)
Įspėtas: 76 min. A.Mikaitis (Dainava); 49 min. E.Pšelenskis, 58 min. M.Vorobjovas (Šiauliai)

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Spa 29 11:52

2013-10-29 14:00
Kruoja - : - Žalgiris


jau įkyrėjo ta KRUOJA... kiek ten tų rungtynių iš eilės žaidžia.. vemt norisi jau... :twisted:

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Spa 29 15:56

2013-10-29 14:00
Kruoja - : - Žalgiris


jau įkyrėjo ta KRUOJA... kiek ten tų rungtynių iš eilės žaidžia.. vemt norisi jau... :twisted:
Kruoja 0 : 0 Žalgiris
RUNGTYNĖS BAIGTOS

Robertas Vėževičius Geltona kortelė 76'
76' Geltona kortelė Vaidotas Šilėnas
Nerijus Mačiulis Geltona kortelė 77'
Deivydas Lunskis Geltona kortelė 88'



Pirmajame kėlinyje Pakruojyje įvarčių įmušti nepavyko nei vienai komandai.
Prieš pat pertrauką buvo skirtas 11 m. baudinys, kurį rungtynių arbitras atšaukė. :P :twisted:

Antrosios iš eilės lygiosios "Kruojos" ir "Žalgirio" akistatoje lėmė tai, kad "auksinė" komanda dar nepaaiškėjo.
Rungtynės baigėsi be įvarčių - 0:0.

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Spa 29 17:24

FOTO GALERIJA: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/611.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Spa 29 17:27

„Kruoja“ 0 – 0 "Žalgiris"

Geltonos kortelės: Vaidotas Šilėnas (76 min.), Robertas Vėževičius(76 min.), Nerijus Mačiulis (77 min.), D. Lunskis (88 min.)

VMFD „Žalgiris“: Armantas Vitkauskas, Vaidotas Šilėnas, Andrius Skerla, Luka Peričius, Georgas Freidgeimas, Artūras Žulpa, Eivinas Zagurskas (62' Pavelas Komolovas), Mantas Kuklys, Serge'as Nyuiadzi, Andro Švrljuga (76' Ramūnas Radavičius), Kamilis Bilinskis (66' Andrius Velička).

...

Re: XXV (25) turas:

2013 Spa 29 17:29

„Kruoja“ neįveikta, titulo dar nėra
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... _nera.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Atkeltosios XXV turo rungtynės, galėjusios tapti čempioniškomis, baigėsi be įvarčių. Iki nugalėtojų titulo žalgiriečiams dabar liko 2 taškai.

Susitikimas Pakruojyje prasidėjo gana nervingai – tam įtakos turėjo ir vėjuotas oras, vis netikėtai pakreipdavęs kamuolį.

Pirmąsias 10 minučių svečiai iš Vilniaus stengėsi perimti iniciatyvą į savo rankas, užpulti pakruojiškių vartus, tačiau to padaryti niekaip nepavyko – baudos aikštelės kamuolys niekaip nepasiekdavo.

19 minutę po gražių perdavimų serijos vienas kitam su Serge'u Nyuiadzi Eivinas Zagurksas stipriai smūgiavo į vartus, tačiau „Kruojos“ vartininko reakcija gelbėjo šeimininkus.

Netrukus po to žalgiriečiai trumpam įsitaisė varžovų aikštės pusėje, surengė ataką, pasibaigusią kampiniu, o po jos – dar užsidirbo ir baudos smūgį. Deja, prabėgus puse kėlinio svečiai neturėjo nė vienos rimtos progos pasižymėti.

Visgi „Žalgirio“ spaudimas nesiliovė. Po perdavimo iš krašto Vaidotas Šilėnas paleido dar vieną „bombą“ į „Kruojos“ vartus, tačiau netaikliai. Po kelių minučių iš krašto gavęs kamuolį Mantas Kuklys atsidūrė greta vartų ir šiam teliko nukreipti jį į vartus. Visgi iki galo įveikti pakruojiškių gynybos nepavyko.

Vietomis šeimininkams pavyko pereiti į kitą aikštės pusę, tačiau progų smūgiuoti nesusikūrė.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „Kruojos“ baudos aikštelėje teisėjas užfiksavo taisyklių pažeidimą ir paskyrė 11 metrų baudinį. Tuomet prie arbitro pribėgo visa „Kruojos“ komanda, šie pradėjo skėsčiotis rankomis. Pasitarę su šoniniu, aikštės teisėjas atšaukė savo sprendimą, kėlinys baigėsi rezultatu 0-0.

Į aikštę žalgiriečiai antrajame kėlinyje grįžo su dar didesne motyvacija ir nuo pat pirmų minučių spaudė šeimininkus.

64 minutę baudos aikštelės prieigose griuvo Mantas Kuklys. Jis pat ryžosi realizuoti baudinį ir smūgiavo tiesiog fantastiškai – į vartų kampą, tačiau ir „Kruojos“ vartininkas sužaidė puikiai, išgelbėjęs komandą nuo įvarčio.

Dar vieną nuostabią progą pasižymėti turėjo vilniečiai 74 minutę. Iš krašto Serge'as Nyuiadzi gavo perdavimą prieš pat vartus, tačiau nespėjus prancūzui pasiekti kamuolio, pakruojiškiai išmušė jį į užribį.

Žalgiriečiams nepavykstant pramušti šeimininkų gynybos, „Kruojos“ puolimas irgi nesnaudė. 80 minutę į vartus smūgiavo Robertas Vėževičius, vėliau pakruojiškiai ir kampinį kėlė.

Paskutinėmis antrojo kėlinio minutėmis žalgiriečiai stojo į paskutinį šturmą. 88 minutę dar vieną baudos smūgį atliko Mantas Kuklys, tačiau vartininkas kamuolį sugavo patikimai.

Trys teisėjo pridėtos minutės žalgiriečiams buvo per mažai. Rungtynės baigėsi be įvarčių. Ir be čempiono titulo.

Grįžti į